Τι προσβάλλει τους ανθρώπους με αναπηρία ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Οι 12 καυτοί εραστές του Κινέζικου ωροσκοπίου

Πώς είναι, τι ψάχνουν, τι απεχθάνονται και τι τους ελκύει σε μια γυναίκα
Ας δούμε πως είναι σαν εραστές οι άντρες των ζωδίων της Κινέζικης αστρολογίας, τι αναζητούν, τι απεχθάνονται αλλά και τι τους ελκύει περισσότερο:
Ο Λάγνος Ποντικός
Ανάγκη: Η Εξασφάλιση
Απεχθάνεται: Τη μοναξιά
Τι τον ελκύει: Νεανικότητα, αθωότητα
Τι τον απωθεί: Το να είναι μια γυναίκα εξαρτημένη από αυτόν
Η γεμάτη ενέργεια και χαρούμενη αύρα που αποπνέει μια γυναίκα είναι ακαταμάχητη για τον αρσενικό Ποντικό. Προσελκύεται από την φιλικότητα, την ευφυΐα, την έξυπνη επικοινωνία και την παιχνιδιάρικη συμπεριφορά. Είναι κι ο ίδιος πολύ ομιλητικός και κατά την ερωτική επαφή θα ήθελε τη σύντροφό του να είναι εκφραστική.

Ο Βαρύς κι ασήκωτος Βούβαλος
Ανάγκη: Ο σεβασμός, η ασφάλεια
Απεχθάνεται: Τη μη συμμόρφωση, ανυποταξία
Τι τον ελκύει: Φυσικότητα, απλότητα, ειλικρίνεια
Τι τον απωθεί: Το να είναι μια γυναίκα καυχησιάρα, να μιλάει δυνατά
Ο Βούβαλος άντρας κατά κάποιο τρόπο ψάχνει μια γυναίκα παραδοσιακή, με φυσικότητα, ευγένεια, ειλικρίνεια που θα φροντίζει την οικογένειά της και θα ξέρει από νοικοκυριό. Με λίγα λόγια το κορίτσι της διπλανής πόρτας που μπορεί να γνωρίσει στη μητέρα του. Απλό και γλυκό που ξέρει να μαγειρεύει, να πλένει και να σιδερώνει.

Ο Ορμητικός Τίγρης
Ανάγκη: Η περιπέτεια, το πάθος
Απεχθάνεται: Την ρουτίνα, την αχαριστία
Τι τον ελκύει: Πλήρες μασάζ σώματος
Τι τον απωθεί: Η πλήξη, η δειλία
Η πολιορκία και η κατάκτηση είναι δύο στοιχεία που χαρακτηρίζουν τον σεξουαλικό Τίγρη. Ορμητικός και παθιασμένος, ζει για νέες περιπέτειες, συγκινήσεις και ερωτικούς θριάμβους. Λατρεύει το ρίσκο και τις προκλήσεις και τον ελκύει η «δύσκολη» γυναίκα που αντιστέκεται σθεναρά και δεν υποκύπτει.

Ο Φινετσάτος Λαγός
Ανάγκη: Γαλήνη, προστασία της ιδιωτικής ζωής
Απεχθάνεται: Κακοδιαθεσία, παγίδευση
Τι τον ελκύει: Τα ρομαντικά δείπνα, η αργή αποπλάνηση
Τι τον απωθεί: Θορυβώδεις, άξεστοι άνθρωποι
Φινέτσα και λεπτότητα είναι μόνο ένα μέρος του οπλοστασίου του Λαγού. Γοητευτικός, και πολύ ήρεμος, αυτός ο εραστής απολαμβάνει την περιποίηση, τα χάδια και το κανάκεμα μιας γυναίκας κι έλκεται τόσο από μεγαλύτερες από αυτόν σε ηλικία όσο κι από μικρότερες.

Ο Ακόλαστος Δράκος
Ανάγκη: Θαυμασμός
Απεχθάνεται: Μικρούς, στενούς χώρους
Τι τον ελκύει: Καταιγίδες, ταινίες ή θεατρικές παραστάσεις
Τι τον απωθεί: Τον να τον αγνοούν και να μην του δίνουν σημασία
Η κρεβατοκάμαρα είναι η «σκηνή» του αρσενικού Δράκου και κάθε σεξουαλική του συνεύρεση είναι στην πραγματικότητα μια παράσταση. Ειλικρινής, αεικίνητος και φλογερός εραστής, έχει απεριόριστη σεξουαλική ενέργεια, μια τάση για το ασυνήθιστο και χρειάζεται μια ερωμένη που θα συμβαδίζει με την ακόρεστη λίμπιντο του.

Το Φιλήδονο Φίδι
Ανάγκη: Προστασία της προσωπικής του ζωής
Απεχθάνεται: Χονδροκομμένους, αγενείς ανθρώπους
Τι τον ελκύει: Μουσική, μυστικά
Τι τον απωθεί: Χυδαιότητα, ψευτιά, μιμητισμό
Το ερωτικό Φίδι αναζητά μια συναισθηματική γυναίκα που θα παραδοθεί πλήρως στο πάθος του. Αυτό φιλήδονο ζώδιο απολαμβάνει να συνδυάζει την πνευματικότητα με τη σεξουαλικότητα και τρελαίνεται για διάφορες τεχνικές κατά την ερωτική πράξη. Τον ελκύει μια γυναίκα λαμπερή, κομψή, μοδάτη και σοφιστικέ.

Το Καυτό Άλογο
Ανάγκη: Επικοινωνία
Απεχθάνεται: Τα μουτρωμένα ή κακότροπα άτομα
Τι τον ελκύει: Το Γκουρμέ φαγητό, το καλό κρασί, τα ταξίδια
Τι τον απωθεί: Σνομπισμός
Είτε ένας υπέροχος επιβήτορας ή ένα ασταθές... πουλάρι, ο άντρας Άλογο έχει αυτό το κάτι που οι γυναίκες βρίσκουν ακαταμάχητο. Ξετρελαίνεται, τα χάνει, γίνεται ευάλωτος και ελκύεται από ένα χαμόγελο όλο γλύκα και πονηράδα. Αναζητά μια γοητευτική γυναίκα που είναι θα δύσκολο να... δαμάσει.

Το Κουλτουριάρικο Πρόβατο
Ανάγκη: Ευελιξία
Απεχθάνεται: Υπευθυνότητα, σκληρότητα
Τι τον ελκύει: Οι τραπεζικοί λογαριασμοί και οι πιστωτικές κάρτες
Τι τον απωθεί: Η σκληρή εργασία, η φτώχεια
Πηδώντας από το ένα ρομαντικό σύννεφο στο άλλο, αυτός ο κουλτουριάρης άντρας απολαμβάνει να τον φροντίζουν. Τα «προκαταρκτικά» ερωτικά παιχνίδια και το συναισθηματικό δέσιμο είναι, κατά την άποψή του απαραίτητα στοιχεία για ένα ειδύλλιο. Η δημιουργικότητα και η ποικιλία είναι το Α και το Ω γι' αυτόν και η γυναίκα που αναζητά πρέπει να είναι «πολλά είδη» μαζί για να κρατήσει το ενδιαφέρον του.

Ο Ακούραστος Πίθηκος
Χρειάζεται: Ευελιξία
Απεχθάνεται: Τον έλεγχο, τα όρια
Τι τον ελκύει: Το ρίσκο, ο τζόγος, τα παιχνίδια, το καζίνο
Τι τον απωθεί: Οι πολύ σοβαροί και αγέλαστοι άνθρωποι
Εύστροφος, πολύπλευρος και με απολαυστικό χιούμορ, ο άντρας Πίθηκος είναι περίπλοκος κι έλκεται από πολλά και διάφορα είδη γυναικών. Θέλει να ζει στον κόσμο των αισθήσεων και των σαρκικών απολαύσεων. Η ερωτική του ζωή μοιάζει με την άμπωτη και την παλίρροια, συνεχώς αμφιταλαντεύεται μπρος - πίσω. Είναι ερωτευμένος ή όχι; Δεν είναι εύκολο να αποφασίσει...

Ο Σεξουαλικός Πετεινός
Ανάγκη: Σεβασμός
Απεχθάνεται: Αδυναμία
Τι τον ελκύει: Έλεγχος, πειθαρχία
Τι τον απωθεί: Υπερευαισθησία
Γεμάτος αυτοπεποίθηση, σεξουαλικότητα αλλά και μια σαδιστική τάση, ο άντρας Πετεινός, θέλει να έχει τον έλεγχο της κατάστασης. Έλκεται από μια ισχυρή και γεμάτη σιγουριά γυναίκα, την οποία μπορεί τόσο να σέβεται όσο και να κυριαρχεί. Γοητευτικές, ισχυρές, παθιασμένες, αυτάρκεις και ελαφρώς επικίνδυνες γυναίκες, είναι αυτές ποθεί αυτός ο εραστής.

Ο Ρομαντικός Σκύλος
Ανάγκη: Εξασφάλιση
Απεχθάνεται: Αδικία, εγκατάλειψη
Τι τον ελκύει: Το τζάκι, τα γούνινα χαλιά, τα εξοχικά
Τι τον απωθεί: Τα one-night stands, η απιστία
Ο άνδρας Σκύλος είναι ο πρίγκιπας, που ψάχνει την... Σταχτοπούτα του για να της φορέσει το γοβάκι. Η γυναίκα των ονείρων του είναι είτε μια πριγκίπισσα ή κάποια φτωχή, κατατρεγμένη αλλά αξιοπρεπής. Προσεκτικός και σοβαρός στη σεξουαλική του ζωή, αναζητά μια αξιόπιστη ερωμένη που να είναι πιστή και να δένεται ολοκληρωτικά.

Ο Αισθησιακός Χοίρος
Ανάγκη: Στοργή, αγάπη
Απεχθάνεται: Ανταγωνισμό, παραβίαση των κανόνων
Τι τον ελκύει: Το καυτό υδρομασάζ, τα κεριά, τα αφρόλουτρα
Τι τον απωθεί: Η ανεντιμότητα
Διακριτικός, αισθησιακός και εξαιρετικά τρυφερός, ο άντρας Χοίρος έχει μια ακατανίκητη επιθυμία για ερωτική ευχαρίστηση. Αναζητά μοναδικές ερωτικές απολαύσεις, χωρίς βιασύνη και πίεση. Η ιεραποστολική στάση, πρόσωπο με πρόσωπο, γι' αυτόν είναι η «ψυχή του ζευγαρώματος» και ένας σίγουρος τρόπος για να ερεθιστεί αυτός ο εραστής που ψάχνει μια μοναδική, δυνατή σεξουαλική εμπειρία.
Αν δεν είσαι σίγουρη ή δεν ξέρεις το ζώδιο του άντρα που σε ενδιαφέρει κοίταξε τον πίνακα για να το βρεις

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια