Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

6 λόγοι που αγαπάμε τον Αύγουστο

Ο Αύγουστος θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ο πιο καλοκαιρινός μήνας του καλοκαιριού (κάτι σαν inception). Όταν λες τη λέξη καλοκαίρι στις Top 5 λεξούλες που αυτόματα θα σου έρθουν στο μυαλό είναι Αύγουστος (οι άλλες 4 έτσι στα γρήγορα είναι θάλασσα, ήλιος, καρπούζι και μαγιό). Ο Ιούνιος και ο Ιούλιος έχουν φάει τη σκόνη του Αυγούστου και για να «κολλάμε» καλύτερα με τις μέρες, έχουν φάει την άμμο του.
Δείτε τους 6 λόγους γιατί είναι υπέροχο να είναι Αύγουστος:
  • Οι περισσότεροι το μεγαλύτερο μέρος του μήνα δε δουλεύουν. Αρχίζουν οι άδειες λοιπόν (αν δεν έχουν αρχίσει ήδη) και η ζωή μοιάζει τόσο ιδανική έστω και για λίγες μέρες.
  • Είναι ο μήνας που συνήθως φεύγουμε για διακοπές για κάποιο νησί, για κάποια άλλη χώρα. Το θέμα είναι πως φεύγουμε μακρυά από την καθημερινότητά μας και ξεφεύγουμε από τη ρουτίνα.
  • Ήρθε ο μήνας αγαπημένα μου παιδιά να δείξετε όσο ποτέ άλλοτε τους κόπους σας και τους καρπούς αυτών ένα χρόνο στο γυμναστήριο. Κι εσείς που δεν τα καταφέρατε φέτος να αποκτήσετε κοιλιά καλοριφέρ, απλά ξαπλώστε πίσω και απολαύστε το θέαμα.
  • Όλο και κάπου θα βρεις ένα event, μια συναυλία, ένα beach party βρε αδελφέ να χωθείς και να χορέψεις. Η ατζέντα του μήνα είναι γεμάτη από τέτοια!
  • Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο πως τον Αύγουστο η διάθεση μας για σεξ ανεβαίνει, οπότε μην περιμένετε άλλο, ο μήνας τρέχει… δώστε του να καταλάβει!
  • Και για τους ρομαντικούς της παρέας έχουμε το Αυγουστιάτικο φεγγάρι, το πιο μεγάλο της χρονιάς ολόκληρης που θα πει αγκαλίτσες, φιλάκια και εκείνος που αγαπάτε κάτω από το φως της Πανσελήνου!
p.s.1. Ότι κι αν κάνετε φροντίστε να περάσετε καλά. Θα μας λείψετε!

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια