Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Τι αποκαλύπτει για εμάς το...τζιν μας

Σύμφωνα με μια νέα έρευνα που δημοσίευσε η βρετανική εφημερίδα Daily Mail, το πώς εφαρμόζει επάνω στο κορμί ένα παντελόνι τζιν μπορεί να επηρεάσει την αυτοπεποίθηση, τη διάθεση για τη γυμναστική και την τεχνολογία και –περιέργως- ακόμα και την οικολογική μας συνείδηση.
Η έρευνα υποστηρίζει, ότι ....

οι γυναίκες που επιλέγουν να φορούν στενά παντελόνια, που «αγκαλιάζουν» τα πόδια, skinny jeans, είναι κατά 9% πιο ευτυχισμένες σε σχέση με αυτές που προτιμούν τα λεγόμενα «boyfriend» ή «boot cut» τζιν.
Επιπλέον, γυναίκες που περιγράφουν τον εαυτό τους ως «εξαιρετικά ή πολύ σίγουρες για τον εαυτό τους» είναι 12% πιο πιθανό να προτιμούν τα στενά τζιν.
Όπως σημειώνει το ίδιο δημοσίευμα, η έρευνα ανακάλυψε ακόμη μια σειρά από πολύ ασυνήθιστα γεγονότα γι’ αυτές που προτιμούν τα skinny τζιν.
Όσοι προτιμούν τα πολύ στενά παντελόνια είναι πιο πιθανό να κάθονται στο διάδρομο απ’ ό,τι στη θέση δίπλα στο παράθυρο μέσα σε ένα αεροπλάνο, ενώ είναι επίσης πιο πιθανό να προτιμούν τα PC από τις συσκευές της Apple.
Ακόμη, είναι λιγότερο πιθανό να κάνουν ανακύκλωση, καθώς αυτοί που χαρακτηρίζονται από οικολογικές ευαισθησίες έχουν 7% λιγότερες πιθανότητες να φορούν skinny jeans.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια