Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Αναπηρικό καροτσάκι για off road διαδρομές

Μέχρι ένα σημείο τα τεχνικά χαρακτηριστικά του δεν διαφέρουν σε τίποτα από τα συνηθισμένα αναπηρικά καροτσάκια.
Αυτό που κάνει ένα συγκεκριμένο να ξεχωρίζει όμως, είναι ότι αντί για τροχούς έχει γραμμές, ώστε να μπορεί να πηγαίνει, σχεδόν, παντού.
Το αναπηρικό καροτσάκι της .....

εταιρείας Action Trackchair, με έδρα την Μινεσότα των Ηνωμένων Πολιτειών, έχει σχεδιαστεί για να κινείται και εκτός δρόμου, παρέχοντας στους ανθρώπους που το χειρίζονται τη δυνατότητα να πηγαίνουν ακόμη και για κυνήγι, ενώ μπορούν να μπουν και στο νερό.

Ακόμη και "αόρατο" μπορεί να γίνει, αφού βγαίνει και με εμφάνιση καμουφλάζ.

Ο άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από τον σχεδιασμό και την κατασκευή του, ο Τιμ Σουένσον, συνέλαβε την ιδέα μετά από το τροχαίο ατύχημα, που καθήλωσε τον γιο του σε αναπηρικό καροτσάκι.

"Κοιτάζοντας τον Τζεφ και τις προκλήσεις που έπρεπε να αντιμετωπίζει από το καροτσάκι, κι αφού και ο ίδιος εργάζομαι στον χώρο αυτόν, σκέφτηκα ότι θα μπορούσα να δημιουργήσω ένα όχημα, που θα μπορούσε να τον μεταφέρει, όπου ήθελε να πάει", είπε.

Η ιδέα συνοδεύτηκε γρήγορα από την πράξη και η υλοποίηση του σχεδίου του Σουένσον από μία διόλου ευκαταφρόνητη τιμή, αφού ένα καροτσάκι της Action Trackchair στοιχίζει 9.000 δολάρια, ενώ προς το παρόν είναι διαθέσιμο στις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Καναδά, τη Νορβηγία και την Αυστραλία.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

nooz

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια