Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ιστορίες παπουτσιών

Μήπως τελικά τα παπούτσια και όχι τα διαμάντια είναι ο καλύτερος φίλος των γυναικών;
* Τατιάνα Στεφανίδου:
Για τα υποδήματα της Τατιάνας λίγο έλειψε να ξεσπάσει πόλεμος. Όταν η παρουσιάστρια δήλωσε ότι γράφει στα παλιά της τα παπούτσια τις τηλεκριτικούς, έπεσαν πάνω της να την κατηγορήσουν για τις επώνυμες υπογραφές τους. Η Τατιάνα είναι μία από...

τις περιπτώσεις των γυναικών που δεν απαρνήθηκε τα δωδεκάποντα ούτε όταν βρισκόταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη. Ακόμη και σε αυτή την περίοδο ισορροπούσε με χάρη πάνω τους δίνοντας την εντύπωση ότι τα καλλίγραμμα πόδια της είναι φτιαγμένα γι αυτά. Μεγάλη της αδυναμία είναι οι γόβες του Manolo Blahnik, αλλά φόρεσε πολλά σχέδια από τη συλλογή της τραγουδίστριας Γκουέν Στέφανι.
* Έλενα Παπαρίζου:
Τα δίμετρα πόδια της Έλενας δεν θα μπορούσαν παρά να "στολίζονται" από δημιουργίες που θα την κάνουν να λάμπει ακόμη περισσότερο. Όπως έχει ομολογήσει και η ίδια, τα παπούτσια είναι το "ευαίσθητο σημείο" της και δεν λυπάται τα λεφτά που θα χαλάσει για το αγαπημένο της αξεσουάρ. Διαθέτει τεράστια συλλογή από επώνυμα παπούτσια, που γίνονται μάλιστα κατά παραγγελία και είναι αριθμημένα. Η αγορά παπουτσιών μοιάζει με πραγματική επένδυση για εκείνη, αφού η τιμή για κάθε ζευγάρι μπορεί να αγγίξει ακόμη και τις 5.000 ευρώ. Ένα ζευγάρι πανύψηλα τακούνια του Giambattista Valli είναι το αγαπημένο της.
* Δέσποινα Βανδή:
Christian Louboutin, Balmain και Charlotte Olympia. Μερικές μόνο από τις φίρμες που λατρεύει η τραγουδίστρια για τις εμφανίσεις της στην πίστα. Η Δέσποινα Βανδή έχει παραδεχτεί το πάθος της για τις ακριβές δημιουργίες των διεθνών οίκων και δεν παραλείπει να κάνει ταξίδια στο εξωτερικό για να προσθέσει στη συλλογή της τα σχέδια που λανσάρουν κάθε σεζόν. Στην προσωπική της ζωή κλέβει επίσης τις εντυπώσεις αλλά κινείται σε πιο casual επιλογές. Λατρεύει τις Ugg boots τις οποίες διαθέτει σχεδόν σε όλα τα χρώματα και ήταν από τις πρώτες που τις έκαναν μόδα στην Ελλάδα.
* Σάρα Τζέσικα Πάρκερ
Τα σχόλια είναι περιττά. Η ιέρεια των αθεράπευτων shoppers και αυτών που ορκίζονται στα Manolos τους. Αυτές που θα μπορούσαν να μείνουν νηστικές για να εξασφαλίσουν ένα ζευγάρι γόβες την έχουν εικόνισμα. Οι σχεδιαστές μόδας πίνουν νερό στο όνομά της και ό τι κι αν φορέσει την επομένη μέρα γίνεται best seller. Στις δημόσιες εμφανίσεις της οι Fashion editors περιμένουν πώς και πώς για να γράψουν διθυράμβους για τις επιλογές της. Έχει μια τάση στις εκκεντρικές δημιουργίες και δεν διστάζει να φορέσει τα πιο "φορτωμένα" κομμάτια στολισμένα με τεράστια λουλούδια. Για το κρίσιμο ραντεβού με τον άνδρα των ονείρων της η επιλογή της ήταν ένα ζευγάρι φούξια ψηλοτάκουνα πέδιλα.
* Lady GaGa
Το μουσικό φαινόμενο της παγκόσμιας βιομηχανίας ξέρει να τραβά τα βλέμματα. Αυτό που κλέβει την παράσταση στις εκκεντρικές εμφανίσεις της δεν είναι άλλο από τα παπούτσια που επιλέγει. Αποτελούν πάντα τα πιο προχωρημένα κομμάτια των μεγαλυτέρων σχεδιαστών και μάλλον είναι από τις λίγες που τολμά να τα λανσάρει. Τα περισσότερα παπούτσια που προτιμά είναι πανύψηλες πλατφόρμες, που θυμίζουν τους κοθόρνους της αρχαίας ελληνικής τραγωδίας. Μεγάλη της αδυναμία ήταν ο Alexander McQueen, του οποίου τα παπούτσια φρόντιζε να φορά σχεδόν πάντα στα βιντεοκλίπ της,
Ποια από εμάς δεν θυμάται έστω και μια φορά τον εαυτό της κοιτώντας μια βιτρίνα να σκέφτεται "αυτό το ζευγάρι το θέλω"; Το κατά πόσο η τσέπη το αντέχει είναι αδιάφορο. Το πως θα αποκτηθεί είναι το θέμα και πρέπει να γίνει πάση θυσία, δεν είναι θέμα ανάγκης, είναι θέμα εθισμού.
GLAM

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια