Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Δωρεάν κηδεία, αντί ...αμοιβής!

Άντε να δούμε τι άλλο θα δούμε μ αυτή την οικονομική κρίση.
Διότι όλο νομίζουμε ότι τα χουμε δει όλα κι όλο η ζωή μας εκπλήσσει
Η είδηση μας έρχεται από το Μανχάταν κι από έναν απηυδισμένο 51χρονο, οποίος λόγω γενικής....

αφραγκίας και στενότητας, δυσκολεύεται ο άνθρωπος να φτιάξει κάποιες εργασίες στο σπίτι του.
Το έστυψε λοιπόν το μυαλό του και κατέβασε μια φαεινή ιδέα. Σου λέει αφού δεν έχω λεφτά, θα κάνω προσφορά για ανταλλαγή υπηρεσιών.
Έτσι ο Πίτερ Ντόχανιτς, που είναι ιδιοκτήτης γραφείου τελετών, ανακοίνωσε πως προσφέρει μια δωρεάν κηδεία σε όποιον αναλάβει κατασκευαστική εργασία στο σπίτι του. "Ίσως σας ακούγεται κάπως η ανταλλαγή" σχολιάζει ο ίδιος "ωστόσο
ξανασκεφτείτε το μέσο κόστος μιας κηδείας σήμερα και θα βρείτε την προσφορά μου πολύ συμφέρουσα. Ρωτήστε κάποιον που πρόσφατα χρειάστηκε να πληρώσει κηδεία δικού του ανθρώπου και θα δείτε πόσο καλή είναι η προσφορά μου"!
Ο 51χρονος αναζητά κάποιον χτίστη ή οικοδόμο, για να πραγματοποιήσει εργασίες ανακατασκευής της πλακόστρωτης αυλής στο σπίτι του, αλλά δεν έχει μετρητά που να του περισσεύουν για αυτή τη δουλειά... Τώρα η αλήθεια είναι πως μια κηδεία σήμερα κοστίζει τα μαλλιοκέφαλά μας. Και είναι επίσης αλήθεια αυτό που λέει ο λαός: πως δεν μπορείς ούτε να πεθάνεις με την ακρίβεια που υπάρχει. Οπότε η προσφορά ακούγεται δελεαστική.
Το θέμα είναι πως άντε και την έκανες την πρωτότυπη αυτή εμπορική ανταλλαγή...μετά τι γίνεται; Θα κοιτάς ποιος από τους γύρω σου πάει για κακάρωμα, μην τυχόν και χάσεις την "προσφορά";
Α πα πα, μπρρρ, ανατρίχιασα.
Τάνια Μυλωνά - Α

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια