Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Αυτή δεν έχει χέρι και αυτός δεν έχει πόδι

Το κορίτσι έχασε το χέρι του όταν ήταν δεκαεννιά ετών. Το αγόρι έχασε το πόδι του όταν ήταν μόλις τεσσάρων. Η ατυχία τους όμως αυτή, καθόλου δεν τους εμπόδισε να αφιερώσουν τη ζωή τους σε αυτό που τόσο πολύ αγαπούν. Στο χορό!
Η 19χρονη Λι σπούδαζε χορό όταν έχασε το δεξί της χέρι εξαιτίας ενός τροχαίου ατυχήματος.
Ο Χιάου ήταν ένα μικρό...

παιχνιδιάρικο αγόρι που δεν πρόσεξε ένα τρακτέρ, με αποτέλεσμα να χάσει το πόδι του.
Όταν συναντήθηκαν το 2001, η Λι ήταν στα πρόθυρα του να σταματήσει την καριέρα της ως χορεύτρια και ο Χιάου ήταν επαγγελματίας ποδηλάτης.
Μοιράστηκαν τις ιστορίες τους και στη συνέχεια αποφάσισαν να συνεργαστούν για να ολοκληρώσουν ένα χορό που ονομάζεται «Χέρι με Χέρι».
Ο χορός τους τελικά αποδείχτηκε μεγάλη επιτυχία. Ο επόμενος χορός τους με τίτλο «Η αγάπη των Πεταλούδων» τους χάρισε μια από τις πρώτες θέσεις στο «Κίνα έχεις ταλέντο».
«Ο χορός μας «Αγάπη των Πεταλούδων» αφηγείται την ιστορία μιας πεταλούδας με ατελή φτερά που γεννιέται και αναδύεται μέσα από το κουκούλι της. Στη συνέχεια συναντά άλλη μια πεταλούδα με παρόμοια προβλήματα, ενώνεται μαζί της για να καταφέρουν μαζί να φτάσουν στην επιτυχία. Είναι κυριολεκτικά μια καταγραφή της ζωής μας» είπε η Λι.
Η παρουσία τους στη σκηνή είναι τόσο μαγευτική που ο θεατές σταματούν να προσέχουν τις σωματικές τους ατέλειες.
Δεν υπάρχει τίποτα που μπορεί να σας σταματήσει. Οι δυνατότητες σας ως ανθρώπινα όντα είναι απεριόριστες. Δεν έχει σημασία τι περνάτε ή τι έχετε περάσει. Αύριο θα είναι μια καινούργια μέρα για να μπορέσετε να λάμψετε.

Απολαύστε τους στο βίντεο:

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια