Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Παράξενα ατυχήματα

Ένας τύπος που είχε φτιάξει δυο μεγάλα κέρατα με το μαλλί του αποφασίζει μια μέρα να τα κόψει και πηγαίνει σε έναν κουρέα. 
Τα κέρατα ήταν τόσο μεγάλα που δε μπορούσε να τα κόψει με μια ψαλιδιά.
 Έτσι, ο κουρέας.... 

άρχισε να ψαλιδίζει το πρώτο. 
Μόλις έφτασε στα μισά, ο άντρας άρχισε να ουρλιάζει από τον πόνο και έφυγε τρέχοντας από το μαγαζί. 
Την επομένη η κοπέλα του τον βρίσκει νεκρό στο διαμέρισμά τους. 
Ο ιατροδικαστής βρήκε ότι μέσα στο μαλλί του είχαν φωλιάσει δηλητηριώδεις αράχνες. 
Όταν το ψαλίδι κατέστρεφε την φωλιά τους, αυτές άρχισαν να τον τσιμπάνε στο κεφάλι. 
Μια γυναίκα καθώς δοκίμαζε ένα παλτό για να αγοράσει έβαλε το χέρι της μέσα στη μια τσέπη. Ένιωσε ένα τσίμπημα στο δάχτυλό της και το τράβηξε έξω. Είδε ότι η πληγή είχε βγάλει λίγο αίμα, δεν ανησύχησε όμως γιατί σκέφτηκε ότι θα ήταν κάποια καρφίτσα που θα ξεχάστηκε μέσα. Την επόμενη μέρα μπήκε στην εντατική με έντονο πόνο στο λαιμό. Οι γιατροί διέγνωσαν δηλητηρίαση. Όταν εξετάσανε στη συνέχεια το παλτό, διαπίστωσαν ότι είχαν ράψει μέσα του ένα δηλητηριώδες φίδι. Το παλτό προερχόταν από μια ανατολίτικη χώρα. Η εταιρία ρούχων πλήρωσε την γυναίκα με μεγάλο ποσό για να μη γνωστοποιηθεί το θέμα. Η ιστορία όμως διαδόθηκε σαν μύθος.
Μια γυναίκα είχε τα γενέθλιά της και οι φίλοι της μπήκαν κρυφά στο σπίτι της για να της κάνουν πάρτι έκπληξη. Όταν γύρισε από τη δουλειά της, αυτοί είχαν μαζευτεί στο υπόγειο. Η γυναίκα εν το μεταξύ είχε ένα Κόλεϊ κατοικίδιο. Άκουσαν τα βήματά της και έκαναν ησυχία. Σε λίγο φώναξε το σκυλί της και αυτό της γάβγιζε. Οι φίλοι της ανοίξανε την πόρτα του υπογείου και προς μεγάλη τους έκπληξη την βρήκανε γυμνή και είχε καλύψει το σώμα της με φυστικοβούτηρο. Εκείνο το βράδυ η γυναίκα αυτοκτόνησε, γιατί δεν άντεξε τη ντροπή. Η αυτοκτονία ήταν και ο λόγος που η ιστορίας της δημοσιοποιήθηκε.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια