Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Γιατί δεν θα γίνω μηχανόβιος

Γιατί δεν μου αρέσει το ζειν επικινδύνως προκειμένου να κερδίσω λίγα λεπτά, για να περνάω ξυστά από τα αυτοκίνητα και να εξαρτώμαι αν θα με δει ο οδηγός του αυτοκινήτου, αν θα βγάλει φλας για να στρίψει ή αν θα του φύγει έστω λίγο το τιμόνι επειδή μιλάει στο κινητό.
Γιατί δεν θέλω....

το κράνος να τσαλακώνει μονίμως τα μαλλιά μου
Γιατί δεν θέλω όπου πηγαίνω να κουβαλάω το κράνος μαζί μου. Από τον κινηματογράφο μέχρι το 5χ5.
Γιατί δεν θέλω να γίνομαι μούσκεμα από τη βροχή, να τρώω το χιόνι και να παγώνω από το κρύο απροστάτευτος.
Γιατί μου αρέσει να ακούω τα CD μου ή ραδιοφωνικές εκπομπές και καπνίζω χαλαρός.
Γιατί μου αρέσει από το παράθυρο του αυτοκινήτου να χαζεύω το τοπίο και όχι να έχω καρφωμένο το βλέμμα στην άσφαλτο.
Γιατί όταν κάνει ζέστη, στο αυτοκίνητο βάζω το a/c ενώ στη μηχανή φοράω μπλουζάκι, κράνος και σκάω!
Γιατί δεν αισθάνομαι ίχνος ασφάλειας να στηρίζομαι σε δυο ρόδες που σε ολισθηρό οδόστρωμα ( και τέτοια στη χώρα μας έχουμε πολλά ) είναι σκέτη ακροβασία
Γιατί 1 ώρα οδήγησης στη μηχανή αντιστοιχεί σε 3 ώρες στο αυτοκίνητο. Πρέπει να είσαι μονίμως συγκεντρωμένος και να μη χαλαρώσεις ούτε δευτερόλεπτο, ενώ στο αυτοκίνητο μπορείς και να «αράξεις»
Γιατί σε περίπτωση ατυχήματος, φιλάς το χώμα ενώ στο αυτοκίνητο τους πρώτους κραδασμούς τους απορροφούν οι λαμαρίνες. Και ο αερόσακος.
Γιατί δεν θυσιάζω τη συντομία και το παρκάρισμα για την ασφάλεια και την άνεση.
Γιατί μπορώ να έχω παρέα ενώ στη μηχανή ο δεύτερος επιβάτης με δυσκολεύει και έχω πολύ μεγαλύτερη ευθύνη από ότι στο αυτοκίνητο
Γιατί το αυτοκίνητο προσφέρεται για μεταφορά, αποθήκη, σεξουαλικές περιπτύξεις, ενίοτε και ύπνο. Η μηχανή μόνο πηγαίνει.
Για όλα αυτά λοιπόν δεν πρόκειται ποτέ να αγοράσω μηχανή. Ακόμα και να την κερδίσω σε κλήρωση, θα την πουλήσω με το καλησπέρα.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια