Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

ΑΤΜ με ράβδους χρυσού

Εν μέσω ανησυχιών αναφορικά με τη δυναμική σχεδόν του συνόλου των βασικών νομισμάτων, ένα από τα κορυφαία ξενοδοχεία του Abu Dhabi βρήκε τον τρόπο να ικανοποιήσει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς και λιγότερο ριψοκίνδυνους πελάτες του που δραστηριοποιούνται στις αγορές συναλλάγματος.
Όπως αναφέρουν ....

ξένα δημοσιεύματα, το ξενοδοχείο Emirates Palace εγκατέστησε ένα νέο τύπο ATM που δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες να κάνουν ανάληψη χρυσού, στο πρώτο ανάλογο εγχείρημα στον κόσμο. Ίσως είναι αυτό που πραγματικά χρειάζονται όσοι διαμένουν σε ένα από τα ακριβότερα ξενοδοχεία του κόσμου και ενώ παρακολουθούν τις έντονες διακυμάνσεις του ευρώ, του δολαρίου και του γεν, επιζητούν μία πιο σίγουρη λύση.
Με τις τιμές του χρυσού σε υψηλά επίπεδα-ρεκόρ εξαιτίας των φόβων ότι ο μηχανισμός διάσωσης της Ε.Ε. θα οδηγήσει σε αύξηση του πληθωρισμού, το ΑΤΜ παρακολουθεί τις ημερήσιες τιμές του χρυσού και διαθέτει μικρές ράβδους χρυσού που ζυγίζουν έως και 10 γραμμάρια σε προσαρμοσμένα σχέδια.
Ο Thomas Giessler, ο Γερμανός επιχειρηματίας που βρίσκεται πίσω από αυτή την ιδέα επέλεξε το Abu Dhabi λόγω της ατμόσφαιρας που αποπνέει πλούτο και χλιδή. Ο Giessler ευελπιστεί ότι το μηχάνημα Gold to Go θα ταιριάξει με την παραδοσιακή στενή σχέση της περιοχής με το εμπόριο του πολύτιμου μετάλλου.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια