Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Μέχρι την τελευταία σταγόνα ...για τον άνδρα!

*Τα ανοιξιάτικα αρώματα σας τυλίγουν με μια δροσερή αύρα.
Επιλέξτε το κατάλληλο για εσάς και, κυρίως, φορέστε το σωστά!
* Εάν είναι εφικτό, επιλέξτε μια θηλυκή συντροφιά όταν αναζητάτε το καινούργιο σας άρωμα.
Οι γυναίκες έχουν πιο "ευαίσθητη" μύτη και....

αντιλαμβάνονται τις μυρωδιές καλύτερα από τους άνδρες.
Οι ηλιόλουστες ημέρες είναι πλέον γεγονός, η θερμοκρασία συνεχώς ανεβαίνει και τα καλοκαιρινά T-shirt βγαίνουν από τις ντουλάπες.
Το κλίμα της ανανέωσης θα πρέπει να συνδυαστεί και με το κατάλληλο άρωμα, που πρέπει να συνδυαστεί και με το κατάλληλο άρωμα, που πρέπει να είναι πιο ελαφρύ, πιο δροσερό, αλλά πάντα αρρενωπό.

Πώς θα κάνετε τη σωστή επιλογή;
- Πηγαίνετε με καθαρή επιδερμίδα σε ένα κατάστημα καλλυντικών, καθώς ο ιδρώτας και τα άλλα προϊόντα περιποίησης (π.χ.after shave) μπορεί να αλλοιώσουν τη μυρωδιά του αρώματος.
- Μην κάνετε αμέσως την επιλογή σας. Ζητήστε να μυρίσετε τα υποψήφια αρώματα σε δοκιμαστικά χαρτάκια, και ψεκάστε επάνω σας μόνο τα δύο επικρατέστερα. Φορέστε τα όλη την ημέρα, για να δείτε πώς "δένουν" με την επιδερμίδα σας και πώς "συμπεριφέρονται" μετά από λίγες ώρες.
- Έχετε ποτέ αναρωτηθεί γιατί ένα φαγητό μας "μυρίζει" νοστιμιά; Η περιοχή του εγκεφάλου όπου είναι "εγγεγραμμένες" οι προτιμήσεις μας στις γεύσεις και τα φαγητά είναι ίδια με εκείνη που επεξεργάζεται τις μυρωδιές.
Αν είστε λάτρης, λοιπόν, των πικάντικων φαγητών, αναζητήστε πικάντικα αρώματα, ή αν "τρελαίνεστε" για πορτοκάλια, τα αρώματα με νότες εσπεριδοειδών είναι ιδανικά για εσάς.
vita

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια