Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Πέφτουν οι βλεφαρίδες σας;

Είναι από τα αβαντάζ του προσώπου και κυρίως των ματιών μας. Οι βλεφαρίδες μας, ειδικά όταν είναι μεγάλες, τονίζουν το βλέμμα μας και το κάνουν σαγηνευτικό. Υπάρχουν όμως, περιπτώσεις, που οι βλεφαρίδες πέφτουν, και τότε τα πράγματα γίνονται ανησυχητικά... Για να αποφύγετε αυτό το «μαρτύριο», μάθετε πώς μπορείτε να τις διατηρείτε πάντα όμορφες και περιποιημένες με τις απλές, καθημερινές κινήσεις που σας προτείνουμε!....

Απαλή... μεταχείριση
Αν βλέπετε τις βλεφαρίδες σας να εξασθενούν μέρα με τη μέρα, ν' αδυνατίζουν και να πέφτουν εντελώς, πρέπει να δράσετε άμεσα. Σε περιπτώσεις που φαίνεται πως χάνουμε ένα σημαντικό μέρος των βλεφαρίδων μας φταίνε κυρίως οι σκληρές αδιάβροχες μάσκαρα, αλλά και η σκληρή μεταχείριση που ασκούμε  στην περιοχή των ματιών προσπαθώντας να αφαιρέσουμε το μακιγιάζ. Δείτε τι μπορείτε να κάνετε για να ενδυναμώσετε τις βλεφαρίδες σας:
• Αφαιρείτε πολύ προσεκτικά το μακιγιάζ των ματιών χρησιμοποιώντας, ειδικά ελαιώδη προϊόντα για το ντεμακιγιάζ ματιών, που βοηθούν τη μάσκαρα να φεύγει πιο εύκολα χωρίς να ταλαιπωρούνται οι βλεφαρίδες.
• Νοτίστε ένα βαμβάκι με την ειδική λοσιόν και περάστε το απαλά στα βλέφαρα, με φορά προς τα κάτω και έπειτα προς τα πάνω για να αφαιρέσετε καλά το μακιγιάζ από τις βλεφαρίδες. Επαναλάβετε αλλάζοντας το βαμβάκι μέχρι να αφαιρέσετε κάθε ίχνος. Μην τρίβετε ποτέ τις βλεφαρίδες
• Αν χρησιμοποιείτε ψαλίδι για να γυρίζετε τις βλεφαρίδες σας προσέξτε να είναι πάντα καινούργιο και καθαρό. Επίσης μην το χρησιμοποιείτε πάνω στη μάσκαρα αλλά πιάνοντάς το πρώτα στις ρίζες τους μετά τη μέση και τέλος τις άκρες.

Μυστικά για άψογες βλεφαρίδες
Το να απλώνετε μάσκαρα μπορεί να αποδειχθεί περίπλοκη διαδικασία, αφού συνήθως απαιτεί λεπτούς χειρισμούς. Με τα σωστά τρικ όμως, μπορείτε να τις κάνετε να μοιάζουν τεράστιες!
• Εάν οι βλεφαρίδες σας είναι αραιές, απλώστε μια λεπτή στρώση eyeliner για να δημιουργήσετε εφέ πυκνότητας και κατόπιν περάστε δύο στρώσεις μάσκαρα. Εναλλακτικά, οι ψεύτικες βλεφαρίδες μπορούν να κάνουν θαύματα.
• Εάν οι βλεφαρίδες σας είναι ίσιες, μπορείτε να χρησιμοποιήστε ένα πιστολάκι μαλλιών για να θερμάνετε ελαφρώς το ψαλιδάκι για γύρισμα της βλεφαρίδας. Μετά ξεκινήστε από τη βάση της και φτάστε ώς την άκρη της πιέζοντας απαλά και αφήνοντας το ψαλιδάκι κάθε φορά. Απλώστε δύο στρώσεις μάσκαρα για καμπύλες για να φαίνονται οι βλεφαρίδες σας μεγάλες και καμπυλωτές.
• Εάν οι βλεφαρίδες σας είναι κοντές σαρώστε με τη μάσκαρα από τη βάση ώς τις άκρες κάθε βλεφαρίδας, μετά απλώστε ακόμη μία στρώση από τη μέση ώς τις άκρες. Στο τέλος περάστε με μάσκαρα μόνο τις μύτες των βλεφαρίδων με απαλές, κοφτές «πινελιές».
• Εάν όποτε βάζετε μάσκαρα καταλήγετε να έχετε μουντζούρες γύρω απ' τα μάτια σας, αλλάξτε τον τρόπο που απλώνετε τη μάσκαρά σας. Απλώστε πρώτα μια λεπτή στρώση μάσκαρα και κατόπιν χτενίστε τη με πινελάκι σκιάς ματιών πριν βάλετε τη δεύτερη στρώση. Έτσι θα πετύχετε 100% φυσικό αποτέλεσμα χωρίς κόμπους και μουντζούρες,
• Πριν βάλετε τη μάσκαρα απλώστε μια βάση, το mascara primer. Αυτά τα διαφανή προϊόντα διαχωρίζουν καλύτερα τις βλεφαρίδες και αυξάνουν την καμπυλότητά τους. Επιπλέον, είναι εμπλουτισμένα με θρεπτικές βιταμίνες και ενυδατικούς παράγοντες.
• Οι χρωματιστές μάσκαρα χαρίζουν έντονη θεατρική όψη στο βλέμμα, αρκεί να μην τις επιλέξετε για το γραφείο. Για μια super βραδινή έξοδό σας δοκιμάστε βλεφαρίδες με glitter και κρυστάλλους Swarovski στις άκρες, που δημιουργούν ένα αποτέλεσμα super-diva!

Φυσικοί τρόποι μεγαλώνουν τις βλεφαρίδες
Αν θέλετε μακριές και πλούσιες βλεφαρίδες, αλλά δεν είστε πρόθυμες να βάλετε ψεύτικες, προκειμένου να αποκτήσετε ένα πιο «λαμπερό» βλέμμα, υπάρχουν τρόποι για να τους δώσετε την ώθηση που χρειάζονται, εντελώς φυσικά!
Σέρουμ για την ανάπτυξη: Υπάρχουν αρκετά σέρουμ στην αγορά, που βοηθούν στην ανάπτυξη των βλεφαρίδων. Πριν αγοράσετε κάποιο προϊόν, κάντε μια έρευνα αγοράς, ενημερωθείτε, διαβάστε και ρωτήστε κάποιον ειδικό.
Ελαιόλαδο: Αποτελεί μία από τις καλύτερες σπιτικές θεραπείες για τις κοντές βλεφαρίδες. Το ελαιόλαδο ενυδατώνει το δέρμα φυσικά, έτσι θα παρατηρήσετε ότι και η περιοχή των ματιών θα δείχνει πιο νεανική και ανανεωμένη. Απλά εφαρμόζετε λίγο ελαιόλαδο στα βλέφαρά σας κάθε βράδυ, φροντίζοντας να κάνετε μασάζ στην περιοχή των βλεφαρίδων. Το πρωί, πλένετε το πρόσωπό σας με ένα ήπιο καθαριστικό και χλιαρό νερό.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια