Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

LikeAGlove ξέρει το σωστό νούμερό σου

Πολλοί από εμάς έχει τύχει να παραγγείλουμε ρούχα από το διαδίκτυο πιστεύοντας ότι έχουμε επιλέξει το σωστό νούμερο, όταν όμως τα ρούχα φτάνουν στο σπίτι και τα δοκιμάζουμε, διαπιστώνουμε ότι τελικά θα τα θέλαμε πιο μικρά ή πιο μεγάλα.
Έτσι, τα επιστρέφουμε πίσω και....

 περιμένουμε ξανά από την αρχή τα καινούργια νούμερα, ταλαιπωρώντας τον ταυχδρόμο και τον εαυτό μας.
Λύση σε αυτό το πρόβλημα ήρθε για να μας δώσει η LikeAGlove, δημιουργώντας ένα έξυπνο μπλουζάκι το οποίο μπορεί και μετρά τις διαστάσεις μας με τη βοήθεια ειδικών επαγωγικών ινών, στέλνοντας τα στοιχεία που συλλέγει σε μια εφαρμογή.
Έπειτα, όποια γυναίκα ενδιαφέρεται μπορεί να εγγραφή σε μια ειδική μηχανή αναζήτησης, στην οποία μπορεί να βρει τα ρούχα οποιασδήποτε εταιρείας επιθυμεί, στο ιδανικό για εκείνη μέγεθος.

Τόσο το εκπληκτικό μπλουζάκι, όσο και η εφαρμογή της LikeAGlove θα κυκλοφορήσουν μέσα στο έτος, ενώ σύμφωνα με έναν από τους εκπροσώπους της εταιρείας, αυτή ακόμα βρίσκεται σε συζητήσεις και ακούει νέες προτάσεις, τόσο από διάφορους εμπόρους και άλλες εταιρείες, όσο και από τους καταναλωτές, ώστε να βρει τον κατάλληλο τρόπο για να προωθηθεί στην αγορά.
Μέσα στο 2015, η LikeAGlove θα μπορέσει να έρθει σε επαφή απευθείας με τους πελάτες της.
astrology

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια