Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Τι να περιμένεις από τις κρέμες αντιγήρανσης

Τις χρησιμοποιείς καιρό και αναρωτιέσαι πότε θα αρχίσουν να φαίνονται τα αποτελέσματα και τι ακριβώς μπορείς να περιμένεις από αυτές;
Η αλήθεια είναι ότι τα αποτελέσματα από τις κρέμες αντιγήρανσης εξαρτώνται από τις ανάγκες της επιδερμίδας σου και το στόχο που έχεις θέσει προκειμένου να καταπολεμήσεις τις ρυτίδες σου.

*Πρώτα θα βελτιωθούν ο τόνος και υφή της επιδερμίδας σου. 
Οι ανομοιομορφίες του δέρματος και η θαμπάδα είναι τα πρόωρα σημάδια της γήρανσης. Μπορούν όμως εύκολα να αντιμετωπιστούν, γιατί εμφανίζονται στην εξωτερική στιβάδα της επιδερμίδας. Παράλληλα με τις κρέμες αντιγήρανσης που χρησιμοποιείς, δώσε έμφαση στον τακτικό καθαρισμό και στα προϊόντα πίλινγκ. Το πρόγραμμα αυτό θα σε βοηθήσει να εξαλείψεις τις ατέλειες μέσα σε ένα μήνα.

*Για να μαλακώσουν οι γραμμές και οι ρυτίδες απαιτείται περισσότερος χρόνος (6 εβδομάδες περίπου), γιατί αναπτύσσονται στη μεσαία στιβάδα της επιδερμίδας. Συστατικά όπως η βιταμίνη Ε και η ρετινόλη, που διεισδύουν βαθιά στο δέρμα, ενεργοποιούν τη δραστηριότητα των κυττάρων και ενισχύουν την παραγωγή κολλαγόνου (η καταστροφή του είναι η πρώτη αιτία για τη δημιουργία ρυτίδων). Για να επιταχύνεις τη διαδικασία της αντιγήρανσης και να μειώσεις τις ρυτίδες, χρησιμοποίησε τις κατάλληλες κρέμες πρωί και βράδυ. 

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια