Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Τζωρτζίνα Λιώση

Ο καρμικός ρόλος της «Τουρκάλας»
Η κοπέλα με τη μαντίλα στο κεφάλι είναι η Τζωρτζίνα Λιώση.
Το κορίτσι του Λεωνίδα Καλφαγιάννη στην ταινία....

«Η αγάπη έρχεται στο τέλος».
«Ψυχολογία σπούδασα. Και μόλις αποφοίτησα έφυγα στη Ρώμη για μεταπτυχιακό στην Εγκληματολογία. Τελείωσα με 110 στα 110. Η μόνη που αποφοίτησα με αυτό τον βαθμό από το La Sapienza. Σχεδόν δύο χρόνια έμεινα εκεί. Το μόνο διάλειμμα που έκανα από το διάβασμα ήταν για απεριτίβο. Πριν φύγω, έκανα πολλά διαφημιστικά. Οταν ήμουν 18 πήγα σε ένα πρακτορείο μοντέλων, το Elite. Και φωτογραφήσεις έχω κάνει.
Οταν σπούδαζα στη Ρώμη συμμετείχα σε event για τα 130 χρόνια Bulgari. Εκανα διαφημιστικά για trailer καναλιών και για τη Wind. Επαιξα με τον Αντίνοο Αλμπάνη στην ταινία “Κανένας” του Χρήστου Νικολέρη, στον ρόλο μιας Αλβανίδας που ερωτεύεται έναν Ρώσο.

Παραδόξως συμμετείχα σε μια τουρκική σειρά, το “Iki Yaka Bir Ismail” (Δύο όχθες, ένα Ισμαήλ). Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου που κάνει τον αδελφό μου στο ‘‘Ταμάμ’’ ήταν αδελφός μου και σε αυτή τη σειρά. Είναι επίσης κωμική σειρά, για έναν ψαρά που έχει δύο οικογένειες, μία στο Αϊβαλί και μία στη Μυτιλήνη. Μας είχαν καθηγητή που μας έκανε ταχύρρυθμα μαθήματα τουρκικών. Δεν έχω προλάβει ακόμη να παρακολουθήσω κάποια δραματική σχολή. Ακούω τους ηθοποιούς και τους σκηνοθέτες στις πρόβες και με τη βοήθειά τους βελτιώνομαι. Με συμβούλεψαν πάρα πολύ και ο Αντίνοος και ο Λεωνίδας. Τρεις μήνες πέρασα στο Αϊβαλί, από το Πάσχα μέχρι το καλοκαίρι. Πώς βρέθηκα από την πρακτική στο δικηγορικό γραφείο στην τηλεόραση; Με είχε δει ο Βασίλης Κεχαγιάς στον “Κανένα”, μου πρότεινε τον ρόλο της Κατερίνας στο “Η αγάπη έρχεται στο τέλος” και η μία δουλειά έφερε την άλλη.
Μου αρέσει η διαδικασία των γυρισμάτων. Για τις ανάγκες της σειράς κάνουμε γύρισμα σε διαμέρισμα στην Κυψέλη και σε κουρείο στο κέντρο της Αθήνας. Με ξαφνιάζει ακόμη όταν με σταματούν στον δρόμο και με ρωτούν “εσύ είσαι το κορίτσι από το τάδε διαφημιστικό ή τη δείνα ταινία”, γελάω αμήχανα, κοκκινίζω, και ντρέπομαι. Οι γονείς μου σίγουρα σοκαρίστηκαν όταν τους ανακοίνωσα ότι θα ασχοληθώ με την υποκριτική».

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια