Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Πως επιλέγουμε ένα Άρωμα; Τι πρέπει να γνωρίζουμε;

Υπάρχουν διάφορες κατηγορίες γυναικών,στο τρόπο που επιλέγουν ένα άρωμα.
Κάποιες φοράνε το ίδιο άρωμα για πολλούς μήνες ή και χρόνια ακόμη , και μάλιστα πολλές φορές αναγνωρίζονται από το περιβάλλον τους από αυτό.
Κάποιες άλλες, θέλουν να .....

πειραματίζονται και να αλλάζουν συχνά αρώματα,ανάλογα με την εποχή και την διάθεση τους.
Τα αρώματα πολλές φορές φέρνουν αναμνήσεις από την χρονική στιγμή που το φορούσαμε ή ακόμη τα συνδέουμε με συγκεκριμένα πρόσωπα..
Πως επιλέγουμε ένα νέο άρωμα, που τοποθετούμε το άρωμα μας και τι πρέπει να γνωρίζουμε;
1.Όταν επισκεφθείς ένα κατάστημα καλλυντικών με σκοπό να αγοράσεις νέο άρωμα, πολλές φορές από τις πολλές δοκιμές αρωμάτων, από ένα σημείο και μετά δεν μπορείς να ξεχωρίσεις τις μυρωδιές, αφού η οσμή σου συγχύζεται.
Ο σωστός τρόπος είναι να μυρίζεις το κάθε άρωμα με διαφορά κάποιου χρόνου ή ενδιάμεσα από το κάθε άρωμα να μυρίζεις κόκκους καφέ! Το άρωμα του καφέ, καθαρίζει και απορροφά την παλέτα των αρωμάτων. Σε κάποια καταστήματα στο τμήμα αρωμάτων υπάρχει δοχείο με κόκκους καφέ για αυτόν τον λόγο.

2. Πριν μυρίσεις το άρωμα πάνω στο δέρμα σου άφησε λίγο χρόνο να μείνει πάνω και να θυμάσαι ότι δεν μυρίζει το ίδιο σε όλα τα δέρματα.
Υπάρχουν διάφορες κατηγορίες γυναικών,στο τρόπο που επιλέγουν ένα άρωμα.Κάποιες φοράνε το ίδιο άρωμα για πολλούς μήνες ή και χρόνια ακόμη , και μάλιστα πολλές φορές αναγνωρίζονται από το περιβάλλον τους από αυτό.

3. Το άρωμα πρέπει να φυλάσσεται σε σκιερό μέρος, να μην το χτυπάει ήλιος και να μην εκτίθεται σε υψηλές θερμοκρασίες γιατί αλλοιώνεται.
Στην ανάγκη, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες μπορείς να τοποθετήσεις το άρωμα σου στο ψυγείο!
Μην τοποθετείς το άρωμα σου στο μπάνιο, εκεί υπάρχει υγρασία και αναπτύσσονται μεγάλες θερμοκρασίες.

4. Μην υπερβάλλεις με την ποσότητα αρώματος που φοράς.Το άρωμα πρέπει να μυρίζει μόνο σε κοντινή απόσταση από το σώμα σου και όχι μέτρα μακριά από σένα.Το άρωμα σου πρέπει να ζαλίζει κάποιον μεταφορικά και όχι κυριολεκτικά!

5. Βάλε το άρωμα πριν τα κοσμήματα σου και όχι πάνω στα ρούχα σου.
Το άρωμα τοποθετείται στο δέρμα πίσω από τα αυτιά, στο λαιμό , στους καρπούς και πίσω από τα γόνατα. Ακόμη μπορείς να ψεκάσεις και τα μαλλιά σου με λίγο άρωμα.
woman365

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια