Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Άπιστες γυναίκες με μεγάλο σαγόνι

Νέα επιστημονική έρευνα Αμερικανών και Καναδών ερευνητών διαπίστωσε για πρώτη φορά ότι οι γυναίκες που έχουν μεγάλο πηγούνι είναι πιο δραστήριες σεξουαλικά από εκείνες με μικρότερο. Είναι επίσης πιο πιθανό να απατήσουν το σύντροφό τους, ενώ, από την άλλη, είναι λιγότερο ελκυστικές στους....

άντρες που αναζητούν μόνιμη σύντροφο.
Τα μεγαλύτερα πιγούνια σε μια γυναίκα συχνά δημιουργούνται από το υψηλό επίπεδο της ανδρικής ορμόνης τεστοστερόνη, η οποία υπάρχει επίσης σε όλες τις γυναίκες - σε διαφορετικές ποσότητες.
Η ορμόνη αυτή επίσης αυξάνει το επίπεδο σεξουαλικής αυτοπεποίθησης μιας γυναίκας, μια τάση που συνήθως αποδίδεται συχνότερα στους άντρες.
Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι όταν οι άντρες αναζητούν μόνιμη σύντροφο, απορρίπτουν γυναίκες με ανδρικά χαρακτηριστικά, όπως το μυτερό και μεγάλο σαγόνι, φοβούμενοι ότι θα τους απατήσουν. Ένα διάσημο παράδειγμα, λένε οι υποστηρικτές της θεωρίας, είναι η ηθοποιός Μεγκ Ράιαν, που έχει μεγάλο και μυτερό πιγούνι, η οποία απάτησε το σύζυγό της Ντένις Κουέιντ με τον επίσης ηθοποιό Ράσελ Κρόου!.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια