Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Νοικοκυρές σε εορταστική...απόγνωση

Ο καλός προγραμματισμός είναι ο μοναδικός τρόπος για να καταφέρουν οι Ελληνίδες νοικοκυρές να..πάρουν μια ανάσα κατά τη διάρκεια των εορτών και να αποφύγουν να βρεθούν σε απόγνωση!....:


1. Η αγορά δώρων για τα μέλη της οικογένειας αλλά και τους υπόλοιπους συγγενείς είναι εξαιρετικά χρονοβόρα.
Είναι λοιπόν πολύ "έξυπνο" να ξεκινήσει κανείς την αναζήτηση αρκετές μέρες νωρίτερα και να αρχίσει να ψωνίζει πριν βγουν όλοι στα μαγαζιά.
2 Τα γλυκά των Χριστουγέννων έχουν ένα μεγάλο προτέρημα... Διατηρούνται φρέσκα για αρκετές μέρες, κάτι το οποίο σημαίνει ότι μπορούν να παρασκευαστούν αρκετές μέρες πριν και να παραμένουν λαχταριστά μέχρι την Πρωτοχρονιά.
3 Όσο και αν ακούγεται περίεργο - και περισσότερο κουραστικό - οι γυναίκες πρέπει να βρίσκουν μερικές ώρες μέσα στην εβδομάδα να γυμνάζονται. Οι ενδορφίνες - οι επονομαζόμενες και ορμόνες της χαράς - λειτουργούν ως μια φυσική άμυνα και δεν επιτρέπουν στις κουρασμένες γυναίκες να πέσουν σε κατάθλιψη.
4 Σημαντικό ρόλο παίζει και η σωστή διατροφή. Η υπερβολική ή ελλειμματική κατανάλωση τροφής μπορεί να προκαλέσει αϋπνίες και επιπλέον κούραση. Για άλλη μία φορά, το αρχαίο ρητό "παν μέτρο άριστον" είναι η καλύτερη λύση..
5 Ο ρόλος της οικοδέσποινας είναι εξαντλητικός. Είναι, λοιπόν, σωστό να αποφασίσει μια νοικοκυρά να διοργανώσει μόνο ένα τραπέζι είτε τα Χριστούγεννα είτε την Πρωτοχρονιά και να ζητήσει από έναν άλλα συγγενή να κάνει το άλλο. Η κίνηση αυτή και θα ξεκουράσει τις γυναίκες και θα μειώσει τα έξοδα που επιβαρύνουν τον οικογενειακό προϋπολογισμό.
ΕΤ

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια