Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Σωστοί χρωματικοί συνδυασμοί στα ρούχα

Correct color combinations in clothes
Τολμήστε και αλλάξτε look και εμφάνιση συνδυάζοντας απλά με διαφορετικό τρόπο τα ρούχα που ήδη έχετε!
Φοβάστε όμως τα χρώματα στα ρούχα και πελαγώνετε επειδή δεν ξέρετε πώς να τα συνδυάσετε μεταξύ τους;
Ως ένα σημείο έχετε κάποιο δίκιο, γιατί οι σωστοί ή όχι συνδυασμοί μπορούν να απογειώσουν ή να καταστρέψουν την εμφάνιση σας.
Τα χρώματα όμως ειδικά την άνοιξη – καλοκαίρι είναι πάντα στην επικαιρότητα και είναι άδικο εσείς να αρκείστε μόνον στα κλασικά άσπρο και μαύρο.
Correct color combinations in clothes
Μερικές συμβουλές για σωστούς συνδυασμούς των χρωμάτων στα ρούχα σας, ώστε να νιώθετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για τις επιλογές σας.
Άσπρο: Σε κάθε γυναικεία γκαρνταρόμπα υπάρχει κάτι σε λευκό είτε ένα παντελόνι, είτε μια φούστα, είτε ένα μπλουζάκι ή πουκάμισο. Αν θέλετε ένα ανοιξιάτικο λουκ συνδυάσετε το με έντονα χρώματα. Για να κάνετε αντίθεση φορέστε το με σκούρες αποχρώσεις.
Μαύρο: Κλασσικό και διαχρονικό, ταιριάζει με πολλά χρώματα. Ακόμα και σε ένα μαύρο φόρεμα μπορούμε να σπάσουμε την μονοτονία αν το συνδυάσουμε με αξεσουάρ, όπως παπούτσια και τσάντα, σε έντονο χρώμα.
Γκρι: Μπορεί να το θεωρείτε χρώμα του χειμώνα αλλά με τους κατάλληλους συνδυασμούς θα εκπλαγείτε για το αποτέλεσμα. Συνδυάζεται εύκολα και με πολλά χρώματα. Για το ανοικτό γκρι προτιμήστε το ροζ, μωβ, λιλά, κίτρινο και πράσινο. Για τις σκούρες αποχρώσεις του γκρι προτιμήστε το σκούρο μπλε, σκούρο μωβ, κόκκινο  ή μουσταρδί.
Correct color combinations in clothes
Μπλε: Χρησιμοποιείτε πολύ για καλοκαιρινές εμφανίσεις με ναυτικό look.Τα χρώματα που του ταιριάζουν είναι το άσπρο, πράσινο και το κόκκινο.
Καφέ: Σαφώς το μπεζ και το ζαχαρί θα φωτίσει το καφέ αλλά τολμείστε να το συνδυάσετε με χρυσό, μπρονζέ, τυρκουάζ, πορτοκαλί, κίτρινο, ροζ και μωβ.
Ροζ: Τολμήστε το με πράσινο  αλλά και με γήινες αποχρώσεις καφέ, μπεζ, χακί.
Κόκκινο: Για χαρούμενο στιλ τολμήστε το με τυρκουάζ,  σμαραγδί, άσπρο. Συνδυάζετε όμως και  με μπλε, μαύρο, γκρι, καφέ.
Πορτοκαλί: Οι συνδυασμοί με μωβ, κίτρινο και φούξια προτείνονται για πολύ ιδιαίτερες και extreme εμφανίσεις. Ασφαλώς μπορείτε να προτιμήστε το τζιν, το χακί και το καφέ.
Πράσινο: Φορέστε το με τυρκουάζ, κίτρινο, πορτοκαλί ή μωβ και τα κλασικά άσπρο, μαύρο.
Μωβ: Το συνδυάζετε άφοβα με φούξια και πράσινο αλλά και με μπεζ και κρεμ αποχρώ
about-woman.gr

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια