Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Καλλιεργώντας την ερωτική επιθυμία


Στις περιστασιακές σχέσεις ή στις σχέσεις που μόλις έχουν ξεκινήσει η επικοινωνία όσον αφορά τα σεξουαλικά θέματα είναι συνήθως γενική και ασαφής.
Στις σχέσεις που μόλις έχουν αναπτυχθεί, επικοινωνούμε έμμεσα για το σεξ, επειδή ενώ θέλουμε να έρθουμε σε σεξουαλική επαφή με τον/τη σύντροφό μας, θέλουμε να αποφύγουμε την απόρριψη.
Χρησιμοποιώντας έμμεσες διαδικασίες....

(όπως να σβήνουμε τα φώτα, να μετακινούμαστε πιο κοντά, να αγγίζουμε το πρόσωπο ή τα μαλλιά) μπορούμε να εξετάσουμε το ενδιαφέρον του/της συντρόφου για σεξουαλική περίπτυξη.
Αν ο/η σύντροφος αντιδράσει θετικά στα ερεθίσματα, τότε μπορούμε να ξεκινήσουμε μία σεξουαλική επαφή.
Αντίθετα αν ο/η σύντροφος ανάψει τα φώτα, απομακρυνθεί ή δεν ανταποκριθεί στο άγγιγμα, δίνει το μήνυμα ότι δεν ενδιαφέρεται.
Για να διατηρήσει κανείς τη σεξουαλική του επικοινωνία και την επιθυμία του για σεξουαλική επαφή με τον σύντροφό του, χρειάζεται να θυμίζει στον εαυτόν του αυτές τις εικόνες όχι μόνο τη στιγμή που πρόκειται να γίνει η σεξουαλική επαφή αλλά καθ όλη τη διάρκεια της ημέρας.
Οι ερωτικές πινελιές στη σκέψη μας την ώρα της εργασίας, την ώρα του φαγητού, την ώρα που οδηγούμε από το γραφείο στο σπίτι είναι η υποσυνείδητη τροφή για την ερωτική επιθυμία.
Αυτές οι μικρές σκέψεις και φαντασίες κατά τη διάρκεια της ημέρας αποτελούν τα καρβουνάκια που θα ανάψουν χωρίς ιδιαίτερο κόπο την ώρα που θα νιώσουμε το δέρμα και την ανάσα του συντρόφου δίπλα μας.
Από την άλλη πλευρά, θα πρέπει να εκδηλώνουμε αυτές τις στιγμιαίες ερωτικές εικόνες και σκέψεις στον/η σύντροφό μας κατά τη διάρκεια της ημέρας.
Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το κινητό μας για να στείλουμε ένα μικρό ερωτικό μήνυμα, το e-mail μας για να στείλουμε την ερωτική μας διάθεση και το σταθερό τηλέφωνο για να χρωματίσουμε στα αφτιά του/της συντρόφου μας την ερωτική μας διάθεση.
Η ερωτική επιθυμία δεν είναι ένα κουμπί -off.
Είναι αντίληψη και στάση ζωής που καλλιεργείται όχι τόσο κατά τη διάρκεια της επαφής αλλά σε διάφορες στιγμές της ημέρας.
Το μυαλό μας πάει όπου το πάμε, για να αισθανθούμε ερωτικά πρέπει να σκεφτούμε ερωτικά...
Γι αυτό το λαός σοφά λέει: "Όταν το ξεχνάς...σε ξεχνάει"
Ελληνικό Σεξολογικό Ινστιτούτο
 http://www.sexmedic.gr/
Ανοιχτή Γραμμή Δωρεάν Ενημέρωσης: 210 72 33 102

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια