Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ελληνικές πετσέτες θαλάσσης στην Ιαπωνία

Sun of a Beach
Η εξειδίκευση, η καινοτομία, η υψηλή ποιότητα και αισθητική είναι οι βασικοί λόγοι της αναπτυξιακής πορείας της ελληνικής εταιρείας Sun of a Beach, η οποία παράγει και εμπορεύεται πετσέτες θαλάσσης.
Πρόκειται για την πρώτη εταιρεία που έχει....

εξειδικευτεί αποκλειστικά στις πετσέτες θαλάσσης, αφού οι ιδιοκτήτριές της, Μελίνα Πίσπα και Ελλη Ρούντου, διαπίστωσαν ένα κενό στην αγορά το 2012 και έκτοτε πωλούν τις πετσέτες με την ελληνική ταυτότητα ως την Ιαπωνία, ενώ πρόσφατα έκλεισαν συμφωνία και για την Αμερική.
Οι κυρίες Μελίνα Πίσπα (αριστερά), σχεδιάστρια μόδας, και η Ελλη Ρούντου, στυλίστρια, 
ίδρυσαν την πρώτη εταιρεία που έχει εξειδικευτεί αποκλειστικά στις πετσέτες θαλάσσης
Η Μελίνα Πίσπα, σχεδιάστρια μόδας εδώ και 10 χρόνια, με εξειδίκευση στα νυφικά, και η Ελλη Ρούντου, στυλίστρια στο περιοδικό «ELLE», παρατήρησαν ότι τα τελευταία χρόνια οι εταιρείες με σανδάλια, μαγιό, τσάντες θαλάσσης ανθούσαν στην Ελλάδα, ενώ δεν υπήρχε καμία που να εξειδικεύεται στην πετσέτα, με αποτέλεσμα και οι καταναλωτές να μην δίνουν έμφαση σε αυτό το προϊόν.
Η κρίση, ανέφερε η κυρία Πίσπα, δημιουργεί την ανάγκη για πρωτότυπες ιδέες. «Ετσι και εμείς», συνεχίζει, «σκεφθήκαμε ότι υπήρχε ένα κενό σε αυτό το απαραίτητο και χρηστικό προϊόν για να είναι κάποιος κομψός στην παραλία και έτσι βρήκαμε ποιοτικά υλικά, σχέδια μοντέρνας και κομψής αισθητικής και λανσάραμε πριν από δύο χρόνια τις επώνυμες πετσέτες».
«Βέβαια», πρόσθεσε η ίδια, «πιστεύουμε πολύ στα προϊόντα μας, ακούμε τους καταναλωτές, έχουμε δημιουργήσει ένα εύκολο στη χρήση ηλεκτρονικό κατάστημα, δουλεύουμε πολύ και δεν επαναπαυόμαστε καθόλου, διότι η εταιρεία εξελίσσεται συνεχώς».
Η εταιρεία ξεκίνησε δοκιμαστικά το 2012, με παρουσία σε περίπου 10 καταστήματα, ενώ εφέτος διαθέτει τα προϊόντα της σε περίπου 40 καταστήματα στην Ελλάδα και 13 στο εξωτερικό.
Οσον αφορά την επέκταση της εταιρείας εκτός Ελλάδας, «συμμετέχουμε κάθε χρόνο σε παγκόσμιες εκθέσεις ρούχων έτσι ώστε να γνωστοποιούμε το προϊόν, να κάνουμε επαφές και να βρίσκουμε καινούργιους πελάτες» προσθέτει η επιχειρηματίας.
Η πρώτη χώρα που έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για την εταιρεία Sun of a Beach ήταν η Ιαπωνία, ενώ σήμερα εξάγει σε Σαουδική Αραβία, Λίβανο, Πορτογαλία, Ελβετία και πρόσφατα έκλεισαν συμφωνίες για επέκταση στην Αμερική.
«Αλλωστε στο εξωτερικό ανοίγονται οι ορίζοντες, εφόσον η αγορά είναι τεράστια» καταλήγει η ιδιοκτήτρια της εταιρείας. Επιπλέον, η εταιρεία σκοπεύει να επεκταθεί και σε άλλα σχετικά είδη με τις πετσέτες.
http://sunofabeach.com/

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια