Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Γεράσιμε, Άρτεμις, χρόνια πολλά

ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ (Γεράσιμος, Μάκης, Μικές, Μίκης)
ΕΝΟΗ (Ενόη, Ενοη)
ΑΡΤΕΜΙΟΣ (Αρτέμιος, Αρτέμης,)
ΑΡΤΕΜΙΣ (Άρτεμις, Αρτεμία, Αρτέμη, Αρτεμισία, Αρτέμιδα)
ΚΕΡΑΣΙΑ (Κερασιά, Κερασία)
ΜΑΤΡΩΝΑ (Ματρώνα, Ματρόνα,)
ΝΤΙΑΝΑ (Ντιάνα, Διάνα)
Κερασία- Κερασούλα
Το όνομά σου προέρχεται από το πανέμορφο δέντρο, με τους γλυκούς καρπούς, την κερασιά! Είσαι μία γυναίκα κεφάτη, λαμπερή, όμορφη που δεν μπορείς να κρύψεις ούτε στιγμή τα συναισθήματά σου. Σου αρέσει να μεταδίδεις γέλιο, κέφι, χαρά και αισιοδοξία! Σύμφωνα με τις αρχές της αριθμολογίας, ο προσωπικός σου λεξάριθμος είναι το 2 και αυτό υποδηλώνει ότι λατρεύεις την ζεστασιά και την θαλπωρή που σου προσφέρουν οι σχέσεις που υπάρχουν στη ζωή σου. Είσαι συντροφική, δοτική και αρκετά συναισθηματική με τους ανθρώπους που αγαπάς. Όταν ένας άνθρωπος σε κερδίσει, τότε του αφιερώνεσαι ολοκληρωτικά, χωρίς κανέναν δισταγμό. Προσπαθείς στη ζωή σου να διατηρείς την ηρεμία και την αρμονία, αποφεύγεις τους καβγάδες και τις εντάσεις. Ξέρεις καλά πότε και πώς πρέπει να μιλήσεις στους γύρω σου, προκειμένου να πετύχεις τον σκοπό σου!
Γεράσιμος:
Σεβάσμιος.
Ο Άγιος Γεράσιμος είναι ο προστάτης της Κεφαλλονιάς.
Φιλόδοξος, αρκετά αυταρχικός.
Δεν εκδηλώνεται εύκολα.
Συναντάει, συχνά, αρκετές δυσκολίες στη ζωή.
Άρτεμις
Δίδυμη αδερφή του Απόλλωνα, θεά της Σελήνης και της άγριας φύσης, παρθένα και σύμβολο της αγνότητας.
Προστάτευε το κυνήγι και τη μητρότητα.
Η παρθένα.
Δραστήρια, εργατική, ανεξάρτητη.
Της αρέσει η φύση κι ο αθλητισμός.
Ερωτεύεται συχνά.
Αρτέμιος
Σοβαρός, υπεύθυνος, καλός οικογενειάρχης.
Έξυπνος, ευσυνείδητος στη δουλειά του.
Πιστός φίλος.
Γεράσιμος:
Το όνομά σου προέρχεται από τον Προστάτη της Κεφαλλονιάς, τον Άγιο Γεράσιμο. Δεν αποκλείεται να έχεις ρίζες καταγωγής από το πανέμορφο νησί του Ιονίου, αφού στην Κεφαλλονιά το όνομα «Γεράσιμος» συνηθίζεται! Στην αριθμολογία, ο λεξάριθμος του ονόματός σου είναι το 5 και αυτό σημαίνει ότι είσαι αρκετά ανεξάρτητος, δεν αντέχεις την καταπίεση και θέλεις συνήθως να περνά το δικό σου. Έχεις αρκετή ενέργεια και λατρεύεις τα ταξίδια και τις περιπέτειες. Έχεις φιλελεύθερες και πρωτότυπες ιδέες που προκαλούν τους γύρω σου, όμως σου αρέσει να κάνεις την διαφορά! Δύσκολα θα πάρεις απόφαση να δεσμευτείς σε μια σχέση, προτιμάς να διατηρείς την ανεξαρτησία σου, τουλάχιστον μέχρι να έχεις χορτάσει πρώτα κάποια πράγματα στη ζωή! Χαρακτηρίζεσαι από έντονο άγχος και βιασύνη για να ολοκληρώσεις αυτά που θέλεις όμως ένα από τα ελαττώματα σου είναι η έλλειψη σταθερότητας και η συχνή αλλαγή απόψεων που σε αποσυντονίζει.
Άρτεμις
Το όνομά σου προέρχεται από την αρχαία θεά του Ολύμπου, την Άρτεμις, που ήταν η βασίλισσα των βουνών και των δασών! Ήταν η θεά του κυνηγιού και προστάτιδα των παιδιών και των ζώων. Έτσι λοιπόν και εσύ στη ζωή σου φίλη μας Άρτεμις, είσαι μία γυναίκα που λατρεύεις την φύση, την εξοχή, τις μικρές αποδράσεις και παίρνεις χαρά και αισιοδοξία από τα παιδιά και τα ζώα. Σύμφωνα με τις αρχές του Πυθαγόρα, ο προσωπικός λεξάριθμος του ονόματός σου είναι το 5 και αυτό σημαίνει ότι είσαι μία γυναίκα κεφάτη, ζωηρή με φιλελεύθερες απόψεις για τη ζωή! Σου αρέσει να πρωτοπορείς και να γεύεσαι στο έπακρο όλες τις καθημερινές απολαύσεις της ζωής!

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια