Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Η Lady Gaga στο ΟΑΚΑ

Η Lady Gaga βγήκε στην σκηνή με κορμάκι και χρυσά φτερά και είπε στα ελληνικά "Σας αγαπώ Ελλάδα"
Δεν σταματά να μιλά στα ελληνικά η Lady Gaga και να παροτρύνει το κοινό....

να ξεσηκωθεί, να σηκώσει τα χέρια ψηλά και να τραγουδήσει μαζί της
Γίνεται ένα μεγάλο πάρτι πάνω στην σκηνή με τρελό χορό τόσο από την Lady Gaga όσο και από τους χορευτές της. «athens let me see you tonight love you Greece» φωνάζει
H Lady Gaga άλλαξε ρούχα και... μαλλιά. Έβαλε νέα περούκα. Είπε: «Εσείς είστε η έμπνευσή μου τα τελευταία 7 χρόνια» και συνέχισε να τραγουδά
«Περίμενα τόσο καιρό να βρεθώ εδώ. Να σταθώ μπροστά σας και να σας πω είμαι η Lady Gaga! Εσείς έχετε εμπνεύσει αιώνες τώρα την τέχνη παγκόσμια. Εσείς είστε τα πάντα. Η ιστορία, η δημιουργία η τέχνη! Πρέπει να σας εξυμνούμε! Πρέπει να σας εξομολογηθώ κάτι Αθήνα... Ξέχασα να κάνω μανικιούρ! ( και ξεκίνησε το τραγούδι της manicure)»
Πέτραξαν μια σημαία στην Lady Gaga, εκείνη την έριξε πάνω της και την φίλησε!
Λίγο μετά το τραγούδι "Born this way" είπε: "Αφού επιβίωσε η Ακρόπολη και ο Παρθενώνας θα επιβιώσετε κι εσείς"
Στη συνέχεια εμφανίστηκε στη σκηνή και τραγούδισε στο πιάνο. Φυσικά δεν παρέλειψε να απευθυνθεί και πάλι στο κοινό στα ελληνικά λέγοντας "Σας αγαπώ... Μωράκι... Φιλάκια".
Η Lady Gaga έβαλε τα κλάματα επί σκηνής! Ποιος ήταν ο θαυμαστής που την έκανε να συγκινηθεί τόσο πολύ;
Η τραγουδίστρια βρισκόταν στην σκηνή όταν κάποια στιγμή ένας θαυμαστής της, της πέταξε έναν ροζ ιππόκαμπο με ένα σημείωμα πάνω. Εκείνη το πήρε και άρχισε να το διαβάζει. Μεταξύ άλλων το σημείωμα έγραφε: «Δεν με ξέρεις αλλά εσύ με έχεις βοηθήσει να σώσω την ζωή μου. Έχω πέσει θύμα bullying, έχω περάσει πάρα πολύ δύσκολα και από σένα βρήκα το θάρρος να το αντιμετωπίσω και να προχωρήσω, να κάνω τα όνειρά μου πραγματικότητα να προχωρήσω στην ζωή μου. Ήσουν η έμπνευσή μου και να που τώρα βρίσκομαι εδώ και παρακολουθώ live το είδωλό μου για πρώτη φορά. Δεν με ξέρεις αλλά δεν έχει σημασία. Για μένα είσαι ο πιο σημαντικός άνθρωπος στην γη. Ονειρεύομαι να σε γνωρίσω και να σε κρατήσω στην αγκαλιά μου. Να σε γνωρίσω και να σου πω πόσο με έχεις βοηθήσει. Ακόμα και αν δεν σε γνωρίσω, είμαι ευτυχισμένος που υπάρχεις και που σε βλέπω.»
Η Lady Gaga διάβασε όλο το σημείωμα και σε κάθε πρόταση σχεδόν, έκλαιγε. Όταν τελείωσε ρώτησε το κοινό: «Ποιος είσαι;» Το επανέλαβε κάποιες φορές και τότε εκείνος σήκωσε το χέρι του. Του είπε έπειτα ότι τον περιμένει στα παρασκήνια μετά το σόου. «Έχω περάσει κι εγώ πολύ δύσκολα και σε καταλαβαίνω αλλά να γνωρίζεις ότι δεν ήμουν εγώ αυτή που σε βοήθησε να σταθείς και να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα, πάντα το είχες μέσα σου. Σε περιμένω μετά το σόου. Αγαπημένα μου τερατάκια τελικά πάντα με καταφέρνετε να κλάψω» είπε στο τέλος η Lady Gaga.
 Fay

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια