Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ο έρωτας στο Internet


Μήπως βαρεθήκατε να βγαίνετε ραντεβού με άτομα που γνωρίζετε στα μπαρ και αποφασίσατε να δοκιμάστε στο Internet;
Σκέφτεστε ότι δεν υπάρχει τίποτα να χάσετε, από τη στιγμή που είστε ήδη συναισθηματικά κουρασμένοι και....

αποστραγγισμένοι, αναζητώντας να κάνετε μια σχέση;

Ποιες είναι οι θετικές πτυχές στην αναζήτηση του έρωτα μέσα από το Internet;
♥ Μπορείτε να βρείτε άνδρες ή γυναίκες χωρίς να φύγετε από το σπίτι σας.
♥ Μπορείτε να μάθετε τι αρέσει στο συγκεκριμένο άτομο, χωρίς να χρειάζεται να ρωτήσετε και πολλά.
♥ Μπορείτε να βρείτε προσωπικές πληροφορίες, χωρίς να μιλήσετε πρόσωπο με πρόσωπο.
♥ Είναι εύκολο για εσάς να βρείτε κάποιο σύντροφο, χωρίς να χρειάζεται να κάνετε πολλή δουλειά. Θα μάθετε κάποια πράγματα από αυτά που ήδη έχει γράψει στο προφίλ του, υποθέτοντας πάντα πως ό, τι γράφεται είναι ειλικρινές και έντιμο. Εκτός αυτού, μπορείτε ακόμη και να δείτε φωτογραφίες του.

Έτσι, δημιουργείτε ένα προφίλ και ανταποκρίνεστε ή περιμένετε ανταπόκριση από το προφίλ κάποιου άλλου. Ένα από τα πράγματα που δεν ξέρετε όμως: Το πρόσωπο που ανταποκρίνεται στο προφίλ σας, σας θεωρεί την νούμερο ένα επιλογή ή είστε πραγματικά το νούμερο 10 της λίστας του; Το άλλο προφανές μειονέκτημα της αναζήτησης του έρωτα στο Internet είναι ότι βρίσκετε κάποιον/α με βάση τις πληροφορίες που παρέχονται, πριν τον συναντήσετε. Είναι όμως αληθείς;

Τι πρέπει να προσέξετε;
Βεβαιωθείτε ότι έχετε όσες περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόσωπο, όσο είναι δυνατόν. Δε χρειάζεται να γνωρίζετε κάθε μικρή λεπτομέρεια για τη ζωή του ατόμου, αλλά θα πρέπει τουλάχιστον να γνωρίζετε το ονοματεπώνυμό του, το τηλέφωνό του, το επάγγελμά του και ίσως τον τόπο εργασίας του.

Πόσο ειλικρινείς είναι οι γνωριμίες στο Internet;
Θα δείτε συχνά φωτογραφίες που τραβήχτηκαν πριν από χρόνια ή ακόμα και φωτογραφίες κάποιου άλλου. Μερικοί μπορεί να σας πουν ότι ζουν σε κοντινή πόλη από τη δική σας, ενώ ζουν μακριά. Θα μπορούσαν να πουν ψέματα για την ηλικία τους, το εισόδημά τους, την εργασία τους ή ακόμα και για τα παιδιά που έχουν ή δεν έχουν. Είτε θέλετε να βρείτε ένα πρόσωπο μέσα από on-line γνωριμίες, είτε μέσω ενός chat room ή άλλα φόρουμ που φέρνουν σε επαφή τους ανθρώπους, υπάρχει πάντα μια αβεβαιότητα του αν θα συναντηθείτε και αν θα ερωτευτείτε.

Τι μπορείτε να κάνετε;
Ορίστε ένα σημείο συνάντησης δημόσια. Μην πηγαίνετε στο δικό του χώρο ή μην τον καλείτε στο δικό σας μέχρι τη στιγμή που θα αισθανθείτε πολύ άνετα και έχετε κάνει πολλά ραντεβού. Μάθετε βασικές πληροφορίες για το άτομο, όπως για παράδειγμα για τις προηγούμενες σχέσεις του. Συμβουλή: Εάν το άτομο αυτό μόλις βγήκε από μια σχέση, μην περιμένετε να είναι έτοιμο να σας προσφέρει σύντομα κάτι σοβαρό, ακόμα και αν δηλώνει ότι θέλει να είναι σε μια νέα σχέση. Προσπαθήστε να μάθετε γιατί τελείωσε η σχέση του. Αυτό το άτομο μπορεί να μην είναι απόλυτα ειλικρινής μαζί σας, γι’ αυτό και θέλει να περνά το χρόνο του επικοινωνώντας. Να είστε προσεκτικοί και να ακούτε τι σας λέει, θα μάθετε πολλά.

Προσοχή στον άντρα ή τη γυναίκα που το μόνο που θέλουν είναι να κρατήσουν την επικοινωνία μόνο on-line. Εάν δε θέλουν να συνεχίσετε τις συνομιλίες σας από το τηλέφωνο ή να συναντηθείτε πρόσωπο με πρόσωπο, τότε έχετε ένα μεγάλο προειδοποιητικό σημάδι ότι το πρόσωπο αυτό είτε δεν είναι διαθέσιμο, είτε είναι ένας μεγάλος ψεύτης. 

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια