Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου νέα σταρ της Ελλάδας

Ένα κομμάτι από τη δαγκάνα της τελευταίας καραβίδας που ρούφηξε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σκάλωσε ανάμεσα στα πορσελάνινα δόντια της. Η ξανθιά τηλεπερσόνα που οργώνει τα ελληνικά νησιά με τη θαλαμηγό του προέδρου του Αλφα, Δημήτρη Κοντομηνά και πολυπληθή επώνυμη παρέα, άρχισε....

να ουρλιάζει. Ο Λάκης Λαζόπουλος που έκανε ηλιοθεραπεία λίγο πιο πέρα, πετάχτηκε ανήσυχος.
Τι να έπαθε άραγε το νέο αστέρι του σταθμού και ούρλιαζε; Έτρεξε πανικόβλητος δίπλα της, παρόλο που λαδωμένες από το αντηλιακό σαγιονάρες δεν τον βοηθούσαν και τόσο. Παράλληλα σήμανε συναγερμός σε όλο το σκάφος. Προσωπικό και καλεσμένοι έτρεξαν δίπλα της προκειμένου να τη βοηθήσουν. Οι δύτες που φυλούσαν υποθαλάσσια το pπολυτελές πλεούμενο, όπως και οι ιδιωτικοί αστυνομικοί που είχαν ακροβολιστεί σε όλο το Ιόνιο, προκειμένου να έχουν τον έλεγχο της περιοχής, είδαν στα σιμπι τους τον κόκκινο συναγερμό. Κάποιος κινδύνευε. Από ξηρά, θάλασσα και αέρα άρχισαν να περικυκλώνουν τη θαλαμηγό.
Η Κωνσταντίνα κατάφερε να βγάλει τη δαγκάνα από τα δόντια της με τη βοήθεια του Λαζόπουλου και μιας οδοντογλυφίδας, αλλά στην προσπάθεια της να σηκωθεί από τη θέση της, ένιωσε μια μικρή αδιαθεσία. Τότε ήταν που ειδοποιήθηκε ο πρόεδρος που έπαιρνε τον μεσημεριανό του υπνάκο, ο οποίος έχει πολύ αδυναμία στην Κωνσταντίνα και την έχει χρίσει νέα Μενεγάκη, (χωρίς τελετή παράδοσης-παραλαβής φυσικά γιατί η Ελένη δεν αστειεύεται). Η Κωνσταντίνα ήταν σχεδόν λιπόθυμη, όταν ο Λάκης της έφερε μια φωτογραφία της Καραβάτου και μια της Γερμανού με μαγιό μήπως συνέλθει. Τίποτα. Δέκα λεπτά αργότερα ένα ελικόπτερο προσγειωνόταν στο σκάφος. Από κει κατέβηκε ένα ολόκληρο ιατρικό τιμ που θα ζήλευε και το γκρέις ανάτομι.
Μια ομάδα γιατρών εξέτασε την Κωνσταντίνα η οποία τελικά έπασχε από υπερβολική δόση καραβίδας και έπεσε η πίεση της από τα πολλά λεμόνια με τα οποία τις περίχυνε. Η καρδιά όλων πήγε στη θέση της, ο πρόεδρος σωριάστηκε σε μια πολυθρόνα ανακουφισμένος, ενώ ο Λάκης έριξε λίγο νερό στο πρόσωπο του να συνέλθει, και το ελικόπτερο αποχώρησε. Πήγαν την Κωνσταντίνα στη σουίτα της θαλαμηγού να ξεκουραστεί και μαζί της έμειναν μερικά από τα μέλη του πληρώματος, προκειμένου να της κάνουν αέρα μέχρι να αισθανθεί καλύτερα. Από εκείνη τη στιγμή και μετά έχει βουίξει ο τόπος ότι η Κωνσταντίνα είναι έγκυος. Η αλήθεια είναι πως η παρουσιάστρια έχει δηλώσει πως θέλει να κάνει πολλά παιδιά, αλλά δεν έχει ξεκινήσει από φέτος. Πρώτα θα χτίσει καριέρα, θα βγάλει τη Μενεγάκη στη σύνταξη, θα βεβαιωθεί ότι θα πάει και η Ναταλία Γερμανού στο Έψιλον και μετά θα αρχίσει να κάνει παιδιά. Μέχρι τότε έχει ακόμη πολλά να κάνει.
Πότε ξεκινά η νέα εκπομπή της Σπυροπούλου;
Μετά το τέλος του Μες στην Καλή Χαρά, το κανάλι είχε κάνει σαφές ότι από την επόμενη τηλεοπτική σεζόν , η πρωινή εκπομπή του Σαββατοκύριακου, εκπομπή, θα άλλαζε τίτλο , αλλά και συνεργάτες.
Παρουσιάστρια λοιπόν της νέας , φρέσκιας εκπομπής είναι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ενώ ακόμα δεν έχουν κλειδώσει τα πρόσωπα που θα την πλαισιώνουν,
Η ομάδα, και οι συντελεστές της εκπομπής ωστόσο δουλεύουν πυρετωδώς εδώ και καιρό προκειμένου να είναι όλα έτοιμα για την πρεμιέρα της Κωνσταντίνας.
Η εκπομπή, έχει προγραμματιστεί , να βγει στον αέρα το Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου,ενώ ακόμα δεν έχει αποφασιστεί ο τίτλος της εκπομπής.
Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αυτές τις ημέρες βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιώντας μαζί με τους συνεργάτες της γυρίσματα για τη νέα της εκπομπή της στον Alpha. Μάλιστα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είχε τη δυνατότητα να βρεθεί με διάφορα γνωστά πρόσωπα που ζουν και εργάζονται στη συμπρωτεύουσα, κάνοντας μαζί τους συνεντεύξεις που θα δούμε άμεσα στις οθόνες μας.
Ένα από αυτά τα πρόσωπα ήταν και ο Γιώργος Μαυρίδης, που μαζί με τον Σάκη Τανιμανίδη παρουσιάζουν την εκπομπή «World Party» στο κανάλι της Κάντζας. Μάλιστα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δημοσίευσε στο Instagram και μια φωτογραφία που τη δείχνει να παίζει βελάκια, σχολιάζοντας από κάτω «καλά δεν τα πήγα Γιώργο Μαυρίδη;». Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αναμένεται να επιστρέψει άμεσα στην Αθήνα για να συνεχίσει τις προετοιμασίες εν όψει της τηλεοπτικής της πρεμιέρας.
.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια