Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ζώδια και Facebook

Πως είναι τα ζώδια στο facebook;
Το Facebook είναι το πιο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Είναι ένα σημαντικό επίτευγμα της τεχνολογίας και της εφευρετικότητας του ανθρώπου, είναι ένας ολόκληρος νέος κόσμος, όπου είμαστε ελεύθεροι να εκφράσουμε τις απόψεις μας, τις ιδέες μας, τις σκέψεις μας και τα συναισθήματά μας και να τα μοιραστούμε με τους φίλους μας. Όπως ο κάθε άνθρωπος έχει ένα διαφορετικό τύπο προσωπικότητας, έτσι και το κάθε ζώδιο έχει ένα διαφορετικό πρότυπο συμπεριφοράς, όταν πρόκειται για τη χρήση του Facebook. Έτσι, μερικά ζώδια είναι διπλωματικά, άλλα είναι αμφιλεγόμενα στα λόγια τους, μερικά λένε ψέματα, άλλα «κλέβουν» αναρτήσεις, άλλα είναι εθισμένα στα παιχνίδια ή είναι περισσότερο ή λιγότερο δημοφιλή. Κάθε ζώδιο έχει το δικό του μοναδικό τρόπο για να εξερευνήσει το Facebook και να κοινωνικοποιηθεί με τους φίλους του.
Διαβάστε παρακάτω πώς συμπεριφέρονται τα ζώδια στο Facebook. Μάθετε το κοινωνικό προφίλ σας στο μεγαλύτερο δίκτυο κοινωνικής αλληλεπίδρασης.

ΚΡΙΟΣ
Η αισιόδοξη και μαγνητική προσωπικότητά σας τραβά πολλούς φίλους προς το μέρος σας, αφού στις αναρτήσεις σας εκδηλώνετε τον ενθουσιασμό σας στη ζωή. Δίνετε την εντύπωση ότι έχετε μια απάντηση έτοιμη και, επίσης, σας θαυμάζουν για την ειλικρίνεια και την αμεσότητά σας, δεν θα αποσιωπήσετε οτιδήποτε αρνητικό. Αυτό που ίσως δεν αρέσει στους άλλους είναι η έπαρσή σας και πολλές φορές τα απότομα σχόλιά σας. Το θετικό είναι ότι είστε πολύ προσιτοί και οι φίλοι σας παίρνουν ένα χαρμόσυνο «καλημέρα», δημοσιευμένο με μια ωραία εικόνα σε όλους. Συνήθως σχολιάζετε με μια χαρούμενη διάθεση και αναρτάτε ωραία πράγματα στις ενημερώσεις σας. Θέλετε να τραβάτε την κοινωνική προσοχή, αλλά όταν σας κάνουν like, κάποιες φορές δεν το ανταποδίδετε.

ΤΑΥΡΟΣ
Είστε αθόρυβοι στο Facebook και όλοι σας θαυμάζουν για το οργανωμένο μυαλό σας. Πολλοί άνθρωποι δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν ότι είστε ευαίσθητοι και πληγώνεστε εύκολα. Τα σχόλιά σας και οι δημοσιεύσεις που αναρτάτε έχουν ιδιαίτερη ομορφιά από καλλιτεχνική και αισθητική άποψη. Από την άλλη πλευρά, οι φίλοι σας δυσανασχετούν με την τάση σας να είστε δογματικοί. Ακόμα κι αν έχετε δίκιο, δεν καταλαβαίνουν γιατί είστε τόσο άκαμπτοι. Συνήθως είστε ο παρατηρητής και ποτέ δεν θα δημοσιεύσετε πολλά ή θα σχολιάσετε τις δημοσιεύσεις εύκολα, εκτός και αν κάτι είναι πραγματικά ελκυστικό για σας ή σας έχουν κάνει tag, αλλά διαβάζετε και ενημερώνεστε για τα πάντα. Αν αναρτήσετε κάτι, κάνετε ιδιαίτερη εντύπωση στο κοινό. Επίσης, κάποιοι του ζωδίου σας είναι εξαρτημένοι από τα παιχνίδια και σας αρέσουν τα πολεμικά και τα παιχνίδια δράσης.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Έχετε πολλούς φίλους στο Facebook, γιατί οι άλλοι σας βρίσκουν ενδιαφέροντες και διασκεδαστικούς. Σας θαυμάζουν για το ταλέντο σας να παίζετε με τις λέξεις και την αίσθηση του χιούμορ σας. Έχετε σωστή κρίση και εκφέρετε άφοβα τη γνώμη σας σε κάθε σχόλιο ή ανάρτηση. Κάποιες φορές γίνεστε σαρκαστικοί και σοκάρετε τους φίλους σας με την αμεσότητα της ειλικρίνειάς σας. Εσείς διατηρείτε αρχείο για όλα όσα συμβαίνουν στο Facebook. Σας αρέσει να παίζετε κρυφτό και προσπαθείτε να διατηρείτε ένα χαμηλό προφίλ, δείχνοντας συμπάθεια και φιλικότητα σε όλους, αλλά από καιρό σε καιρό, δημοσιεύετε τις παρατηρήσεις σας, αποκαλύπτοντας τον πραγματικό σας εαυτό. Επίσης, έχετε μια ποιότητα στην έκφραση των σχολίων σας. Υπολογίζετε τα πάντα, όπως τη σχέση σας με το εκάστοτε πρόσωπο και τη συμπεριφορά του απέναντί σας, πριν κάνετε κλικ στο like.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Εσείς προσπαθείτε να διορθώσετε τα προβλήματα των φίλων σας και θέλετε όλοι να είναι ευχαριστημένοι, προσφέροντας σε όλους μια σοφή συμβουλή με τη συχνή παρουσία σας. Πολλές φορές είστε κυκλοθυμικοί, το ένα λεπτό φαίνεται να νοιάζεστε γι’ αυτούς, και το επόμενο γίνεστε δύστροποι και προσπαθείτε να τους αποφύγετε. Είστε ιδιαίτερα δημοφιλείς, αφού έχετε μια ατέλειωτη λίστα φίλων χωρίς κανέναν ιδιαίτερο λόγο. Δεν μπορείτε να αποδεχτείτε μέσα σας την απόρριψη των αιτημάτων φιλίας και στεναχωριέστε πολύ αν σας απορρίψουν. Δεν είναι απορίας άξιο αν παίρνετε χιλιάδες like και σχόλια για κάθε ενημέρωση. Εσείς όμως είστε πολύ επιλεκτικοί, όταν πρόκειται να κάνετε like και σχόλια.

ΛΕΩΝ
Έχετε μια βασιλική ποιότητα, έναν τρόπο να ξεχωρίζετε από τους φίλους σας. Ο ενθουσιασμός σας, το στυλ σας, ο τρόπος που σχολιάζετε και τα αστεία posts είναι αυτό που τραβά τους ανθρώπους κοντά σας. Σίγουρα έχετε μια ηγετική θέση ανάμεσα στους φίλους σας αλλά κάποιοι μπορεί να δυσανασχετούν με το εγώ σας. Νομίζουν ότι θέλετε να τους κλέψετε τα φώτα της δημοσιότητας, ακόμα κι αν είστε σοβαροί και ειλικρινείς. Θέλετε την αποκλειστικότητα των φίλων σας και αναλώνετε το χρόνο σας σε παιχνίδια και κάποιοι του ζωδίου σας είναι πολύ φανατικοί με αυτά. Κυρίως, θέλετε να βρίσκετε αιτήματα φιλίας από τους φίλους σας και σπάνια θα κάνετε εσείς πρώτα. Σας αρέσει να μιλάτε με τους φίλους σας και τις περισσότερες φορές αναρτάτε πολύ glamorous posts.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Εμπνέετε εμπιστοσύνη στους φίλους σας και σας εκτιμούν για τη λογική σας και την αναλυτική σας ικανότητα. Επειδή κάνετε διακρίσεις και είστε ειλικρινείς, οι φίλοι σας εμπιστεύονται την κρίση σας στα σχόλια που κάνετε και τις αναρτήσεις που δημοσιεύετε. Ωστόσο, μερικές φορές είστε τόσο επικριτικοί που σας θεωρούν υπεροπτικούς και ψυχρούς. Φημίζεστε για την εύρεση σφαλμάτων και έτσι κάποιες φορές οι φίλοι σας, σας θεωρούν κυνικούς. Έχετε μια απαισιοδοξία και ένα μελαγχολικό τόνο στις περισσότερες ενημερώσεις της κατάστασής σας. Συμπεριφέρεστε με έναν αμφιλεγόμενο τρόπο και μερικές φορές, ανακοινώνετε περίεργα σχόλια. Δεν παραλείπετε να αναλύετε τα σχόλια των φίλων σας και τα κίνητρα του κάθε post.

ΖΥΓΟΣ
Οι φίλοι σας αισθάνονται σημαντικοί όταν συνομιλούν μαζί σας, γιατί πάντα φαίνεται να κατανοείτε την άποψή τους. Είστε ζεστοί και εξωστρεφείς επειδή ξέρετε πώς να κάνετε τους ανθρώπους να εκδηλωθούν. Ωστόσο, επειδή θέλετε την έγκριση των άλλων, έχετε την τάση να πηγαίνετε με τα νερά τους. Για μερικούς φίλους σας, μπορεί να φαίνεστε ματαιόδοξοι και πως ανησυχείτε υπερβολικά με την εμφάνισή σας. Είστε συνήθως απασχολημένοι με τη γνώση και την εξερεύνηση όλων των σελίδων του Facebook. Ποτέ δεν πιστεύετε σε τίποτα, αλλά σας αρέσει να είστε μέλος μιας ομάδας και να μαθαίνετε τα πιο τυχαία πράγματα. Είτε δεν θα σχολιάσετε καθόλου, είτε θα σχολιάσετε τα πάντα. Όταν κάνετε σχόλια, οι άλλοι δεν μπορούν να σας αντισταθούν από συμπάθεια. Σε κάποιους του ζωδίου σας αρέσουν τα παιχνίδια στρατηγικής και περνάτε τον περισσότερο χρόνο σας σε αυτά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Έχετε μια μυστικοπάθεια και ένα μυστήριο που κάνει τους άλλους να θέλουν να σας ανακαλύψουν. Μπορεί να είστε μέλος σε μια ομάδα, καθώς σας ενδιαφέρει κάθε είδους γνώση αλλά και να ανακαλύπτετε τα κρυμμένα κίνητρα των άλλων. Είστε αστείοι και προκαλείτε πάντα τους φίλους σας να σας κάνουν αστεία. Κάποιες φορές, παίρνετε πολύ σοβαρά τα σχόλια που σας κάνουν αλλά αντιδράτε φυσιολογικά. Έχετε έντονες συμπάθειες και αντιπάθειες και κάνετε τις παρατηρήσεις σας σχετικά με οτιδήποτε μοιράζεστε. Μπορεί να δημοσιεύετε ενημερώσεις που έχουν μια κρυφή και αμφιλεγόμενη έννοια αλλά σπάνια είστε σαρκαστικοί. Είστε κατά κανόνα πολύ τακτικοί σχολιαστές. Εκπέμπετε έναν αισθησιασμό και πολλοί από τους φίλους σας, σας φαντασιώνονται ως εραστή.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Με την αίσθηση του χιούμορ κάνετε έντονη την παρουσία σας. Είστε έτοιμοι να σχολιάσετε με μια αισιόδοξη εξήγηση και με την ειλικρίνειά σας, αν και μερικές φορές είστε πολύ ειλικρινείς που δεν υπολογίζετε τίποτα, αφού σας αρέσει να σχολιάζετε την κατάσταση του άλλου σε σημείο που μερικές φορές γίνεστε καυστικοί. Στέλνετε κατευθείαν μήνυμα ή κάνετε like, αν σας αρέσει κάτι εξαιρετικά. Κάνετε επίσης τα δικά σας σχόλια και τακτικές ενημερώσεις του προφίλ σας. Απολαμβάνετε να κάνετε αρκετά πειράγματα στους άλλους και ποτέ δεν χάνετε την ευκαιρία να τους κάνετε να διασκεδάσουν. Γενικά είστε πολύ δημοφιλείς και σας αρέσει να μοιράζεστε τις γνώσεις σας, τις εμπειρίες σας και τις περιπέτειές σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Θεωρείστε ως μια ακαταμάχητη δύναμη, επειδή είστε αποφασιστικοί και έχετε σωστή άποψη και κρίση σε ό, τι σχολιάζετε. Κάποιες φορές αναρτάτε αρκετά απαισιόδοξα posts ή οι ενημερώσεις σας αντικατοπτρίζουν τα κοινωνικά προβλήματα. Είστε εσωστρεφείς και δεν θα δημοσιεύσετε με ευκολία στοιχεία της προσωπικής σας ζωής, οι φίλοι σας καταλαβαίνουν ότι η επιφυλακτικότητά σας πηγάζει από το γεγονός ότι θέλετε να κρατήσετε μυστική την ιδιωτική σας ζωή. Έχετε πάντα απόψεις για τα πάντα, δίνετε ιδιαίτερη έμφαση σε ό, τι αναρτάτε και κάποιες φορές γίνεστε δραματικοί. Όταν όμως είστε ευδιάθετοι, μπορείτε να διασκεδάσετε ένα ολόκληρο ακροατήριο. Θα δημοσιεύσετε κάτι ενδιαφέρον, εισπράττοντας πολλά like. Έχετε ένα πολύ κοφτερό μυαλό και πάντα ξέρετε πώς να αγγίξετε την ψυχή των ανθρώπων. Ποτέ δεν θα δημοσιεύσετε κάτι που προσβάλλει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Θεωρείστε ελαφρώς εκκεντρικοί, ίσως παράξενοι, αλλά σίγουρα ανεξάρτητοι με έναν ασυνήθιστο τρόπο θεώρησης των πραγμάτων. Έχετε την ικανότητα να σοκάρετε τους φίλους σας αλλά και να τους διασκεδάσετε ταυτόχρονα. Είστε ανοικτοί σε νέους φίλους, οι οποίοι έλκονται από τη φιλικότητα και τον ενθουσιασμό σας. Μερικές φορές όμως αποσύρεστε και δίνετε την εντύπωση ότι είστε αδιάφοροι και απόμακροι. Είστε πολύ έξυπνοι και οξυδερκείς στον τρόπο που διαδίδετε τις πληροφορίες. Πραγματικά γνωρίζετε πώς να κοινωνικοποιηθείτε και να επεκτείνετε το κοινωνικό σας δίκτυο. Τους ενημερώνετε όλους για ό, τι κάνετε και με ποιούς το κάνετε, αλλά θα μιλήσετε γι’ αυτό που θέλετε εσείς, επιλέγοντας ποιο κομμάτι της ιδιωτικής σας ζωής θα μοιραστείτε με τους φίλους σας. Σας αρέσει να σχολιάζετε σε κάθε κατάσταση.

ΙΧΘΥΣ
Ο καθένας νομίζει ότι είστε φίλος του, καθώς έχει την αμέριστη προσοχή σας. Έχετε ισχυρή κοινωνική παρουσία, είστε πνευματώδεις και συνήθως οι δημοσιεύσεις σας αντανακλούν την ευαισθησία σας και το συναισθηματισμό σας. Είστε πολύ ρομαντικοί αλλά έχετε και πολύ καλό χιούμορ. Ψάχνετε πολλές σελίδες και ομάδες και σας αρέσει να μοιράζεστε τις περισσότερες φορές αστείες φωτογραφίες με τους φίλους σας. Δεν αφήνετε κανένα περιθώριο για πλήξη και σοβαρότητα. Μπορεί και να κλέψετε ενημερώσεις άλλων ατόμων αλλά έχετε και πολύ καλή μνήμη. Είστε ιδιαίτερα δημιουργικοί αλλά και αμφιλεγόμενοι στα σχόλιά σας και καταφέρνετε με τον τρόπο σας να έχετε πολλούς φίλους. Οι φίλοι σας περιμένουν ανυπόμονα τις παρατηρήσεις σας και τις συμβουλές σας.
e-zwd

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια