Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ο γάμος του CLOONEY

Mr & Mrs Clooney married 27/09/2014
Ο 53χρονος Τζορτζ Κλούνεϊ το είπε και το έκανε: μετά από ένα 2ημερο πάρτι όπου περιποιήθηκε συγγενείς και φίλους που πέταξαν για το γάμο στη Βενετία, χθες το σούρουπο είπε τα «I do» του στην 36χρονη δικηγόρο και ακτιβίστρια Αμάλ Αλαμούντιν. Τελετάρχης, ο προσωπικός του φίλος και....

πρώην δήμαρχος της Ρώμης, Γουόλτερ Βελτρόνι, όμως αναμένεται να ακολουθήσει και τυπικός πολιτικός γάμος στο δημαρχείο της Βενετίας τη Δευτέρα.
Πλήθος κόσμου είχε συγκεντρωθεί από ώρες στις όχθες και τις γέφυρες των καναλιών για να χαζέψει τις γόνδολες και τα vintage θαλάσσια ταξί που μετέφεραν τον χολιγουντιανό σταρ και τους VIP καλεσμένους του στην τελετή.
Ανάμεσά τους, ο Ματ Ντέιμον με τη γυναίκα του Λουτσιάνα Μπαρόσο, ο Τζον Κρασίνσκι και η Εμιλι Μπλαντ, ο Μπιλ Μάρεϊ, η Ελεν Μπάρκιν, ο Bono και η γυναίκα του Αλι Χιούσον, η Σίντι Κρόφορντ και ο σύζυγός της (και κουμπάρος στο γάμο) Ράντι Γκέρμπερ, ο γνωστός δευτεραγωνιστής και κολλητός του γαμπρού Ρίτσαρντ Κιντ, ο συνεταίρος παραγωγός του Κλούνεϊ Γκραντ Χέσλοβ και η διευθύντρια της Vogue Ανα Γουίντορ, η οποία έχει και τα αποκλειστικά δικαιώματα του φωτογραφικού ρεπορτάζ του γάμου.
Αφαντοι οι Μπραντ Πιτ και Αντζελίνα Τζολί.
Ο Μπεν Αφλεν ευχήθηκε από μακριά: από το κόκκινο χαλί της πρεμιέρας του «Gone Girl» στην Νέα Υόρκη: «Κάποιοι εργάζονται και όλοι οι υπόλοιποι περνούν υπέροχα στη Βενετία. Ο Τζορτζ βρήκε ένα υπέροχο κορίτσι και τους εύχομαι να ζήσουν» δήλωσε.
Clooney wedding1
Clooney wedding5
Clooney wedding6
clooney wedding 7
Η τελετή έγινε στο 7 αστέρων ξενοδοχείο Aman Canal Grande παρουσία 100+ καλεσμένων. Το Aman Canal Grande είναι ένα εντυπωσιακό palazzo του 16ου αιώνα, το οποίο πρόσφατα ανακαινίστηκε και λειτουργεί εδώ κι ένα χρόνο ως ξενοδοχείο (με σουίτες που κυμαίνονται από 1000 μέχρι 5.500 ευρώ τη βραδιά). Κανείς όμως (ούτε το ζευγάρι) δεν έμεινε εκεί: ο καλεσμένοι του γάμου έκλεισαν ολόκληρο το Cipriani Hotel, το αγαπημένο ξενοδοχείο του Κλούνεϊ στο οποίο μένει κάθε φορά που επισκέπτεται το φεστιβάλ Βενετίας.
aman canal grande
aman canal grande1
aman canal grande2
Ο Κλούνεϊ είχε τα πάντα κανονισμένα στην εντέλεια για ένα ακριβό, αλλά κλασάτο γάμο (λευκά τριαντάφυλλα, Armani σμόκιν, φως κεριών και πολυελαίων και φρόντισε ώστε να ανταλλάξουν τα «I do» τους ακριβώς πάνω στο βενετσιάνικο σούρουπο. Ετσι ο γάμος έγινε γύρω στις 8 το βράδυ και ακολούθησε 5 πιάτων γεύμα στην κεντρική σάλα του palazzo και χορός, όπου φάνηκε περίτρανα η ηλικία του γαμπρού: Blondie, Jackson 5, 70s soul και 80ς ποπ. Φήμες που θέλουν την Λάνα Ντελ Ρέι και τον Αντρέα Μποτσέλι να τραγουδούν δεν επιβεβαιώθηκαν. H νύφη φημολογείται ότι φορούσε νυφικό Stella McCartney, αλλά δεν υπάρχει ακόμα καμία φωτογραφία της on line.
Clooney wedding2
Clooney wedding3
Clooney wedding4
Clooney wedding5a
clooney wedding
Ο γάμος έγινε στη Βενετία, καθώς εκεί γνωρίστηκε το ζευγάρι ένα χρόνο πριν, τον Οκτώβριο του 2013. Είναι ο πρώτος γάμος για την Αλαμούντιν και ο δεύτερος για τον Κλούνεϊ (είχε παντρευτεί το 1987 σε ηλικία 26 ετών την ηθοποιό του «Mad Men» Ταλία Μπάλσαμ, ο γάμος κράτησε 4 χρόνια κι ο Κλούνεϊ ορκίστηκε να μην ξαναπαντρευτεί ποτέ).
Της τελετής προηγήθηκε ένα εορταστικό 2ήμερο με επίσημο γεύμα την Παρασκευή, όπου ακολούθησαν ξεχωριστά bachelor & bachelorette πάρτι και γαμήλιο πρόγευμα το Σάββατο το πρωί.
Το ζευγάρι έκανε σε όλους τους καλεσμένους δώρο ένα iPod με ηχεία, στο οποίο ο Κλούνεϊ είχε περάσει μία προσωπική λίστα τραγουδιών για το διήμερο. Σήμερα Κυριακή και πριν την αναχώρηση όλων των καλεσμένων, θα πραγματοποιηθεί ένα τελευταίο δείπνο στο «Granaries of the Republic».
clooney6a
Clooney5
clooney wedding 7
Clooney wedding 8a
Clooney 8
 clooney wedding arrivals3
clooney wedding arrivals4
clooney wedding arrivals 5
clooney wedding arrivals 6
clooney wedding arrivals 7
clooney wedding arrivals 11
Clooney arrivals 12
Clooney wedding arrivals 15
Clooney wedding arrivals 16
Clooney wedding arrivals 17
clooney wedding arrivals 19
Clooney wedding celebration 1
Clooney wedding celebration 2
Clooney wedding celebration 3
clooney wedding celebration 4
clooney wedding celebration 5
clooney wedding celebration 6
clooney wedding celebration 7

ΣΧΟΛΙΑ

3 Σχόλια

  1. Πάει το χάσαμε το παλικάρι :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εμα κι εμεις πιστεψαμε τις δηλωσεις του οτι δεν θελει να παντρευτει
    κοιμομασταν και μας τον πηραν κοριτσιααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το πιο μεγάλο τρολ θα είναι αυτός που θα πάει δώρο nespresso στον γάμο του Κλούνεϊ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή