Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση των νέων

Οποιαδήποτε προσπάθεια για καλύτερη σεξουαλική υγεία των πολιτών και η εφαρμογή προληπτικής ιατρικής στον τομέα των σεξουαλικών δυσλειτουργιών δεν μπορεί παρά να αρχίσουν από τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση των νέων.
Η προσπάθεια αυτή με βάση την.....

παγκόσμια εμπειρία θα πρέπει να γίνεται σε όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς από ειδικά εκπαιδευμένους δασκάλους και καθηγητές.
Έρευνες που έχουν γίνει στην Αγγλία δείχνουν σαφώς ότι οι γονείς προτιμούν την εκπαίδευση στο σχολείο , δεδομένου ότι δυσκολεύονται να καθοδηγήσουν τα παιδιά τους, όπως επίσης επειδή δεν διαθέτουν πια και τον κατάλληλο χρόνο για αυτό.
  
Άλλοι πάλι στην προσπάθειά τους να "εκσυγχρονίσουν" τις απόψεις τους και να πλησιάσουν τις αντιλήψεις των παιδιών γελοιοποιούνται στα μάτια τους, υποστηρίζοντας απόψεις που κατά βάθος δεν πιστεύουν, ενώ υπάρχουν και εκείνοι που στην προσπάθειά τους να επιβάλουν αυστηρές διαδικασίες, έρχονται σε ρήξη με τα παιδιά τους και εκεί είναι που χάνουν οριστικά το παιχνίδι.
 
Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι ο σύγχρονος τρόπος με τον οποίο οι γονείς, και γενικά η κοινωνία, μεγαλώνουν τα παιδιά τους, προσφέροντάς τους υπερβολικές υλικές παροχής χωρίς την ανθρώπινη παρουσία, οδηγεί στη διάπλαση.
Φ

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια