Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Γέννησε σε τουαλέτα τρένου

"Τύχη βουνό" είχε ένα νεογέννητο στην ανατολική Ινδία, το οποίο επέζησε μολονότι όταν ήρθε στον κόσμο, στην τουαλέτα ενός τρένου, γλίστρησε και έπεσε στη λεκάνη και από εκεί στις σιδηροδρομικές γραμμές!
Η 28χρονη Debbie Ray Rico....

αισθάνθηκε ξαφνικά πόνους καθώς βρισκόταν σε τρένο εξπρές του κρατιδίου της δυτικής Βεγγάλης, στην ανατολική Ινδία, και γέννησε στις τουαλέτες του βαγονιού.
Όμως το μωρό γλίστρησε κατά λάθος στη βιολογική τουαλέτα και κατέληξε στις σιδηροδρομικές γραμμές, γράφουν οι εφημερίδες Τάιμς της Ινδίας και Ιντουστάν Τάιμς.
Συντετριμμένη, η νεαρή μητέρα πήδηξε από το τρένο, το οποίο βρισκόταν σε κίνηση.
Οι επιβάτες, οι οποίο πίστεψαν ότι επρόκειτο για αυτοκτονία, χτύπησαν τον συναγερμό. "Κατεβήκαμε από το τρένο και αρχίσαμε να αναζητούμε τη γυναίκα μου", διηγήθηκε στους Ιντουστάν Τάιμς ο 33χρονος σύζυγός της Μπόλα Ρέι.
"Σε μία ώρα βρήκαμε τη γυναίκα μου να κάθεται στην άκρη των σιδηροδρομικών γραμμών με το μωρό στα γόνατά της", συνέχισε.
Το ζεύγος επιβιβάστηκε στη συνέχεια στο τρένο, το οποίο σταμάτησε στον πιο κοντινό σταθμό και μητέρα και νεογέννητο μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.
Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν ότι το μωρό ήταν καλά στην υγεία του.  
"Πρόκειται για θαύμα", σχολίασε ο σταθμάρχης Σιάμα Πράσαντ Μικχέρτζι στους Τάιμς της Ινδίας.
Παρόμοιο περιστατικό είχε σημειωθεί και το Φεβρουάριο του 2008, όταν ένα κοριτσάκι, που είχε γεννηθεί πρόωρα, είχε επίσης πέσει στις τουαλέτες ενός τρένου στο κρατίδιο Γκουτζαράτ.
Το κοριτσάκι βρέθηκε στις σιδηροδρομικές γραμμές δύο ώρες αργότερα σώο και αβλαβές.
.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια