Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Το πραγματικό Μικρό Σπίτι Στο Λιβάδι

Σοκαριστικό! Το «Μικρό Σπίτι Στο Λιβάδι» ήταν… βίλα οργίων
Σαράντα χρόνια μετά το πρώτο επεισόδιο της σειράς που μεγάλωσε γενιές και γενιές και έγινε μία από τις πιο αγαπημένες του 20ου αιώνα, η αποκάλυψη είναι σοκαριστική για τη σειρά....
"Το μικρό σπίτι στο Λιβάδι"!
Στα χειρόγραφα απομνημονεύματά της, η συγγραφέας, Λόρα Ίνγκαλς Γουάιλντερ δεν περιέγραφε ευτυχισμένες στιγμές, αλλά σκηνές ενδοοικογενειακής βίας, ερωτικά τρίγωνα και εκτός ορίων συμπεριφορές υπό την επήρεια αλκοόλ!
Το σήριαλ απείχε τελείως από τα βιώματά της.
Οι υπεύθυνοι του τυπογραφείου «South Dakota State Historical Society» θα κυκλοφορήσουν το αυθεντικό χειρόγραφο με τον τίτλο «Pioneer Girl» τον Φθινόπωρο.
Μάλιστα, όπως σημειώνουν, η συμμετοχή της Λόρας και της αδερφής της στον τεμαχισμό του γουρουνιού, που θεωρήθηκε ως η πιο ωμή σκηνή στο «Μικρό Σπίτι Στο Λιβάδι», δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτά που πραγματικά έγραψε η Γουάιλντερ.
Μεταξύ άλλων, η συγγραφέας αποκαλύπτει μία σκηνή από τα παιδικά της χρόνια, με έναν γείτονά τους, ο οποίος, αφού ήπιε μερικά ποτηράκια ουίσκι, έλουσε με κηροζίνη την κρεβατοκάμαρα του σπιτιού του κι άρχισε να σέρνει την σύζυγό του γύρω από τις φλόγες, κρατώντας την από τα μαλλιά....

Η Λόρα Ίνγκαλς - Ουάιλντερ πέθανε στο Μάνσφηλντ του Μιζούρι στις 10 Φεβρουαρίου 1957, σε ηλικία 90 ετών.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια