Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Πώς τα 12 ζώδια καίνε το…αμαρτιόμετρο

Κριός
Οι Κριοί είναι ενθουσιώδεις, παρορμητικοί και έχουν ηγετικές τάσεις. Η ατέλειωτη ενέργειά τους μερικές φορές παίρνει λάθος δρόμο και εκφράζεται μέσω της οργής. Έτσι έχουν περισσότερες πιθανότητες να υποπέσουν στα αμαρτήματα της αλαζονείας και της οργής.
Συμβουλή: Πηγαίνετε για τρέξιμο!

Ταύρος
Οι Ταύροι είναι γνωστό ότι αγαπούν την καλοπέραση και ως παιδιά της Αφροδίτης αγαπούν το ωραίο. Συνεπώς έχουν την τάση να υποπίπτουν στα παρακάτω θανάσιμα αμαρτήματα: οκνηρία, λαιμαργία, λαγνεία και ζηλοφθονία. Σαν πολλά δεν είναι;
Συμβουλή: Καλή η σοκολατίνα αλλά κάντε και καμιά δουλειά!

Δίδυμοι
Οι Δίδυμοι είναι επικοινωνιακοί και εγκεφαλικοί. Δεν αφήνουν μικρά συναισθήματα να ταράξουν τις ισορροπίες τους. Παρ’ όλα αυτά, υπάρχει ένα και μόνο αμάρτημα που μπορεί να υποπέσουν και αυτό είναι η ζηλοφθονία. Γιατί μερικές φορές ο εγκεφαλικός τους χαρακτήρας δεν τους επιτρέπει να έρθουν κοντά με το συναίσθημά τους και μην μπορώντας να εξηγήσουν οι ίδιοι τις ανασφάλειές τους, τις προβάλλουν πάνω στους άλλους.
Συμβουλή: Όλο μπλα μπλα και να τα αποτελέσματα!

Καρκίνος
Ο Καρκίνος αγαπάει το σπίτι του, την οικογένεια και την ηρεμία του. Ο γνωστός σπιτόγατος. Στο μόνο αμάρτημα που μπορεί να παρασυρθεί είναι η οκνηρία. Μέσα στην οικογενειακή θαλπωρή μπορεί να ξεχάσει να μαγειρέψει για την οικογένεια.
Συμβουλή: Βγείτε έξω και κουνηθείτε!

Λέων
Τα λιοντάρια είναι βασιλιάδες και θέλουν όλα να τα απολαμβάνουν σαν βασιλιάδες. Έτσι μπορεί να γίνουν άπληστοι, αλαζόνες αλλά και λαίμαργοι.
Συμβουλή: Τα σέβη μας μεγαλειότατε!

Παρθένος
Οι Παρθένοι είναι λογικοί άνθρωποι και μετρημένοι. Σοβαροί και οργανωτικοί. Παρόλα αυτά έχουν κι αυτοί τις αδυναμίες τους. Αγαπούν το καλό φαΐ και μπορεί να γίνουν ζηλιάρηδες μερικές φορές. Πιθανά αμαρτήματα λοιπόν η λαιμαργία και η ζηλοφθονία.
Συμβουλή: Άμα διασκεδάσετε και λίγο μπορεί και να χαλαρώσετε!

Ζυγοί
Οι Ζυγοί σε τι αμάρτημα θα μπορούσαν να υποπέσουν; Βεβαίως σε ένα και μόνο ένα. Λαγνεία! Ίσως να κινδυνεύουν από ένα αμάρτημα μόνο αλλά οι πιθανότητες να υποπέσουν σε αυτό είναι πολύ μεγαλύτερες συγκριτικά με τις πιθανότητες να υποπέσει ένα από τα άλλα ζώδια σε οποιοδήποτε άλλο αμάρτημα. Κυβερνώνται από την Αφροδίτη, άλλωστε!
Συμβουλή: Υπάρχουν κι άλλα πράγματα πέρα από το ωραίο, το αισθησιακό κλπ… Βρείτε τα!

Σκορπιός:
Ο Σκορπιός είναι ένα πολύ ερωτικό ζώδιο, παθιασμένο αλλά και αυτοκαταστροφικό. Αυτά του τα χαρακτηριστικά τον κάνουν πιθανό θύμα/θύτη σε 5 από τα 7 αμαρτήματα: αλαζονεία, οργή, απληστία, λαγνεία και ζηλοφθονία.
Συμβουλή: Σας αγαπάμε όπως είστε, εσείς απλά εξομολογηθείτε!

Τοξότης
Οι Τοξότες είναι περιπετειώδεις και επεκτατικοί, εξ’ου και το σύμβολο του Τοξότη που προσπαθεί με το βέλος του να φτάσει πέρα από αυτό που φτάνει το χέρι του. Ένα πιθανό αμάρτημα υπάρχει για τους Τοξότες και αυτό δεν είναι άλλο από την απληστία.
Συμβουλή: Καλέ, καθίστε και λίγο κάτω!

Αιγόκερως
Οι Αιγόκεροι προσπαθούν πάντα να κυριαρχήσουν και να οργανώσουν μία νέα τάξη πραγμάτων. Μέσα σε αυτή τους την προσπάθεια μερικές φορές μπορεί να γίνουν αλαζόνες αλλά και πολύ καλοφαγάδες, γιατί για να κάνεις τόση δουλειά θέλεις αρκετή ενέργεια. Αλαζονεία και λαιμαργία, λοιπόν!
Συμβουλή: Υπάρχουν κι άλλα πράγματα σε αυτή την ζωή πέρα από την δουλειά. Διασκεδάστε και αφεθείτε!

Υδροχόος
Ο Υδροχόος θέλει την πρωτοπορία και την εξέλιξη. Στην προσπάθειά του για να το πετύχει αυτό μπορεί να γίνει λίγο αλαζόνας γιατί είναι και πρωτοπόρος ο άνθρωπος.
Συμβουλή: Επικοινωνήστε και λίγο με τους υπόλοιπους ποταπούς θνητούς που είναι πιο παραδοσιακοί!

Ιχθύες
Οι Ιχθύες επειδή είναι πολύ πνευματικά ζώδια, πολλές φορές ξεχνιούνται σε όλο αυτόν τον πνευματικό κόσμο και μπορεί να γίνουν οκνηροί αλλά και άπληστοι, όταν δεν μπορούν να γεμίσουν το κενό της ζωής τους και καταφεύγουν σε πολλές ακρότητες όπως εργασιομανία ή κατάχρηση ουσιών.
Συμβουλή: Μακριά από τις υπερβολές (σας)!

Καταληκτικά:
Μεγάλος ”αμαρτωλός” του ζωδιακού με βάση την παραπάνω λίστα είναι ο Σκορπιός που συγκέντρωσε 5 αμαρτήματα. Έπεται ο Ταύρος με 4 και ακολουθούν Λέων με 3, Κριός, Παρθένος, Αιγόκερως και Ιχθύς με 2 ενώ τα υπόλοιπα ζώδια κινδυνεύουν να πέσουν στην παγίδα μόνο ενός αμαρτήματος. Το αμάρτημα με τις περισσότερες συμμετοχές αναδείχθηκε η Αλαζονεία.
Κάθε ζώδιο έχει μειονεκτήματα και πλεονεκτήματα. Όταν τα μειονεκτήματά μας ξεπερνούν τα λογικά πλαίσια μπορούμε να υποπέσουμε σε αμαρτήματα. Η Καθολική Εκκλησία μας συγχωρεί με την συμμετοχή μας στο μυστήριο της εξομολόγησης. Δεν είμαστε όμως όλοι Καθολικοί! Φροντίζουμε λοιπόν, να αποφεύγουμε τα παραστρατήματα και ακολουθούμε τις συμβουλές του άρθρου.
astropedia.gr

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια