Τι προσβάλλει τους ανθρώπους με αναπηρία ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Σκύλος με ειδικές ανάγκες πολεμά τον καρκίνο

Μπουλντόγκ με ειδικές ανάγκες,  πολεμά με τον καρκίνο, ενώ την ίδια στιγμή έχει εμπνεύσει χιλιάδες ανθρώπους με τη μάχη του.
Συγκεκριμένα, ο Griffin, ένα πεντάχρονο Αγγλικό μπουλντόγκ από το Maine, γεννήθηκε με σύνδρομο του κολυμβητή, μια αναπτυξιακή διαταραχή που....

οδηγεί τους σκύλους να έχουν επίπεδο θώρακα και κοιλιά, αφήνοντας τους με λοξά πόδια. Οι περισσότεροι σκύλοι με την πάθηση δεν μπορούν να περπατήσουν και πολλοί τελικά υποβάλλονται σε ευθανασία.

Έτσι κι ο Griffin επρόκειτο να υποβληθεί σε ευθανασία όταν οι ιδιοκτήτες σκέφτηκαν. ‘’Ω Θεέ μου, αυτός ο σκύλος χρειάζεται μόνο μια οικογένεια’’.

Τώρα ο Griffin έχει το δικό του αμαξίδιο, που τον βοηθά όχι μόνο να περπατά αλλά και να τρέχει.
Παράλληλα, έχει περισσότερους από 12.000 φίλους στο Facebook παγκοσμίως, που του στέλνουν λόγια ενθάρρυνσης, παιχνίδια και λιχουδιές.

Έχοντας διαγνωστεί με λέμφωμα το 2013, οι τρυφερές αυτές λέξεις έχουν λάβει νέο νόημα. Οι θαυμαστές του Griffin συγκέντρωσαν 20.000 δολάρια για να βοηθήσουν το σκυλάκι να πολεμήσει τον καρκίνο.

Οι ιδιοκτήτες του δεν ξέρουν πόσος χρόνος απομένει στον Griffin, αλλά γνωρίζουν ότι έχει εμπνεύσει πολλούς ανθρώπους με την ιστορία του.
.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια