Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Μόνο για ΄Αντρες...

Ακόμη και οι γυναίκες που αποτελούν την απόλυτη ανδρική φαντασίωση έχουν τις ανασφάλειές τους, πράγμα στο οποίο πρέπει να πατήσεις για να ξεπεράσεις και εσύ τις δικές σου.....! :

1. Αν υπάρχει ένας κανόνας στο σεξ αυτός είναι σίγουρα "τα προκαταρκτικά είναι απαραίτητα". Μην πέσεις λοιπόν με τα μούτρα στο ψητό, ακόμη και αν φλέγεσαι να το ξεκοκαλίσεις. Πολλοί λίγοι εραστές ξεκινούν προτείνοντας ένα μασάζ. Πού να΄ξεραν... Δείξε έντεχνη αδιαφορία για τα επίμαχα σημεία, χαλάρωσέ τη μαλάσσοντας τρυφερά τον αυχένα και την πλάτη της χωρίς να βαριέσαι.
2. Οι άντρες είναι σαν το χιόνι, ποτέ δεν ξέρεις πόσα εκατοστά θα σου τύχουν και πόσο θα κρατήσει. Αν νομίζεις ότι είσαι πτώμα και το χιόνι σύντομα θα γίνει πάγος, κανόνισε να βρεθείτε - εντελώς τυχαία - Κυριακή απόγευμα που πιθανόν θα είσαι ξεκούραστος από όλη την εβδομάδα και σίγουρα θα αποδώσεις καλύτερα.
3. Την ώρα του σεξ μην ξεχάσεις να βγάλεις τις κάλτσες σου, ειδικά αν είναι άσπρες. Οι κοντές κάλτσες σε δείχνουν κοντύτερο και δεν κολακεύουν καθόλου το γυμνό ανδρικό σώμα.
4. Αν έχεις ουλή, μπορείς πλέον να τη δείχνεις χωρίς να σε νοιάζει. Σύμφωνα με νέο επιστημονικό εύρημα, οι άντρες με ουλές είναι κατά 6% πιο γοητευτικοί από τους υπόλοιπους, ιδιαίτερα αν το σημάδι βρίσκεται στο πρόσωπο. Δεν βλέπεις ο Seal τι κορίτσι χτύπησε; (Tn Heidi Klum, για όσους παίζουν Trivial).
5. Ποτέ, μα ποτέ, δεν εμφανιζόμαστε μπροστά σε γυναίκα με φανελάκι. Ξέρεις, αυτό το άσπρο το αμάνικο που διαγράφεται κάτω από τα πουκάμισα!.
6. Ποτέ δεν τραβάμε τα μαλλιά μιας γυναίκας πάνω στο πάθος μας γιατί μπορεί και να τα καταστρέψουμε ! Οι μισές και παραπάνω κουκλάρες φοράνε extensions...
7. Το μεγαλύτερο άγχος των γυναικών έχει την κωδική ονομασία "the day after" και σημαίνει ότι το πρωί που ξυπνούν όλες νομίζουν ότι είναι βρυκόλακες. Λογικό αφού ρίμελ, μέικ απ και μάσκαρα έχουν προ πολλού αποχωρήσει. Δείξε της ότι σου αρέσει και άβαφη.
8. Πραγματικά, δεν έχεις λόγο να έχεις άγχος με το σώμα ή τις επιδόσεις σου. Πολύ ωραία τα μπράτσα, αλλά εννοείται ότι στην κατηγορία που παίζεις όλο το παιχνίδι παίζεται αλλού. Ακόμη και το πιο αδιάφορο σώμα περνάει στο ντούκου όταν ο εγκέφαλος, το status ή το attitude ενός άντρα την έχει γοητεύσει.
9. Οι New York Times δημοσίευσαν μια έρευνα που έδειχνε ότι τα χρήματα είναι το μεγαλύτερο αφροδισιακό για τις γυναίκες. Θα μου πεις, δεν το ξέραμε; Το ξέραμε, αλλά τώρα το επιβεβαιώσαμε και επιστημονικά. Αυτός βέβαια δεν είναι λόγος για να πάρεις διαζύγιο από το γυμναστήριο.
10. Το δίπολο καρότο - μαστίγιο ή κάνω τον αδιάφορο για να τσιμπήσει είναι τόσο ξεπερασμένο όσο το Atari. Είσαι μαζί με μια θεά, πώς να το κάνουμε ! Κάνε τη να το αισθανθεί ! Εσύ ξέρεις πώς...Στο κάτω κάτω έχεις φέρει σε πέρας τόσα projects, έχεις παλέψει με τόσα θηρία, στην ξανθιά θα κολλήσεις ;
L ' OFFICIEL HOMMES

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια