Τι προσβάλλει τους ανθρώπους με αναπηρία ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ο παιδόφιλος παιδίατρος!

Με εντολή της εισαγγελίας Ιωαννίνων δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες του - Ο 47χρονος Zvetlozar Zahariev διατηρούσε ιατρείο στο κέντρο της πόλης επί 15 χρόνια.
Με διάταξη της εισαγγελίας Πρωτοδικών Ιωαννίνων, η οποία επικυρώθηκε με αντίστοιχη διάταξη της Εισαγγελίας Εφετών Ιωαννίνων, δόθηκαν....

το Σάββατο στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 47χρονου Βούλγαρου παιδιάτρου, ο οποίος συνελήφθη την περασμένη Δευτέρα από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Πρόκειται για τον 47χρονο Zvetlozar Zahariev Gueorguiev και της Jorgania, που γεννήθηκε στις 10.10.1967 στη Βουλγαρία.
Στην κατοχή του 47χρονου παιδιάτρου, που διατηρούσε ιατρείο στο κέντρο των Ιωαννίνων επί 15 χρόνια, βρέθηκε σκληρό υλικό παιδικής πορνογραφίας. Σύμφωνα με όσα είχε δηλώσει τις προηγούμενες μέρες ο ταξίαρχος, διευθυντής στην Υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Μανώλης Σφακιανάκης, ανάμεσα στο υλικό που είχε κατεβάσει από το internet ο κατηγορούμενος, ήταν ο βιασμός βρέφους έξι μηνών από ζώο.
Σύμφωνα με τον ίδιο, η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος τον είχε εντοπίσει εδώ και έξι μήνες. Είναι η πρώτη φορά που συλλαμβάνεται παιδίατρος – παιδόφιλος.

Όλα αυτά όμως δεν ήταν αρκετά για να προφυλακιστεί ο 47χρονος. Την Παρασκευή, μετά την απολογία του, αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.

Του επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, χρηματική εγγύηση 20.000€ ενώ πρέπει να παρουσιάζεται σε αστυνομικό τμήμα ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Στον παιδίατρο από τη Βουλγαρία ασκήθηκε ποινική δίωξη για προμήθεια και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας, με χρήση διαδικτύου, η παραγωγή του οποίου συνδέεται με τη χρήση ανήλικου που δεν συμπλήρωσε τα 15 έτη, από υπαίτιο που ενεργεί κατά συνήθεια.
«Η δημοσιοποίηση των στοιχείων, χρονικής διάρκειας 15 ημερών, σύμφωνα με τη διάταξη του Εισαγγελέα Εφετών Ιωαννίνων, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων», αναφέρει το δελτίο τύπου της Αστυνομίας.

Παράλληλα, η ΕΛΑΣ υπενθυμίζει τον αριθμό κλήσης 11012, καθώς και τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις 11012@hellenicpolice.gr και ccu@cybercrimeunit.gov.gr της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, όπου οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.
 eviazoom.blogspot.gr

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια