Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Πώς να γίνεις μια θεά!

Σας δίνουμε έξυπνες συμβουλές που θα σας κάνουν να λάμψε τε:
* Διατροφή
Ξέρουμε ότι είναι το Α και το Ω όχι μόνο για μια άψογη εξωτερική εμφάνιση, αλλά και για να νιώθουμε ευεξία και να διατηρούμε την ισορροπία στον οργανισμό μας. Αφήνουμε στην άκρη συνήθειες που επηρεάζουν την υφή του δέρματος και προκαλούν την ανεπιθύμητη κυτταρίτιδα, όπως αναψυκτικά, ζάχαρη, λιπαρά και αλάτι.
Τα αντικαθιστούμε με άφθονο νερό, λαχανικά και φρούτα εποχής. Ποιος μπορεί άλλωστε, να αντισταθεί σε ένα λαχταριστό μπολ γεμάτο φράουλες, κεράσια και βερίκοκα;  
* Γυμναστική
Την άνοιξη και το καλοκαίρι τα μακριά παντελόνια δίνουν τη θέση τους σε κοντές φούστες, βερμούδες και αέρινα φορέματα. Τα βλέμματα όλων; Φυσικά στα πόδια μας. Γι αυτό φροντίζουμε να τα διατηρούμε γραμμωμένα και σφικτά, αφιερώνοντας λίγη ώρα κάθε μέρα στη γυμναστική. Ιδανική είναι η αεροβική, που μας κρατά σε συνεχή κίνηση αλλά και το ποδήλατο που δίνει έμφαση στα κάτω άκρα. Δεν ξεχνάμε φυσικά και τον χορό: γυμναζόμαστε ενώ βρισκόμαστε έξω με φίλες και διασκεδάζουμε!  
* Περιποίηση σώματος.
Φροντίζουμε καθημερινά για την ενυδάτωση όλου του σώματος, δίνοντας έμφαση στα πόδια μας. Μια μάσκα σώματος βασισμένη στο τροπικό άρωμα εξωτικών φρούτων συμβάλλει στη χαλάρωση και στην αναζωογόνηση του οργανισμού μας, ενώ δεν ξεχνάμε ποτέ την ενυδατική κρέμα μετά το μπάνιο.
* Μαλλιά
Μια αλλαγή στο χρώμα και στο στυλ των μαλλιών είναι πάντα το μυστικό για μια άψογη εμφάνιση. Ιδανική πρόταση οι ανταύγειες, που θα μας φωτίσουν, αλλά και το φιλαριστό κούρεμα, που όχι μόνο κολακεύει κάθε γυναίκα, αλλά ταιριάζει και σε μεσαία και σε μακριά μήκη μαλλιών.
Φ

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια