ΥΛΙΚΑ
500 γρ. μανιτάρια porto bello χοντροκομμένα
300 γρ. πλευρώτους χοντροκομμένους
30 γρ. porchini αποξηραμένα τριμμένα
2 ματσάκια κρεμμυδάκια φρέσκα
60 γρ. λευκό κρασί
1 λίτρο νερό
1 ματσάκι άνηθο
1 ματσάκι δυόσμο
50 γρ. ρύζι καρολίνα
100 γρ. Παρθένο Σησαμέλαιο
Αλάτι πιπέρι και λεμόνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Καίμε το Παρθένο Σησαμέλαιο και ρίχνουμε τα μανιτάρια να σοταρισθούν.
Μόλις τα μανιτάρια αποβάλλουν τα υγρά τους, τα αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε το ρύζι και τα κρεμμυδάκια και συνεχίζουμε το μαγείρεμα μέχρι το ρύζι να απορροφήσει τα υγρά.
Σβήνουμε με το κρασί και προσθέτουμε το νερό.
Βράζουμε επί 10λεπτο, προσθέτουμε τα αρωματικά και συνεχίζουμε το βράσιμο για άλλα 10΄.
Διορθώνουμε τη γεύση και σερβίρουμε με λεμόνι ή αυγολέμονο.
- ΑΡΧΙΚΗ
- ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
- _Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ
- _ΥΓΕΙΑ
- _ΑΝΑΠΗΡΙΑ
- _ΚΟΣΜΟΣ
- _ΕΛΛΑΔΑ
- _ΝΕΑ
- _ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
- LIFESTYLE
- _ΣΟΟΥ ΜΠΙΖ
- _SHOWBIZ
- _VIDEO
- _ΜΟΔΑ
- _ΟΜΟΡΦΙΑ
- _ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ
- _ΖΩΔΙΑ
- ΘΕΜΑΤΑ
- _ΑΘΛΗΤΙΚΑ
- _ΔΙΑΦΟΡΑ
- _HUMOR
- _ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ
- _ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
- _ΠΑΡΑΞΕΝΑ
- _ΓΙΟΡΤΕΣ
- Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ
- ΑΡΧΕΙΑ
- _ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ
- ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
- _FACEBOOK
- _TWITTER
- _YOUTUBE
0 Σχόλια