Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Τα Google glasses γίνονται κομψά

Και εκεί που όλοι αναρωτιόμασταν σε ποιο κοινό απευθύνεται το καινούργιο εφεύρημα της Google, μία νέα συνεργασία που ανακοινώθηκε ανάμεσα στα Google Glasses και την εταιρεία Luxottica έρχεται για να αλλάξει τα δεδομένα.
Το απόλυτο high tech gadget αποκτά πλέον....

mainstream χαρακτήρα, αφού τα δημοφιλή υπερ-γυαλιά της Google με τις πολλαπλές διαδικτυακές ικανότητες δεν θα έχουν πλέον μόνο τη "διαστημική" όψη με τα οποία τα πρωτογνωρίσαμε από ένα κομμάτι μέταλλο με ένα φακό στο μπροστινό τους μέρος.
Η εταιρεία Luxottica χαρίζει στο gadget του μέλλοντος το σκελετό των διάσημων, αγαπημένων και πλεόν κλασσικών Wayfarer της Ray-ban.
Η πρώτη συλλογή που θα δημιουργηθεί από τη συγκεκριμένη συνεργασία θα συνδυάζει υψηλή τεχνολογία με avant-garde σχεδιασμό, προσφέροντας ότι καλύτερο σε όρους στυλ, ποιότητας και απόδοσης.
Αυτές οι προοδευτικές συσκευές θα είναι το αποτέλεσμα μιας νέας και μοναδικής στρατηγικής προσέγγισης, η οποία θα αντανακλά την προσοχή στη λεπτομέρεια και την τεχνολογία της παγκόσμιας αγοράς.
Η Luxottica προσέθεσε ότι οι δύο κύριες επωνυμίες του Ομίλου, η Ray-Ban και η Oakley, θα αποτελέσουν μέρος της συνεργασίας με τα Glass.
Ωστόσο, λεπτομέρειες σχετικά με αυτά τα νέα προϊόντα θα αποκαλυφθούν σε μεταγενέστερο στάδιο.



ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια