Τι προσβάλλει τους ανθρώπους με αναπηρία ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ποιο είναι το κατάλληλο ρουζ για εσάς

Το ρουζ είναι ένα πολύ βασικό κομμάτι στο μακιγιάζ γιατί προσδίδει χρώμα στο πρόσωπο και έτσι φαίνεται λαμπερό και υγιές.

Πως εφαρμόζετε:

Είναι πολύ σημαντικό να εφαρμόζεται σωστά το ρουζ. Μάθετε λοιπόν τον τρόπο.
Απλώστε το ρουζ αρχίζοντας από το κόκαλο του μάγουλου, στην ευθεία από την κόρη του ματιού και τελειώνοντας στην αρχή των μαλλιών. Φέρτε το χρώμα κάτω από τη γραμμή των μαλλιών και μετά στο αρχικό σημείο κάτω από το μάτι δημιουργώντας ένα τρίγωνο. Μη φέρνετε το ρουζ κάτω από την άκρη της μύτης σας ή κάτω από την καμπύλη του ματιού σας. Όλα τα χρώματα πρέπει να χρησιμοποιούνται ξεχωριστά αλλά να αναμειγνύονται απαλά.

Χρώματα που σας ταιριάζουν:
Δεν αρκεί μόνο να εφαρμοστεί σωστά το ρουζ αλλά να είναι και στην κατάλληλη απόχρωση. Ποια όμως είναι η απόχρωση για κάθε τύπο γυναίκας;
Έχουμε δύο τύπους: ψυχρός και ζεστός τύπος.
Άρα ξανθιές και μελαχρινές που τους ταιριάζουν τα ψυχρά χρώματα.  
Καστανόξανθες και καστανές που του ταιριάζουν τα ζεστά χρώματα.
Ένας πολύ εύκολος τρόπος για να διαπιστώσετε αν είστε ζεστός ή ψυχρός τύπος είναι να κοιτάξετε στον ήλιο τι χρώμα είναι οι φλέβες σας.
Αν είναι πράσινες είστε ζεστός τύπος. Αν είναι μπλε είστε ψυχρός τύπος.
Οι ξανθιές και οι μελαχρινές (ψυχρός τύπος) πρέπει να φορούν ρουζ από την οικογένεια των ροζ, ξεκινώντας από το μπλε ροζ και καταλήγοντας στο μπορντό.
Οι μελαχρινές με πολύ άσπρο δέρμα μπορεί να προτιμούν το καθαρό κόκκινο.
Οι καστανές (ζεστός τύπος) χρειάζονται ρουζ σε πορτοκαλί τόνους και ιδιαίτερα σε καφετί, τζίντζερ και σάπιο μήλο. Θα πρέπει να αποφεύγουν το ροδακινί σε ροζ τόνους.
Οι καστανόξανθες (ζεστός τύπος) πρέπει να παραμένουν ντελικάτες και να φορούν καθαρό ροδακινί, κοραλλί ή ζεστό ροζ ρουζ, αποφεύγοντας τα μπλε-ροζ.

Είδη των ρουζ:
Τα σαν κρέμα ρουζ είναι προτιμότερα για το ξηρό δέρμα και οι πούδρες για το λιπαρό. Τα ζελέ είναι τις περισσότερες φορές δύσκολο να τα χρησιμοποιήσετε παρόλο που το καθαρό ζελέ σε στικ είναι εύκολο να χρησιμοποιηθεί και δείχνει πολύ φυσικό. Πρέπει να ξαναπλώνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα γιατί έχουν την τάση να φεύγουν.

Tips
Αν δεν έχετε χρώμα στα μάγουλα χρησιμοποιείστε αρκετό ρουζ. Αν έχετε έντονο χρώμα στα μάγουλα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ρουζ για να τ' απαλύνετε.
Κάνετε το ρουζ πιο απαλό όσο μεγαλώνετε γιατί το δέρμα γίνεται πιο ανοιχτόχρωμο και δεν θα ήταν ωραίες οι δυο κόκκινες κουκκίδες στα μάγουλα.
Πειραματιστείτε χρησιμοποιώντας τις παραπάνω συμβουλές και σίγουρα θα αποκτήσετε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε και μην ξεχνάτε ότι το ρουζ δίνει την παντοτινή νιότη και μπορεί να απλωθεί τόσο φυσικά που μόνο εσείς και ο καθρέφτης σας μπορείτε να το ξέρετε.
galsnguys

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια