Τι προσβάλλει τους ανθρώπους με αναπηρία ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Έφυγε ο παππούς των καφέ "Μικέλ" 1929-2014

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών, ο Μιχάλης Κυριακάκης γνωστός ως ο παππούς των καφέ "Μικελ".
Ο πατέρας των ιδρυτών της γνωστής αλυσίδας απεβίωσε την Τετάρτη το μεσημέρι.
Ο Μιχάλης Κυριακάκης γνωστός ως....

ο παππούς των καφέ "Μικέλ" απεβίωσε σε ηλικία 85 ετών.
Τον γνωρίζουμε όλοι από το λογότυπο της εταιρίας, αφού το πρόσωπό του είναι το σήμα κατατεθέν της.
Η κηδεία θα γίνει σήμερα στην Λάρισα και θα παρεβρεθούν φίλοι και συγγενείς του αποθανώντος.
Στην μνήμη του θα προσφέρονται δωρεάν όλα τα ροφήματα μέχρι το μεσημέρι, σε όλα τα Mikel της χώρας μετά από εντολή του μικρότερου και δημιουργού αυτής της εταιρίας, γιού του, Λευτέρη Κυριακάκη.
H αλυσίδα καταστημάτων καφέ MIKEL, που ξεκίνησε από την Λάρισα, επεκτάθηκε σε Κεντρική και Βόρειο Ελλάδα, Θεσσαλονίκη, Κύπρο και Αθήνα. Η εταιρεία Mikel ανήκει στο Λευτέρη Κυριακάκη ενώ ψυχή της εταιρείας και υπεύθυνη για την ανάπτυξη των καταστημάτων είναι η σύζυγος του κα Χρύσα Γερολυμάτου. Ο κ. Ακης Κυριακίδης είναι αποκλειστικός υπεύθυνος για την αρχιτεκτονική όλων των καταστημάτων.
Το Mikel δεν είναι ξένος τίτλος. Είναι αρκτικόλεξο που σχηματίζεται από τα αρχιγράμματα του ονόματός του και των ονομάτων των δύο αδελφών του, του Μιχάλη και του Κυριάκου, με τους οποίους δουλεύει μαζί. Είναι και ελάχιστη ένδειξη σεβασμού και αναγνώρισης των προσπαθειών του 85 ετών πατέρα του, του Μιχάλη Κυριακάκη.
Στην μνήμη του θα προσφέρονται δωρεάν όλα τα ροφήματα μέχρι το μεσημέρι σε όλα τα Mikel της χώρας, μετά από εντολή του γιου του και δημιουργού της εταιρίας, Λευτέρη Κυριακάκη.
nasepo

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια