Τι προσβάλλει τους ανθρώπους με αναπηρία ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Κάντο για τη Δανία

Ταξιδιωτικό πρακτορείο καλεί τους Δανούς να κάνουν σεξ και να κερδίσουν
Το ταξιδιωτικό πρακτορείο καλεί τους Δανούς να κάνουν σεξ για τη χώρα τους
Κοπεγχάγη, Δανία
«Κάντο για τη Δανία»:

Αυτό είναι το σύνθημα ενός ταξιδιωτικού γραφείου της Κοπεγχάγης που διοργανώνει έναν ιδιότυπο διαγωνισμό: Καλεί τους Δανούς να κάνουν όσο περισσότερο σεξ μπορούν προκειμένου -όπως υποστηρίζουν- να καταπολεμηθεί το πρόβλημα της υπογεννητικότητας της χώρας.
Ένα στα πέντε ζευγάρια στη Δανία είναι άτεκνο μολονότι οι πλειονότητα των Δανών δηλώνει ότι θα ήθελε αν μπορούσε να έχει ως και τρία παιδιά.

Το γραφείο Spies Rejser υπόσχεται δώρα στα ζευγάρια που θα συμμετάσχουν στον σχετικό διαγωνισμό, εφόσον αποδείξουν ότι η σύλληψη του παιδιού συνετελέστη κατά τη διάρκεια των διακοπών τους.
Το ταξιδιωτικό πρακτορείο υπόσχεται στους νικητές δωρεάν μωρουδιακά είδη για τα πρώτα τρία χρόνια του παιδιού που θα γεννηθεί, καθώς και πακέτα διακοπών φιλικά προς ένα ζευγάρι με νεογέννητο.
Το σκεπτικό του διαγωνισμού βασίζεται σε έρευνες, σύμφωνα με τις οποίες η ερωτική ζωή ενός ζευγαριού βελτιώνεται ή και ανασταίνεται κατά τη διάρκεια των διακοπών.
Το γραφείο προτείνει ένα κατάλογο ρομαντικών πόλεων και καλεί τις ενδιαφερόμενες να αναφέρουν πότε ήταν η πρώτη ημέρα της τελευταίας έμμηνου ρύσης, ώστε να υπολογίσει τις πιο γόνιμες ημερομηνίες για διακοπές.
Οι όροι της συμμετοχής στο διαγωνισμό αναφέρουν ρητά ότι το ζευγάρι μετά το πέρας των διακοπών θα πρέπει να κάνει τεστ εγκυμοσύνης. Σε περίπτωση που είναι θετικό θα πρέπει να φωτογραφίσουν το αποτέλεσμα ως αποδεικτικό στοιχείο ότι η σύλληψη έγινε κατά τις διακοπές.
Το σχετικό βίντεο του διαγωνισμού κάνει ήδη θραύση. Και συνοδεύεται από συμβουλές γονιμότητας: Για παράδειγμα για τους άνδρες «όχι στα στενά παντελόνια έστω και αν νομίζετε ότι σας κολακεύουν» και για τις γυναίκες «εκμεταλλευτείτε τη βαρύτητα. Ξαπλώστε για τουλάχιστον 15 λεπτά μετά την ερωτική πράξη».

 .in.gr

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια