Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Γεώργιος, Γεωργία χρόνια πολλά

Γεώργιος, Γεωργής, Γιώργος, Γεωργία, Γιωργία, Γεωργούλα, Γωγώ
Γιώργος / Γεώργιος
Γιώργο, το όνομά σου μπορεί να είναι συνηθισμένο, ωστόσο κρύβει πολύ μεγάλη δυναμική! Προέρχεται από την λέξη γεωργία, που σημαίνει καλλιέργεια της γης, ωστόσο υποδηλώνει και την πνευματική καλλιέργεια την οποία διαθέτεις αλλά στην πορεία της ζωής σου θα θελήσεις να αναπτύξεις ακόμα περισσότερο!
Από την πλευρά της αριθμολογίας, ο λεξάριθμος είναι το 1 και αυτό σημαίνει ότι είσαι ένας άνδρας που θέλεις να ηγείσαι, να επιβάλλεσαι και να κάνεις την παρουσία σου να μένει αξέχαστη. Σου αρέσει να παίρνεις πρωτοβουλίες, να πρωτοστατείς και να ξεχωρίζεις με τον δυναμισμό και την αποφασιστικότητά σου. Κανένα πρόβλημα για σένα δεν μένει άλυτο, γιατί παίρνεις την κατάσταση στα χέρια σου και φροντίζεις γρήγορα να βρίσκεις άμεσες λύσεις σε όλα τα ζητήματα που σε απασχολούν. Ένα από τα μεγαλύτερα ελαττώματά σου είναι ο εγωισμός σου, πολλές φορές υπερεκτιμάς τον εαυτό σου και τις δυνατότητές σου και εκδηλώνεις αλαζονική συμπεριφορά!
Γεωργία
Η λέξη προέρχεται από το γεωργία με την έννοια της καλλιέργειας της γης. Αυτή με τη σειρά της προέρχεται από το γη + έργο.
Γεώργιος, Γεωργία
Όνομα πολλών αγίων και μαρτύρων. Ιδεαλιστής κι ενθουσιώδης, αναζητάει περιπέτειες και πνευματικές συγκινήσεις. Μοιάζει να έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση, αλλά στην πραγματικότητα είναι αρκετά δειλός. Πιο αισιόδοξος χαρακτήρας, η Γεωργία αναζητάει πάντα την ευτυχία. Είναι εφευρετική, θαρραλέα και φιλόδοξη.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια