Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Χρυσοχοείο χωρίς δάχτυλα

Annette Gebbedi από τη Βρετανία
Η ταλαντούχος κοσμηματοπώλης, τα έργα της οποίας αξίζουν χιλιάδες δολάρια, είπε πως καταφέρνει να δημιουργήσει τα περίπλοκα κοσμήματά της, παρά το γεγονός ότι γεννήθηκε χωρίς δάχτυλα.
Η 48χρονη Annette Gebbedi δημιουργεί....

λεπτά δαχτυλίδια, σκουλαρίκια και βραχιόλια φτιαγμένα από διαμάντια, opals και άλλους πολύτιμους λίθους στο εργαστήριό της στο Frome, Somerset.
Η γυναίκα έχει το δικό της στούντιο στην Frome και δημιουργεί κοσμήματα χωρίς ειδικά εργαλεία που κοστίζουν χιλιάδες δολάρια.
Στην περίπτωση αυτή, η κοσμηματοπώλης δεν χρησιμοποιεί ειδικά εργαλεία και λέει ότι δεν μπορεί να φανταστεί πώς οι άνθρωποι με τα δάχτυλα καταφέρνουν να κάνουν αυτό που κάνει.
Η Gebbedi σπούδασε επιχείρηση κόσμημα από το γυμνάσιο, μετά πήγε στο κολέγιο Hatton Garden, και εκπαιδεύτηκε στα κορυφαία κοσμηματοπωλεία του Λονδίνου.
Μετακόμισε στο Somerset πριν από 24 χρόνια και τώρα έχει μια φήμη ως ένας από τους καλύτερους δασκάλους του Ηνωμένου Βασιλείου.
Στο Bespalyj κοσμηματοπωλείο παράγεται μια σειρά από εκλεκτά κοσμήματα.
Το πιο ακριβό κομμάτι, που δημιουργήθηκε από την Annette ήταν ένα κολιέ από 18 καράτια κίτρινο και λευκό χρυσό με διαμάντια και opal (βλ. φωτογραφία), που έκανε για τον εαυτό της για να γιορτάσει την 21 η επέτειο της.
Σύμφωνα με ειδικές εκτιμήσεις, κοστίζει περίπου 40 χιλιάδες δολάρια.
.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια