Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Γιατί ένας άντρας χάνει το ενδιαφέρον για τη σύντροφο του

Μετά από λίγα ραντεβού και εκεί που νομίζατε ότι βρήκατε το άλλο σας μισό… ο άλλος αποφεύγει τα τηλέφωνα και «όπου φύγει… φύγει»! Σίγουρα η έλλειψη χημείας μπορεί να τύχει, αλλά όταν αυτή μετατρέπεται σε στάνταρ γεγονός, τότε υπάρχει μόνο ένα «γιατί;».
Μήπως, όμως, ευθύνεστε και εσείς που αφήσατε τον άλλο να χάσει το ενδιαφέρον του;
Οι παρακάτω λόγοι είναι ικανοί να οδηγήσουν τον άντρα στο να σταματήσει να ενδιαφέρεται για εσάς, ακόμα και μετά από μια εβδομάδα…

Οι λόγοι που ένας άντρας χάνει το ενδιαφέρον για τη σύντροφο του
Δεν δέχεστε το χιούμορ ή τα σεξουαλικά σχόλια
«Τα μυαλά, όπως τα αλεξίπτωτα, δουλεύουν καλύτερα όταν είναι ανοιχτά». Πολλές γυναίκες παρεξηγούν το χιούμορ ή θυμώνουν, αντί να γελάσουν με ένα υπονοούμενο. Χωρίς τον σαρκασμό, τα σεξουαλικά υπονοούμενα και το χιούμορ… λείπουν τα «μπαχαρικά» από μια σχέση. Οι άντρες γοητεύονται από το «ανοιχτό» μυαλό των γυναικών και χάνουν το ενδιαφέρον τους, όταν συμπεριφέρονται σοβαρά μια πλάκα. Για αυτό αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο…και γελάστε άφοβα!

Έχετε μοναδικό σκοπό το γάμο ή είστε εντελώς φεμινίστριες
Πρόκειται για δυο τύπους γυναικών, που αγγίζουν τα άκρα! Και όμως, υπάρχουν γυναίκες που έχουν το γάμο ως μοναδική αποστολή της ζωής τους και μερικές που ξεφεύγουν από την έννοια του φεμινισμού. Οι άντρες χάνουν το ενδιαφέρον τους μπροστά σε μια γυναίκα που, είτε ζει μόνο για το μαγείρεμα, είτε «παίζει» το ρόλο του άντρα στη σχέση. Να θυμάστε, μια γυναίκα μορφωμένη, ανεξάρτητη, θηλυκή, αλλά και νοικοκυρά μπορεί να μαγέψει τον άλλο!
Οι λόγοι που ένας άντρας χάνει το ενδιαφέρον για τη σύντροφο του
Βγάζετε τα «σπασμένα» από προηγούμενη σχέση
Μετά από μια πρώην κτητική σχέση, πολλές γυναίκες  επηρεάζονται και δεν εμπιστεύονται τον επόμενο άντρα, κρίνοντας λάθος τις κινήσεις του και φέρνοντας τον άλλο στα όρια του. Μπορεί η προηγούμενη σχέση σας να αποτελούσε μια άσχημη εμπειρία, αλλά μην βάζετε όλους τους άντρες σε ένα τσουβάλι. Ο καθένας είναι διαφορετικός, οπότε μην αφήσετε το παρελθόν να επισκιάσει το παρόν.

Χάνετε τη «σπίθα» και το πάθος στο σεξ
Όταν σταματά το πάθος και οι ιδέες πάνω στο σεξ από τη μεριά της γυναίκας, τότε ο άντρας θα βαρεθεί στον ερωτικό τομέα! Η ησυχία στο κρεβάτι θα προκαλέσει την ανία του άντρα, ειδικά όταν η «σπίθα» και οι πρωτοβουλίες της γυναίκας εξαφανίζονται. Αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο και ανανεώστε τη σχέση σας μέσα από ερωτικά παιχνίδια και νέες εμπειρίες.
Οι λόγοι που ένας άντρας χάνει το ενδιαφέρον για τη σύντροφο του
Παραμελείτε την εμφάνιση και το σεξαπίλ σας
Όταν μια γυναίκα αφήνει στην άκρη την εμφάνιση της, παραμελεί το σώμα ή το σεξαπίλ της… ο άντρας θα σταματήσει να τη θεωρεί ελκυστική! Πολλές γυναίκες σταματούν να περιποιούνται, κυκλοφορούν με ρούχα του 90’ ή δεν βάφονται ποτέ και για τίποτα. Όμως, αν δεν νοιάζεστε εσείς για τον εαυτό σας, γιατί να το κάνει ο άλλος; Αρχίστε γυμναστήριο, ξεκινήστε διατροφή, ψωνίστε καινούρια ρούχα… και γεμίστε με αυτοπεποίθηση, «τραβώντας» όλα τα βλέμματα πάνω σας.

Ανταγωνίζεστε διαρκώς τον άλλο… χωρίς όρια!
Αρκετές γυναίκες προσπαθούν να αποδείξουν στους άντρες ότι δεν μπορούν να ελεγχθούν από κανένα, αποκτώντας μια εγωιστική συμπεριφορά και χάνοντας τη θηλυκότητα τους. Μπορεί να έχετε πληγωθεί στο παρελθόν, αλλά ο υπερβολικός ανταγωνισμός και η ανεξαρτησία θα στοιχειώσει το μέλλον σας. Να θυμάστε όταν πηγαίνετε διαρκώς κόντρα στον άλλο… λογικό είναι κάποια στιγμή να σηκώσει τα χέρια ψηλά!
Οι λόγοι που ένας άντρας χάνει το ενδιαφέρον για τη σύντροφο του
Δεν εξιτάρετε τον άντρα με τις απόψεις ή τις συζητήσεις σας
Αν λείπει το ενδιαφέρον στη συζήτηση ή τις απόψεις… λογικό είναι ο άλλος να βαρεθεί ακόμα και από το πρώτο ραντεβού! Μπορεί να γίνει ακόμα και βασανιστήριο για έναν άντρα, ειδικά αν οι συζητήσεις σας περιορίζονται μόνο στα ρούχα και τα παπούτσια. Συναντήστε νέους ανθρώπους, παρακολουθήστε ειδήσεις, διαβάστε βιβλία, ώστε να μην βαρεθεί ποτέ μαζί σας.

Μιλάτε υπερβολικά πολύ και χωρίς ουσία
Μπορεί μια γυναίκα να είναι πανέμορφη, αλλά να μην μπορεί να «κλείσει» το στόμα της, με αποτέλεσμα να κουράζει τον άλλο. Προσπαθήστε να διατηρείτε το μυστήριο και να μην μιλάτε περισσότερο από 30 δευτερόλεπτα, αφήνοντας το άλλο πρόσωπο να εκφράσει τη δική του γνώμη. Επειδή, όμως, συχνά δεν καταλαβαίνουμε ότι μιλάμε υπερβολικά… ζητήστε από ένα φίλο να σας διακόψει αν παρατηρήσει κάτι τέτοιο.
flowmagazine

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια