Τι προσβάλλει τους ανθρώπους με αναπηρία ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Γυναίκα 84 ετών ήταν έγκυος 40 χρόνια

Οι γιατροί έμεινα κυριολεκτικά με το στόμα ανοιχτό όταν μετά από την εξέταση είδαν ένα έμβρυο 20-28 εβδομάδων μέσα στο σώμα της
Ένα... 44 ετών έμβρυο βρέθηκε στη κοιλιά μιας 84χρονης γυναίκας στη Κολομβία και όπως είναι φυσικό, η είδηση έχει προκαλέσει.....

σάλο στη χώρα της Λατινικής Αμερικής.
H γυναίκα υπέφερε όλα αυτά τα χρόνια από ναυτία και ζαλάδες, δεν έδινε όμως ιδιαίτερη σημασία όταν ήταν πιο νέα, όμως τον τελευταίο καιρό τα συμπτώματα αυτά έγιναν αφόρητα, γι' αυτό και αποφάσισε να επισκεφτεί το νοσοκομείο της πρωτεύουσας Μπογκοτά, όπου και οι γιατροί τελικά προέβησαν σε αυτή την απίστευτη διάγνωση!
Με το στόμα ανοιχτό έμειναν oι γιατροί όταν μετά από την εξέταση είδαν ένα έμβρυο 20-28 εβδομάδων στο σώμα της 84χρονης!
Αμέσως την υπέβαλλαν και σε νέες εξετάσεις ενώ η ίδια αποκάλυψε στους γιατρούς πως πρέπει να είχε μείνει έγκυος πριν από 44 χρόνια.
Το 1974 αποκάλυψε πως πήγε σε μια γυναίκα του χωριού που έφτιαχνε γιατροσόφια και της έδωσε κάτι φάρμακα που αμέσως την έκαναν να αισθάνεται καλύτερα.
«Το στομάχι σταμάτησε να μεγαλώνει και το μωρό σταμάτησε να κουνιέται. Έτσι θεώρησα πως είχα αποβάλει..» αποκάλυψε.
Οι γιατροί τώρα θα υποβάλλουν την γυναίκα και σε άλλες εξετάσεις και αφού πάρουν την άδεια των συγγενών της, θα προχωρήσουν σε επέμβαση για αφαίρεση του νεκρού εμβρύου.
fastnews24.gr

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια