Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Μιχάλης Κουϊνέλης

Ο Μιχάλης Κουινέλης μίλησε στο "Τηλεκοντρόλ" για την απόφασή του να λάβει μέρος στο "The Voice", για τη γνωριμία του με τους υπόλοιπους κριτές αλλά και τον έρωτα στη ζωή του.
Για την συμμετοχή του στο talent show του ΑΝΤ1 είπε:

"Κάποια στιγμή μου ζήτησαν να κάνουμε ένα ραντεβού για το the voice. Αρχικά δέχτηκα να κάνω το ραντεβού από ευγένεια απέναντι στους ανθρώπους που έκαναν την πρόταση, χωρίς να έχω σκοπό να μπω στη διαδικασία. Δεν ήξερα αν θα μπορούσα να ανταπεξέλθω σε αυτό το πράγμα.
Όταν όμως είδα τα ξένα επεισόδια, με ενθουσίασε η ιδέα. Άλλωστε αυτό που μου ζητήθηκε ήταν να κάνω αυτό που κάνω εδώ και χρόνια, με τη μόνη διαφορά ότι θα υπήρχαν κάμερες".
Για τους υπόλοιπους coaches δήλωσε: "Για τον Αντώνη πάνω-κάτω ήξερα πως είναι ωραίος τύπος, το ίδιο και η Μελίνα, ήξερα ότι είναι κοντά σε μένα. Αυτή που δεν ήξερα καθόλου ήταν η Δέσποινα και πραγματικά ενθουσιάστηκα πάρα πολύ που τη γνώρισα, γιατί και εκείνη έχει τρομερό χιούμορ και περνάμε πολύ καλά με όλα τα παιδιά".
Όσο για το πόσες φορές έχει ερωτευτεί αποκάλυψε: "Άπειρες και καμία! Καλύτερα να με ρωτήσεις πόσες σχέσεις έχω κάνει. Έχω κάνει τέσσερις σχέσεις και λογικά τόσες φορές πρέπει να ερωτεύτηκα.
Ο έρωτας δεν είναι κανόνας, είναι εξαίρεση. Κάθε φορά ερωτεύεσαι για διαφορετικούς λόγους. Θεωρώ τον έρωτα "το πιο όμορφο ψέμα", γιατί δεν ξέρεις ούτε πού θα σε βγάλει ούτε πώς θα σε αφήσει φεύγοντας. Είναι το πιο μπερδεμένο και το πιο όμορφο πράγμα που μπορεί να μας συμβεί..."
Γεννημένος στην Αλεξανδρούπολη στο ζώδιο του Ιχθύ, τον Μάρτιο του 1979.
Έχει σχεδόν μία δεκαετή πορεία στο χώρο της δισκογραφίας. Πρώτη δισκογραφική δουλειά με τους «ΒΑΒΥΛΩΝΑ» το 1997 στο album “ΑΡΧΗ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ”.
Επόμενες δουλειές μαζί τους ήταν “ΚΟΥΑΡΤΕΤΟ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ” και “ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ”.
Έχει συνεργαστεί και με τους «ACTIVE MEMBERS» στο album “ΜΕΡΕΣ ΘΑΥΜΑΣΙΕΣ , ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ”.
Ήταν συνεργάτης της «FREE STYLE PRODUCTIONS», όπου μαζί τους συμμετείχε και σε άλλους δίσκους.
Στην όλη του όμως πορεία θέλησε να δημιουργήσει κάτι δικό του, που θα ήταν το σήμα κατατεθέν του, ένα δικό του παιδί, που θα είχε μόνο δικά του στοιχεία.
STAVENTO το όνομα του “παιδιού” του, όπου ο ίδιος κάνει την παραγωγή, γράφει τους στίχους και παράλληλα ερμηνεύει.

.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια