Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ... ΠΑΧΑΙΝΕΙ

Μήπως η προσωπικότητα σας φταίει που παχαίνετε:
Πώς ο χαρακτήρας επηρεάζει τη σιλουέτα μας!!!!
Η αποτυχία μίας δίαιτας και ο λόγος που πολλές γυναίκες παίρνουν ανεξέλεγκτα κιλά, δεν είναι μόνο θέμα σωματότυπου, αλλά σύμφωνα με τους επιστήμονες.... 

παίζει μεγάλο ρόλο και ο χαρακτήρας μας.
Οπως αναφέρει σε σχετικό άρθρο η Huffington Post, η προσωπικότητα μας παίζει μεγάλο ρόλο στον τρόπο που καταναλώνουμε φαγητό και στο πόσο εγκρατείς είμαστε στις μερίδες μας.
Είτε λοιπόν είστε εντελώς εσωστρεφής, είτε η ψυχή του πάρτι, ο οργανισμός σας έχει μεγάλες πιθανότητες να «ξεφύγει» όταν ξεκινάτε να τρώτε.

Παρορμητικοί
Οπως αναφέρει ο Αρτ Μαρκχαμ, καθηγητής ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο του Τέξας, Η ικανότητα σας να συγκρατηθείτε μπροστά σε κάτι που θέλετε (εν προκειμένω το φαγητό) σχετίζεται επίσης με την απώλεια βάρους.

Αξιόπιστοι
Αν είστε άνθρωποι με εγκράτεια και συνείδηση τότε αυτό το χαρακτηριστικό καθιστά ευκολότερο να κολλήσετε με μια διατροφή ή ένα πρόγραμμα γυμναστικής. Ωστόσο, το παράδοξο είναι ότι η ίδια η δημιουργία ενός πλάνου διατροφής σας αναγκάζει να σκέφτεστε το φαί όλη την ώρα, γεγονός που λειτουργεί εναντίον σας εν τέλει.
Επιρρεπείς σε αλλαγές διάθεσης
«Αν είστε συναισθηματικά ευερέθιστοι, τα πράγματα είναι είτε πολύ καλά είτε χειρότερα από ποτέ» εξηγούν οι ερευνητές. Μερικοί άνθρωποι είναι τόσο συναισθηματικοί που ξεσπάνε στο φαγητό σε κάθε ψυχολογικό σκαμπανέβασμα.

Ησυχοι
Οι άνθρωποι που προτιμούν να κάθονται σπίτι με ένα βιβλίο αντί να βγουν έξω στα μπαρ μπορεί να έχουν πλεονέκτημα στην απώλεια βάρους. «Οι εσωστρεφείς μπορεί να έχουν μια πιο στοχαστική, λιγότερο παρορμητική ζωή που τους δίνει τη δυνατότητα να εξετάσουν τις επιλογές τους πιο ορθολογικά» εξηγούν οι ερευνητές.

Βραδινός Τύπος
Μένοντας μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες μπορεί να καταστρέψει τη σιλουέτα σας. Ερευνητές στο Πανεπιστήμιο της Πενσυλβάνια διαπίστωσαν ότι οι άνθρωποι που έμεναν ξύπνιοι μέχρι τις 4, έφαγαν 550 επιπλέον θερμίδες κατά τη διάρκεια της νύχτας.
.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια