Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ζώδια και απόκριες

Ζώδια και απόκριες
ΚΡΙΟΣ
21 Μαρτίου – 20 Απριλίου
«Διάλεξε μία εκκεντρική στολή με εντυπωσιακά φωτεινά χρώματα»
Βρίσκεσαι σε δίλημμα και δεν ξέρεις τι στολή να επιλέξεις για το φετινό καρναβάλι; Ένας άνθρωπος με μία τόσο δυναμική προσωπικότητα, δεν θα μπορούσε να διαλέξει κάτι διαφορετικό, από ένα επιβλητικό, εκκεντρικό κουστούμι. Αν είσαι λοιπόν άνδρας Κριός η ιδανική πρόταση για σένα, είναι φέτος τις απόκριες να ντυθείς Μπάτμαν, Σούπερμαν ή Gladiator. Είναι γνωστό ότι θέλεις να είσαι πάντα ο ήρωας και έχεις τόσο μάχιμο χαρακτήρα που μόνο ένα κουστούμι ενός μεγάλου ήρωα ή πολεμιστή θα ταίριαζε στην προσωπικότητά σου. Αν είσαι γυναίκα Κριός θα σου ταίριαζε γάντι να ντυθείς Κλεοπάτρα ή αν θέλεις κάτι πιο χιουμοριστικό και δραστήριο τότε μία πολύ καλή πρόταση για σένα θα ήταν να μεταμορφωθείς σε μία ζωηρή πασχαλίτσα ή μία ζουμερή φραουλίτσα. Το κόκκινο χρώμα είναι αυτό που σε βοηθά να αναδείξεις ακόμα περισσότερο την προσωπικότητά σου. ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ!!!!

ΤΑΥΡΟΣ
21 Απριλίου – 20 Μαΐου
« Αστέρας του Hollywood ή άνθρωπος των σπηλαίων»
Είσαι ένας διακριτικός άνθρωπος και δεν θέλεις ποτέ να προκαλείς με την παρουσία σου, για αυτό και τις απόκριες επιλέγεις πάντα ένα διακριτικό κουστούμι, απλά και μόνο για να μπεις και εσύ λίγο στο κλίμα των αποκριών. Στις φετινές απόκριες ακολούθησε τις συμβουλές μας και κλέψε όλες τις εντυπώσεις!!!! Με κυβερνήτη σου την Αφροδίτη – τον πλανήτη του έρωτα και της ομορφιάς- μπορείς να μεταμορφωθείς σε έναν διάσημο αστέρα του Hollywood, διάλεξε τον αγαπημένο σου ηθοποιό, τραγουδιστή και νιώσε και εσύ ότι όλα τα φώτα είναι πάνω σου! Εναλλακτικά, επειδή είσαι λάτρης της φύσης, μία πολύ καλή επιλογή θα ήταν να ντυθείς ναυαγός, άνθρωπος των σπηλαίων ή ακόμα και κάποιο λουλούδι! Άφησε στην άκρη τις ντροπές και τους δισταγμούς και άφησε το κέφι και την φαντασία σου να σε παρασύρουν!!!

ΔΙΔΥΜΟΣ
21 Μαΐου – 21 Ιουνίου
«Είσαι σκανδαλιάρης και πλακατζής, φέτος θα είσαι ο πιο αστείος μασκαράς»
Λατρεύεις τις απόκριες, γιατί σου αρέσει η διασκέδαση, οι φάρσες και γενικότερα η επικοινωνία. Κάθε χρόνο επιλέγεις τα πιο περίεργα και αστεία κουστούμια και κάνεις όλα σου τα φιλαράκια να ξεκαρδίζονται μαζί σου! Έτσι λοιπόν και φέτος δεν μπορείς να διαλέξεις κάτι διαφορετικό από μία πρωτότυπη και ξεκαρδιστική εμφάνιση που θα σε κάνει να νιώσεις και πάλι παιδί. Είτε είσαι άνδρας είτε είσαι γυναίκα μπορείς να επιλέξεις να ντυθείς Πάτυ, μπαλαρίνα ή διαβολάκι! Μία ακόμα καλή πρόταση είναι να ντυθείς αετός, εξωτικό πουλί ή ακόμα και αεροπλάνο- γιατί είσαι ένα αέρινο ζώδιο που του αρέσει η ελευθερία-. Και επειδή είσαι το ζώδιο που παίρνει το Όσκαρ του καλύτερου Φλέρτ και ερωτικού παιχνιδιού, θα σου ταίριαζε απίστευτα να ντυθείς Δόν Ζουάν ή Playboy / Playgirl! Όποια και να είναι φέτος η επιλογή σου είναι σίγουρο πως εκτός από το κουστούμι θα μπορείς να υποστηρίξεις και το ρόλο που θα υποδυθείς και θα κάνεις τους πάντες να ξελιγωθούν στα γέλια με την ερμηνεία σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου
«Φέτος στο καρναβάλι θα είσαι Master Chef ή ο ήρωας των παιδικών σου χρόνων»
Είσαι ένας τρυφερός και γλυκός άνθρωπος που νοσταλγεί πάντα το παρελθόν και αναπολεί τις χαρούμενες στιγμές των παιδικών του χρόνων. Θυμάσαι τις απόκριες που ήσουν παιδί και όλο το παιχνίδι που γινόταν στο καρναβάλι και στα πάρτι. Μήπως έφτασε η κατάλληλη στιγμή να νιώσεις και πάλι παιδί έστω και για λίγο; Στις φετινές απόκριες λοιπόν, διάλεξε ένα κουστούμι που θα αντιπροσωπεύει 100% την προσωπικότητά σου. Σου αρέσει πολύ η μαγειρική και οι δουλειές στο σπίτι ...για αυτό μία πολύ καλή πρόταση για τις φετινές απόκριες είναι να ντυθείς Master chef ή ακόμα και καμαριέρα ! Εναλλακτικά μπορείς να επιλέξεις τον ήρωα των παιδικών σου χρόνων, που τόσο πολύ λάτρεψες και πάντα παρακολουθούσες ευλαβικά. Αν είσαι γυναίκα μπορείς να ντυθείς Σταχτοπούτα, Χιονάτη ή ακόμα και Barbie! Αν είσαι άνδρας τότε σίγουρα θα θελες να θυμηθείς τα παιδικά σου χρόνια και να μεταμορφωθείς σε ένας «φτωχός και μόνος καουμπόη» ή σε Ζορό!

ΛΕΩΝ
23 Ιουλίου – 21 Αυγούστου
«Βασιλιάς της Ζούγκλας ή ένα εκρηκτικό σύμβολο του Σεξ»
Πάντα θέλεις να ξεχωρίζεις και να στρέφεις όλα τα βλέμματα πάνω σου! Είναι στη φύση σου να προκαλείς και θέλεις όλοι να σε θαυμάζουν, για αυτό λοιπόν στις φετινές απόκριες το Oroskopos θα σε βοηθήσει να κάνεις την επιθυμία σου πραγματικότητα , δηλαδή θα γοητεύσεις τους πάντες!!!! Αν είσαι άνδρας Λέων μία πολύ καλή πρόταση θα ήταν να ντυθείς Ταρζάν, άγριο ζώο της ζούγκλας, θηριοδαμαστής ή ακόμα και ένα πολύ ποθητό πρόσωπο της showbiz (πχ Brad Pitt). Αν είσαι γυναίκα Λιονταρίνα η καλύτερη πρόταση για σένα θα ήταν να υποδυθείς τον ρόλο σου και να ντυθείς ένα άγριο και ναζιάρικο λιονταράκι ή τιγράκι, που βγάζει τα άγρια νυχάκια του αν της φερθούν άσχημα ενώ αφήνεται στα χάδια και στην τρυφερότητα σε όποιον της συμπεριφέρεται με ευγένεια ! Αν όμως θέλεις να εκθειάσεις ακόμα περισσότερο την εμφάνισή σου και να προκαλέσεις με τις καμπύλες και την ομορφιά σου τότε κάλλιστα μπορείς να υποδυθείς την Μέριλιν Μονρόε, την Τζέσικα Ράμπιτ, την Τζένιφερ Λόπεζ ή ακόμα και την Μαντόνα! ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ!!!!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
22 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου
«Άφησε στην άκρη τους συντηρητισμούς σου ...και ντύσου Αϊνστάιν»
Σπάνια αφήνεις τον εαυτό σου ελεύθερο να εκφραστεί αυθόρμητα, φοβάσαι πώς θα σε σχολιάσουν και σε πιάνουν οι ανασφάλειές σου. Επειδή όμως είσαι από τα ζώδια που έχεις πολλές και σταθερές φιλίες, σίγουρα φέτος είσαι καλεσμένος σε πάρτι και πρέπει για μία φορά και εσύ να πρωτοτυπήσεις!!! Άφησε λοιπόν τους συντηρητισμούς και τους ενδοιασμούς σου στην άκρη ...και απόλαυσέ το! Είσαι λάτρης της γνώσης και φημίζεσαι για το κοφτερό σου μυαλό, για αυτό λοιπόν μπορείς τις φετινές απόκριες να ντυθείς Άινστάιν, χημικός ή καθηγητής πανεπιστημίου! Επειδή όμως είσαι και από τους ανθρώπους που ενδιαφέρεται για την καλή υγεία του αλλά και την σωματική του άσκηση, θα σε αντιπροσώπευε αν ντυνόσουν νοσοκόμος (ή νοσοκόμα), γιατρός (πχ χειρούργος) ή ακόμα και αθλητής (πχ καρατερίστας, ή αρσιβαρίστας). Μία ακόμα καλή πρόταση για τις φετινές απόκριες είναι να μεταμορφωθείς σε υδραυλικός, οικοδόμος, ηλεκτρολόγος, γιατί πολύ απλά χαρακτηρίζεσαι ως ο εργάτης του ζωδιακού.

ΖΥΓΟΣ
24 Σεπτεμβρίου – 23 Οκτωβρίου
« Η αποκριάτικη στολή σου θα πρέπει να αναδεικνύει ακόμα περισσότερο την ομορφιά σου»
Διαθέτεις κοινωνική και πρόσχαρη διάθεση δεν φημίζεσαι όμως και τόσο πολύ για το χιούμορ σου, όσο για την «ωραιοπάθειά» και τα καλλιτεχνικά σου ταλέντα! Για αυτό λοιπόν όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα επιλέξεις ένα αποκριάτικο κουστούμι που θα ταιριάζει απόλυτα στον χαρακτήρα σου και θα αναδεικνύει ακόμα περισσότερο την ομορφιά σου ή τα ταλέντα σου! Αν είσαι άνδρας Ζυγός μπορείς φέτος να ντυθείς διάσημος Ρόκ Στάρ (πχ Έλβις Πρίσλεϊ), γάλλος ζωγράφος (γιατί σου αρέσει η τέχνη) ή ακόμα και δικαστής (γιατί είσαι άνθρωπος της δικαιοσύνης). Αν είσαι γυναίκα Ζυγός τότε σίγουρα πρέπει να επιλέξεις μία στολή που θα σε κάνει να λάμψεις από ομορφιά ακόμα περισσότερο! Μία πολύ καλή πρόταση θα ήταν να μασκαρευτείς δρ πριγκίπισσα, άγγελο, διάσημο Top Model , γοργόνα ή «αιθέρια ύπαρξη»! Βάλε όλη σου την τέχνη και τις φετινές απόκριες κάνε τους πάντες να γοητευτούν με την παρουσία σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
24 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου
«Τις φετινές απόκριες θα ντυθείς Γκάνγκστερ ή Ντετέκτιβ»
Η προσωπικότητά σου είναι τόσο πολύπλευρη που υπάρχουν πολλές επιλογές για το αποκριάτικο κουστούμι σου! Είναι γνωστό ότι σου αρέσει πολύ η έρευνα, η αναζήτηση, το απόκρυφο και ο μυστικισμός! Μπορείς λοιπόν να ντυθείς Ντεντέκτιβ, Μάτα Χάρι (κατάσκοπος), φιλόσοφος ή ακόμα και προφήτης ή μέντιουμ!!!! Επειδή είσαι ένας άνθρωπος με πολλά μυστικά και πολλές φορές με εκδικητικές τάσεις, μπορείς να μεταμφιεστείς σε γκάνγκστερ ή δολοφόνο. Αν είσαι γυναίκα Σκορπιός, επειδή εκπέμπεις θηλυκότητα και ερωτισμό, θα σου ταίριαζε να μεταμορφωθείς σε ένα ζωηρό και πολύ σέξι διαβολάκι! Όποια και να είναι η επιλογή σου, εμείς σου ευχόμαστε να περάσεις απίστευτα στις φετινές απόκριες.

ΤΟΞΟΤΗΣ
23 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου
«Απόκριες...ώρα για περιπέτειες και πολύ γέλιο»
Οι απόκριες είναι η εποχή σου, γιατί σου αρέσει να βρίσκεσαι ανάμεσα σε φίλους, να διασκεδάζεις αλλά και να ζεις μεγάλες περιπέτειες. Στις φετινές απόκριες η ιδανική πρόταση για σένα είναι να επιλέξεις να μεταμφιεστείς σε έναν περιπετειώδη ήρωα! Μία πολύ καλή πρόταση για σένα που είσαι γυναίκα Τοξότης είναι να μεταμορφωθείς σε Λάρα Κρόφτ, ή Ιντιάνα Τζόουνς. Επειδή όμως σου αρέσουν πολύ τα ταξίδια και επηρεάζεσαι πάντα από ξένες κουλτούρες, μία πολύ καλή λύση είναι να μασκαρευτείς σε Άραβας, χανούμισα, Κινέζος (ή κινέζα). Με το κέφι, το χιούμορ αλλά και την δυναμική σου προσωπικότητα σίγουρα θα καταφέρεις να κλέψεις τις εντυπώσεις!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22 Δεκεμβρίου – 20 Ιανουαρίου
« Πολιτικός, Χρηματιστής ή μεγιστάνας ...»
Είσαι ένας άνθρωπος εργατικός, φιλόδοξος που θέλει στη ζωή του να έχει επαγγελματική, οικονομική και κοινωνική καταξίωση. Για αυτό λοιπόν στις φετινές απόκριες, θα υποδυθείς έναν ρόλο που θα θελες κάποια στιγμή να τον ζήσεις και στην πραγματικότητα! Μπορείς να μεταμορφωθείς σε πολιτικό, ή σε χρηματιστή ή ακόμα και σε διάσημο μεγιστάνα (πχ Αριστοτέλης Ωνάσης). Μία ακόμα καλή πρόταση θα ήταν να μεταμφιεστείς σε στρατηγό, αστυνομικό, εισαγγελέα, τραπεζικό ή μεγαλοεπιχειρηματία. Εναλλακτικά, αν φέτος θέλεις η αποκριάτικη στολή σου να είναι πιο χιουμοριστική, τότε θα μπορούσες να ντυθείς Σκρούτζ !!! ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ!!!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
21 Ιανουαρίου – 19 Φεβρουαρίου
« Η αποκριάτικη στολή σου θα πρέπει να είναι πρωτότυπη και απρόβλεπτη...όπως άλλωστε είσαι και εσύ»!
Σου αρέσουν οι μεταμορφώσεις και θέλεις πάντα να ξεσηκώνεις με την απρόβλεπτη και πρωτότυπη εμφάνισή σου, για αυτό και λατρεύεις τις απόκριες! Σου αρέσουν πολύ τα ταξίδια και οι εξερευνήσεις για αυτό μπορείς να ντυθείς Οδυσσέας, Μάρκο Πόλο ή αστροναύτης, εναλλακτικά μπορείς να επιλέξεις να ντυθείς και εσύ όπως ένας τοξότης, δηλαδή Άραβας, Κινέζος ή ακόμα και Δαλάι Λάμα! Επειδή όμως σου αρέσει πολύ να πρωτοτυπείς και να δημιουργείς από μόνος σου ένα δικό σου ξεχωριστό προφίλ, μία πολύ καλή λύση για σένα είναι να πάρεις πολλά αποκριάτικα αξεσουάρ και με την φαντασία σου να μεταμορφωθείς σε έναν αλλιώτικο, περίεργο και πολύ αστείο μασκαρά που θα ξεχωρίζει από όλους τους άλλους!

ΙΧΘΥΣ
20 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου
« Φέτος στις απόκριες θα υποδυθείς με τον καλό σου, τον Ρωμαίο και την Ιουλιέτα»
Διαθέτεις φαντασία και ρομαντισμό για αυτό και στις φετινές απόκριες πρέπει να επιλέξεις μία στολή που θα αναδεικνύει την τρυφερή και συναισθηματική πλευρά του χαρακτήρα σου! Επειδή είσαι ένας άνθρωπος γεμάτος όνειρα και γοητεύεσαι από τις μεγάλες αγάπες που έχεις παρακολουθήσει στο σινεμά ή σε συγκίνησαν στα μυθιστορήματα, μία πολύ καλή πρόταση για σένα είναι να μεταμορφωθείς εσύ και ο σύντροφος σου σε Ρωμαίο και Ιουλιέτα. Αν όμως στις φετινές απόκριες είσαι χωρίς ταίρι, τότε αν είσαι γυναίκα Ιχθύς μπορείς να μεταμορφωθείς σε πριγκίπισσα, σταχτοπούτα, νεράιδα ή ακόμα και σε κοσκινοσκουφίτσα (που ήταν το παραμύθι που λάτρευες όταν ήσουν μικρή). Αν είσαι άνδρας Ιχθύς τότε μπορείς να μεταμφιεστείς σε έναν γοητευτικό ιππότη ή πρίγκιπα.