Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Τα 20 παχύσαρκα επαγγέλματα

ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ / Obesity Τα 20 παχύσαρκα επαγγέλματα
Ποια είναι τα 20 πιο παχύσαρκα επαγγέλματα σύμφωνα με νέα μελέτη που πραγματοποιήθηκε; Δείτε τη λίστα με τα 20 πιο παχύσαρκα επαγγέλματα.
Δεν είναι μόνο περίεργα επαγγέλματα που δεν θα μπορούσατε ποτέ να σκεφτείτε ότι υπάρχουν.
Νέα μελέτη που πραγματοποιήθηκε στη Ουάσινγκτον των ΗΠΑ αποκαλύπτει τα επαγγέλματα με τους υψηλότερους δείκτες παχυσαρκίας:.....

Οι ερευνητές ανέλυσαν το Δείκτη Μάζας Σώματος σε διαφορετικούς εργασιακούς τομείς, από τις μεταφορές μέχρι την υγεία και την περίθαλψη, ώστε να διαπιστώσουν σε ποια επαγγέλματα εμφανίζονται οι υψηλότεροι δείκτες παχυσαρκίας.
Η παρακάτω λίστα δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Preventing Chronic Disease του αμερικανικού Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων. Τα δεδομένα βασίστηκαν σε 37.626 εργαζόμενους από την πολιτεία της Ουάσινγκτον. Το συνολικό ποσοστό παχυσαρκίας ήταν 24,6%.
Δείτε ποια είναι τα πιο παχύσαρκα επαγγέλματα σύμφωνα με τη μελέτη:
ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ / Obesity Τα 20 παχύσαρκα επαγγέλματα
 Οι ερευνητές τονίζουν ότι οι επαγγελματίες στα Σώματα Ασφαλείας μπορεί να παρουσιάζουν αυξημένο ΔΜΣ λόγω του μεγαλύτερου μυϊκού όγκου. Τόσο αυτοί όσο και οι επαγγελματίες υγείας ανέφεραν σε μεγαλύτερο ποσοστό ότι γυμνάζονται συστηματικά στον ελεύθερο χρόνο τους. 

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια