Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Βασίλη / Βασιλική / Βάσω / Βίκυ / Τηλέμαχε Χρόνια Πολλά

Βασίλειος, Βασιλεία-Βασιλική
Αυτός που ανήκει στο βασιλιά, ο βασιλικός.
Ο Βασίλης είναι άνθρωπος της σκέψης, με καλλιτεχνική ιδιοσυγκρασία και πολύ απόλυτος. Πεισματάρης, του λείπουν συνήθως η ευελιξία και η προσαρμοστικότητα.
Του αρέσει να κάνει το δικό του και τα καταφέρνει.
Πιο συμβατική, η Βασιλική δίνει μεγάλη σημασία στα υλικά αγαθά.
Φιλόδοξη, ακολουθεί το δρόμο της με ρεαλισμό και χωρίς να παίρνει μεγάλα ρίσκα.
Αυτή που ανήκει στο βασιλιά.
Βασίλης / Βασίλειος
Βασίλη, η ετυμολογία του ονόματός σου είναι πως είσαι ένας άνθρωπος βασιλικός, είσαι αυτός που ανήκεις στο βασιλιά!
Στην Χριστιανική Ορθόδοξη Εκκλησία ο Μέγας Βασίλειος Καισαρίας- από όπου προέρχεται και το όνομά σου - ήταν Πατέρας της Εκκλησίας, Αρχιεπίσκοπος Καισαρείας αλλά και ένας από τους τρεις Ιεράρχες!
Στην αριθμολογία το βαπτιστικό σου όνομα έχει λεξάριθμο 4, και αυτό σημαίνει ότι είσαι ένας άνθρωπος που βάζει προτεραιότητα της ζωής του το σπίτι και την οικογένεια.
Έχεις σταθερότητα, υπευθυνότητα και είσαι από τους άνδρες που μπορεί μία γυναίκα να βασιστεί και να είναι σίγουρη ότι θα είσαι πάντα στο πλάι της για να της προσφέρεις συναισθηματική ασφάλεια.
Ακολουθείς περισσότερο τη λογική σου, παρά το συναίσθημά σου και αυτός είναι ένας από τους λόγους που πολλές φορές έχεις «απωθημένα» !
Βασιλική / Βάσω / Βίκυ / Βάλια / Βασιλεία:

Βασιλική, η ετυμολογία του ονόματός σου είναι πως είσαι μία βασιλική γυναίκα, είσαι αυτή που ανήκεις στο βασιλιά! Στην Χριστιανική Ορθόδοξη Εκκλησία ο Μέγας Βασίλειος Καισαρίας- από όπου προέρχεται και το όνομά σου - ήταν Πατέρας της Εκκλησίας, Αρχιεπίσκοπος Καισαρείας αλλά και ένας από τους τρεις Ιεράρχες! Στην αριθμολογία, το βαπτιστικό σου όνομα έχει λεξάριθμο 1 και αυτό σημαίνει ότι είσαι μία γυναίκα με δυναμική και επιβλητική παρουσία. Σου αρέσει να πρωτοστατείς και να δίνεις το προσωπικό σου στίγμα σε κάθε δραστηριότητα στην οποία συμμετέχεις.
Θέλει να έχεις τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο σε όλα και είσαι αρκετά επίμονη και πεισματάρα. Καμία μάχη δεν είναι χαμένη για σένα, γιατί δεν επιτρέπεις στον εαυτό σου να ηττηθεί, θα δώσεις τις μάχες σου στη ζωή, για να είσαι πάντα πρώτη και σωστή σε όλα. Ο εγωισμός σου αλλά και η απότομη συμπεριφορά σου μπορεί μερικές φορές να σε κάνουν να αντιτίθεσαι με τα αγαπημένα σου πρόσωπα.
Τηλέμαχος
(τηλέ: μακριά + μάχομαι), ο αγωνιζόμενος μακράν της πατρίδος. Ομηρικός ήρωας, γιος του Οδυσσέα και της Πηνελόπης. Είναι ευέξαπτος και γίνεται εύκολα επιθετικός. Πιστεύει πως οι άλλοι δεν τον καταλαβαίνουν και δεν τον αγαπούν αρκετά. Η επαγγελματική επιτυχία, όμως, τον ηρεμεί.
β

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια