Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Πως διαχειρίζεται το κάθε ζώδιο μία κρυφή σχέση

Σε όλους αποκαλύπτεται ο έρωτας, αφού ενυπάρχει μέσα μας ως αρχέγονο συναίσθημα. Το παρασκήνιο όμως, το κρυφό και το απαγορευμένο, είναι που δημιουργεί τις προϋποθέσεις, ώστε να παράγει την καλύτερη τροφή του. Και ας μην ξεχνάμε ότι το πιο νόστιμο είναι το απαγορευμένο… Δεν είναι γεννημένοι όμως όλοι για να μπορούν να το βιώνουν. Ακόμα και μέσα από τις κατηγορίες των ζωδίων, μπορούμε να δούμε αυτήν την ευκολία ή τη δυσκολία, παρότι οι σημαντικές πληροφορίες θα μας δοθούν μέσα από άλλα στοιχεία του χάρτη. Όπως η θέση της Αφροδίτης από ζώδιο και οίκο, ο πέμπτος οίκος, ο όγδοος και ο δωδέκατος. Μπορούμε όμως και μέσα από το κάθε ζώδιο, για αρχή, να πάρουμε κάποιες πληροφορίες:

ΚΡΙΟΣ
Ο παρασκηνιακός έρωτας δεν είναι κάτι που σας αντιπροσωπεύει. Η εξωστρεφή σας φύση σας θέλει να ζείτε ολοκληρωμένα αυτό που σας μαγεύει και σας εξιτάρει. Ακόμα και αν ξαφνικά συναντήσετε τον άνδρα ή τη γυναίκα των ονείρων σας και αμέσως εισπράξετε την ανταπόκριση, πολύ σύντομα θα μπείτε στη διαδικασία να απομακρύνετε τα όποια εμπόδια υπάρχουν στον δρόμο σας, ώστε ελεύθερα να ζήσετε τον έρωτά σας. Ακόμα και αν αυτά τα εμπόδια σημαίνουν γάμος και στις δύο περιπτώσεις. Οι ταχύτητες τις οποίες έχετε μάθει να αναπτύσσετε, εύκολα σας βάζουν στη διαδικασία να πάρετε σημαντικές αποφάσεις, ακόμα και αν αυτό σημαίνει διαζύγιο.

ΤΑΥΡΟΣ
Η κτητική σας φύση δε σας επιτρέπει εύκολα να μπείτε στη διαδικασία να ζήσετε έναν έρωτα που δε θα σας ανήκει ολοκληρωτικά. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι, σε κάποια φάση της ζωής σας, δε θα έχετε βιώσει την εμπειρία. Τίποτα καλύτερο για την ισχυρή σεξουαλική σας ιδιοσυγκρασία, από έναν κρυφό έρωτα. Μπορεί φαινομενικά να δείχνετε ψύχραιμοι και χαλαροί, το παρασκήνιο όμως δουλεύει μέσα σας και σας δημιουργεί τεράστιες συγκρούσεις με τον εαυτό σας, όσον αφορά το μέγεθος του ποσοστού που σας ανήκει από το αντικείμενο του πόθου σας. Σκεφτείτε το καλά πριν εμπλακείτε σε μία κρυφή ερωτική σχέση. Να ξέρετε πως από τη στιγμή που θα βιώσετε την πρώτη ερωτικο-σεξουαλική ανταλλαγή, έχετε υπογράψει συμβόλαιο μεγάλης διάρκειας στη σχέση.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Δεν είστε η περίπτωση που θα επιζητήσει τον έρωτα μέσα από μία κρυφή σχέση. Το δίκτυο της επικοινωνίας σας θέλετε συνεχώς να είναι ανοιχτό: ανά πάσα στιγμή να μπορείτε να εκφράζετε τις σκέψεις σας, την τελευταία στιγμή να κανονίζετε τις συναντήσεις σας. Μέσα από τον εφηβικό τρόπο που προσεγγίζετε τα θέματα του έρωτα, δε σας είναι τόσο εύκολο να μπείτε σε διαδικασίες που μοιραία κάποια στιγμή θα σας δημιουργήσουν προβληματισμό και να πρέπει ίσως να κληθείτε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Χωρίς βέβαια όλα αυτά να σημαίνουν ότι το ήθος σας είναι αυτό που κυρίως συμβάλλει στην αποφυγή αναλόγων διαδικασιών. Τα κρυφά και τα παράνομα της μιας βραδιάς είναι αυτά που ταιριάζουν καλύτερα στην ελεύθερη ιδιοσυγκρασία σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Δύσκολα ένας Καρκίνος αποφασίζει να αναζητήσει αλλού κρεβάτι. Συναισθηματικά, δε θα μπορέσει εύκολα να το διαχειριστεί. Το μόνο εύκολο να διαχειριστεί θα είναι οι δικαιολογίες και τα ψέματα που θα αναγκαστεί να επινοήσει, προκειμένου να ζήσει τον παράνομο έρωτά του. Δύσκολα μπαίνει στη διαδικασία, δύσκολα, όμως, παράλληλα, αποφασίζει να φύγει είτε από την προηγούμενη σχέση του, είτε από το γάμο του. Η τάση του να διαιωνίζει τις καταστάσεις μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα να μένει παντού και να μοιράζεται με τον ίδιο τρόπο τη ζωή του. Δένεται με τους ανθρώπους. Αυτό είναι και το πιο δύσκολο στο να μπορέσει να το διαχειριστεί. Θα πρέπει να μεσολαβήσει κάποιο σημαντικό γεγονός, για να πάρει την απόφαση να αποκολληθεί, είτε από τη φανερή, είτε από την κρυφή του σχέση.

ΛΕΩΝ
Μπορεί φαινομενικά ένας Λέων να εκφράζει απόψεις απόλυτες, και ενίοτε συντηρητικές, όσον αφορά τον παρασκηνιακό έρωτα, δε θα πει όχι όμως και στην περίπτωση που το παρασκήνιο έρχεται να εναρμονιστεί με το σκηνικό που είναι έτοιμος να στήσει στη ζωή του, στην παρούσα φάση. Μια χαρά μπορεί να τα διαχειρίζεται όλα. Και τη φανερή του σχέση και την κρυφή του. Ξέρει να δίνει, και μάλιστα αυτό που αναλογεί στον καθένα. Κανείς δε θα μείνει παραπονεμένος από έναν Λέοντα. Αυτό που πάνω απ’ όλα έχει ανάγκη είναι η «αυλή». Και τι καλύτερο να κυκλοφορεί και η γυναίκα του μέσα σ’ αυτήν, αλλά και το αίσθημά του…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο χαμηλών τόνων Παρθένος, ο μετριοπαθής και αθώος στο βλέμμα, ίσως και να πρέπει να του δοθούν τα πρωτεία του κρυφού εραστή. Ο φυσικός πέμπτος οίκος, που αφορά τον έρωτα, εξουσιάζει το δωδέκατο οίκο του Παρθένου, που εκτός των άλλων αφορά και τα κρυφά. Τίποτα δεν είναι δύσκολο στο να το διαχειριστεί. Το πάθος, την ένταση, κάλλιστα μπορεί να τα εκφράζει την ώρα που πρέπει, αλλά και να τα κοντρολάρει, όταν θα βρίσκεται εκτός κρυφής ερωτικο-συναισθηματικής ανταλλαγής και επικοινωνίας. Έχει τη μοναδική ικανότητα ακόμα και δύσκολα θέματα να διαχειριστεί, όπως το να πέσει το κινητό σε χέρια που δεν πρέπει ή να αποκαλυφθούν ταξίδια που δεν ήταν επαγγελματικά τελικά. Εάν τα θέλετε όλα από μία κρυφή σχέση, και πάθος και ξεκάθαρα πράγματα, αναζητήστε τα σ’ έναν Παρθένο.

ΖΥΓΟΣ
Μπορεί να τα καταφέρει, όχι όμως για πολύ. Για έναν Ζυγό, η σχέση είναι μία: Φανερή, και με μοίρασμα. Το παρασκήνιο θα τον έλξει, θα του εξιτάρει τη φαντασίωση, εκείνος όμως θα το λάβει ως τη μεγάλη ευκαιρία, προκειμένου να προετοιμάσει το έδαφος για την οριστική αποχώρηση από την προηγούμενη σχέση του. Ποτέ ένας Ζυγός δεν εγκαταλείπει, εάν πρώτα δεν έχει εξασφαλίσει τον/την επόμενο/η, που θα τον περιμένει, έχοντας ήδη εξασφαλίσει και τις συνθήκες διαβίωσης, και βάση πάντα των απαιτήσεών του. Η ανάγκη της κοινωνικής δραστηριότητας είναι πολύ έντονη για έναν Ζυγό και αυτός είναι ένας ακόμα λόγος να μην μπορεί για πολύ καιρό να κυκλοφορεί στα κρυφά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Εάν θέλαμε δίπλα από τη φράση «Έρωτας και παρασκήνιο» να βάλουμε το συνώνυμό της, σίγουρα θα τοποθετούσαμε τη λέξη «Σκορπιός». Ο κρυφός Εραστής, η κρυφή Ερωμένη, αφού εξάλλου αυτό αναζητά από τα πρώτα ακόμα εφηβικά του χρόνια. Γεννημένος για τα δύσκολα, θα αναζητήσει τις δυσκολότερες συνθήκες για να βιώσει αυτό που λέμε «Ερωτική ανύψωση». Συνήθως βέβαια, αυτό το πετυχαίνει, ανυψώνοντας τους άλλους, μέσα από αυτά που ο ίδιος δίνει από τον εαυτό του. Δεν το διαχειρίζεται όμως τόσο εύκολα, αφού θέλει να βιώνει ακραία συναισθήματα. Από τις αρχές ακόμα της σχέσης, διαπραγματεύεται το τέλος της και το ζει με τρόπο ψυχοφθόρο και επίπονο, έτσι ώστε όταν έρθει το πραγματικό τέλο,ς εκείνος να βρίσκεται αλλού, μπορεί και στον επόμενο, κρυφό το πιο πιθανόν, έρωτά του.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Όλα τα μπορεί ένας Τοξότης, και τα κρυφά και τα φανερά. Εάν μπει στη διαδικασία του παρασκηνιακού έρωτα, θα τον ζήσει κάτω από φυσιολογικές συνθήκες, δε θα αποφεύγει τα πολυσύχναστα μέρη, και ούτε είναι διατεθειμένος να χάσει στιγμές πολύτιμες, μέσα από ταξίδια και εκδρομές. Πάντα έχει τη δικαιολογία στο τσεπάκι του, το σίγουρο όμως είναι πως δεν έχει μάθει να απολογείται για τη ζωή του. Ξέρει να κρατά τις ισορροπίες, δίνοντας αυτό που αναλογεί και στην επίσημη, αλλά και στην παράνομη σχέση του. Σε περίπτωση που βρίσκεται σε σχέση γάμου, θα φροντίσει να γίνει περισσότερο δοτικός, με δώρα και ωραία λόγια και βέβαια να λειτουργεί με συνέπεια, όσον αφορά τα συζυγικά του καθήκοντα. Εκ των προτέρων γνωρίζει πως η παράνομη σχέση είναι κάτι παροδικό, γι’ αυτό και δεν επενδύει περισσότερο απ’ όσο πρέπει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Το ζώδιο του «πρέπει» θα κάνει αυτό που πρέπει, ακόμα και στην περίπτωση που έρθει αντιμέτωπο με το μεγάλο έρωτα. Δε θα αρνηθεί να μπει σε σχέση, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι, καθ’ όλη τη διάρκειά της, θα μπορεί να διαχειριστεί εύκολα τις συναισθηματικές του εξάρσεις, τη συμπεριφορά του απέναντι στον/στη σύζυγο. Μόνο ως παντρεμένος ή παντρεμένη θα βιώσει μία παράλληλη σχέση. Διαφορετικά, θα προτιμήσει να φύγει από την πρώτη του σχέση, προκειμένου ελεύθερος ή ελεύθερη να ζήσει αυτό που διεγείρει τα ερωτικά εγκεφαλικά του κύτταρα. Το σημαντικό όμως είναι πως σε οποιαδήποτε κατάσταση εμπλακεί, από την αρχή, θα το δει με σοβαρότητα και θα αναλάβει την ευθύνη του. Δεν είναι ο τύπος του εφήμερου. Παρότι ορθολογιστής και ρεαλιστής, έλκεται από το μοιραίο και ακολουθεί κατά γράμμα τα προστάγματα της μοίρας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Δεν είναι ό, τι πιο εύκολο για έναν Υδροχόο να βιώσει παρασκηνιακές καταστάσεις. Εκτός και εάν ο Έρωτας του φέρει στο δρόμο του τον ομοϊδεάτη, τον άνθρωπο που θα τον κάνει να αισθανθεί ότι βρήκε την αδερφή ψυχή. Σταθερός στις αποφάσεις και τα συναισθήματά του, δύσκολα όμως μπορεί να εγκαταλείψει . Θα χρειαστεί αρκετό χρόνο για να κάνει την ανατροπή. Σε περίπτωση όμως που την κάνει, αυτό θα σημάνει και το οριστικό τέλος, ακόμα και αν θα πρέπει να αφήσει πίσω του συντρίμμια. Τα επιχειρήματά του θα είναι τέτοια σε ό, τι αφορά την απόδοση ευθυνών, ώστε να μην μπει καν στη διαδικασία να αναλογιστεί τη συναισθηματική κατάσταση του άλλου. Σαν ψυχρός εκτελεστής, λειτουργεί σε κάποιες περιπτώσεις.

ΙΧΘΥΣ
Δε θα χρειαστεί να παντρευτεί ένας Ιχθύς, για να βιώσει τον παρασκηνιακό έρωτα. Τι πιο φυσιολογικό γι’ αυτόν να διατηρεί όχι μία, αλλά όσες περισσότερες μπορεί παράλληλες σχέσεις, μήπως και κάποια του δώσει τροφή για να συντηρεί το όνειρο και την ψευδαίσθηση. Με μεγάλη ευκολία μπορούν να μοιράζουν το χρόνο με τα ωραία και μεγάλα τους λόγια. Σίγουρα, αυτό δεν είναι κανόνας για όλους του Ιχθείς. Απλά, μόνο αυτό το ζώδιο μπορεί το πολύ και το διαφορετικό. Υπάρχει βέβαια και η περίπτωση που υπογράφει δια βίου συμβόλαιο αιώνιας πίστης. Αυτό περισσότερο θα λειτουργήσει στις γυναίκες, παρά στους άνδρες Ιχθείς. Οι άπιστοι του ζωδιακού παραμονεύουν με τα δίχτυα τους να πιάσουν το λαυράκι του έρωτα. Παράνομος ή μη, λίγο τους ενδιαφέρει.
e-zwdia.gr

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια